- 1 Aralık 2013
- 2.416
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
Yürüteç değilde, kapıya asılan , çocuğun içinde askıda kalıp bol bol zıplayabileceği aparatlar var. Yürüteç zararlı, tembellik yapıyor, düşme tehlikesi var diyorlar ama bu bahsettiğim tam tersine yürümesi için faydalı bir şeymiş, hem de oldukça eğlenceli, oyalayıcı bir şey. Ondan alsanız? Kaç aylıkken kullanılmaya başlanıyor emin değilim yalnız.
Şöyle bir şey:
Haklısınız elbette. Çocuğu tek başına bıraktığınız her şey tehlikeli olabilir aslında. Yürüteç yerine bu kapı aparatından kullanmayı tavsiye ediyorlar, cidden faydalıymış kas gelişimi, yürümesi için ama elbette anne babanın gözü önünde olmalı. İpin kapıdan kopup düşeceğini sanmıyorum, lisanslı, kaliteli modelleri mevcut. Eklediğim görsel örnek bir görsel, yaklaşık olarak neden bahsettiğim anlaşılsın diye, bunun çok daha güvenli modelleri mevcut. Ama elbette belli bir yaşa kadar zaten yetişkin gözetiminde olmalı her şey.Ama bu cok tehlikeli. Ip kapidan kopup kayarsa Allah korusun o zaman ne olacak? Ben boyle seyleri hic uygun gormuyorum. Cidden tehlikeli urunler. Gecen gun evdeki salincagina cocugunu koymus adam. Iceri gitmis gelmis. Bi bakmis salincagin demiri cocugun boynunu kesmis ve cocuk ölmüş Allah korusun. Hep dikkatli olmak lazim..
Mama sandalyesini de özelden belirteyim burda link marka yasak mıydı neydi
Hem kullanışlı hem uygun
Ayakları çıkıyor, istersen misafirliğe de götürürsün
Biz götürüyoruz
TabiBana da yazar mısın?
Oyun halisinda 45 dk oyalandigini biliyorum ama artij yuvarlandigi için herhangi yere yattiginda hemen dönüyor. Oyun halisinin yanlarindan kaçmaya çalışıyor :)oyun halısı ile rahat edebilirsiniz. yürüteç erkek çocuklar için özellikle tavsiye edilmiyor. görümcemin oğlu ameliyat geçirdi, yumurtalıkları yukarı kaçmış doktor yürüteçten olabiliyor demiş. genetik yatkınlık vardır illaki bu problemde , herkesin başına gelecek diye birşey yok tabiki
ben birde pusete koyup kemerlerini bağlayıp, pusetin tutma yerine sallanan oyuncaklar koyuyordum, bayağı oyalanıyordu. yada yere çarşaf serip masal anlatan bir oyuncak koyabilirsiniz. daha da oyalanmıyorsa bırakın biraz mızmzılansın kendi kendine yetmeyi öğrensin yoksa ilerde zor olurOyun halisinda 45 dk oyalandigini biliyorum ama artij yuvarlandigi için herhangi yere yattiginda hemen dönüyor. Oyun halisinin yanlarindan kaçmaya çalışıyor :)
Tek tek okudum çok sağolun. Şuan da da kucagimda ayakta taşıyorum :)yere bişey serdik yok yüzüstü dönüp çığlık atiyor agliyor. Yatirmam mümkün değil uyurken bile direniyor. Yurutec içinde hani 10 15 dj vakit kazanayim diye alayım dedim. Mama sandalyesi de alınacak evet suan destekli biraz oturabiliyor 2 3 dk. Herşeyi bırakıp ilgilenirim ama ameliyatliyim yeni bişeyler le ugrasabiliyorum. Evime geçince yalnız olacağım için oyalamak için neyapcam bilmiyorum iste aklımda yurutec vardı.la lar içinde daha erken ayakta duramazki ziplasa düşer suan iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?