5 aylık bebeği oyalayabilmek

Evet çok erken ama
Teşekkürler zaten evime geçince arabayi pek kullanamicam tekerlerini yıkayıp ev de kullanmak mantıklı teşekkür ederim ☺

Benimda 5 aylik bebegim var erkek.ben arabasina koyuyorum yanina oyuncaklarini koyuyorum nereya gitsem yani evin neresina gitsem yanimda gitiriyorum bazen arabasi ile telvizon karsisina koyuyorum gozlerini rahatsiz etmeycek seklinda renkli renkli cizgifilim aciyorum yada haberleraciyorum izliyo onlari ozelikle heberlar acsem saniyoki benimla konusuyo diye konusmayi basliyo kendi dilinda agu ugu diye.gece iyi uyusun diye iyi geceler cayindan iciriyorum sabah 8 de kalkiyo.

Mama sandaliyesina cok oturtmayin daha beli agrir yazik dili yoki soylese.ben cok oturtmiyorum mesela arabasina yaslatiriyorum beli agrimeycek seklinda yada duz yatiriyorum 5 aylik bebek icin daha erken oturtmak beli agrir

Park Yatak yada beşiğinin en alt kademesindeyken içine koyun ve oturabilmesi için destek yastığına koyun.c şeklinde büyük ve sert.emzirme yastığı diye geçiyor aynı zamanda.tehlikesi ve zararı yok.kısa süreler tutarsiniz zaten.önünde sevdiği 2 oyuncak olsun yeterli. Benim kızım suan 8 aylık. 5 aylıkken çoğunlukla ana kucağına oturtup heryere taşıyordum.hala yapıyorum is yaparken. Biraz yurutec biraz ana kucağı biraz beşik derken hallediyorum. Hemde çok hareketli olmasına rağmen. Ağladığında 5 10 dk.emziriyorum sakinlesiyor geri koyuyorum

Iturur pozisyonda olmasi suan icin cok erken.yurutecten vazgecin. Yere biseyler serip cingirakli oyuncaklar verin eline. Bos pet siseye fasulye mercimek atin agizni kapayip eline verin. Ben bi abdesti 4 sferde tamamladigimi bilirim. Aksam esim gelince bebegi ona birakip yemek yapardim :) gecicek bu gunlerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…