5 aylık bebeğim yataktan düştü

TanGO

Bşlngç:72 Hdf:58 Gncl:57.5 oğulcuğum 13 aylık
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
1.387
1.389
83
Dün akşam bebeğim bazalı yataktan düştü yerde hali yok yer laminat parke acile gittik röntgen çekildi görünürde birşey yok genel durumu da iyi sonradan birşey çıkar mı çok korkuyorum

Yok bişey olmaz korkma... Bı çoğumuz düşmüştür bir çoğumuz da düşürmüştür bebeğini ( istem dışı tabiki) röntgen bile çekilmiş, bişey olsaydı o anda fark edilirdi zaten..
Röntgende herşey çıkmıyor ama doktor boşuna mr cekmeyelim rontgenden 400 kat fazla radyasyon var dedi

Röntgende herşey çıkmıyor ama doktor boşuna mr cekmeyelim rontgenden 400 kat fazla radyasyon var dedi
1 ay önce yeğenim düştü daha yüksek bir yerden ona röntgen bile cekmediler özele gitmelerine rağmen... Dr. Ön değil de arka kısmı vurmuş olsaydı evet röntgen vs yapılırdı dedi 4 saat müşahede altında tuttular sonrasında evde 24saat gözlem altında tutuldu anne baba tarafından... Bişey olacak olsaydı şimdiye kadar olurdu eminim

Geçmiş olsun.Bugun hareketlerine dikkat et.Kusma veya seni rahatsız eden bir durumu olursa tekrar doktora götür.Benim kızimda 3 aylıkken pusetinden düştü.Burnu ve alni yara kan içinde kaldı .O günü hatırladıkça hala kötü olurum.Doktor kusarsa veya farklı bir durum olursa hemen getirin demişti.Allaha şükür hiç biri olması.Tekrar çok geçmiş olsun.

1 ay önce yeğenim düştü daha yüksek bir yerden ona röntgen bile cekmediler özele gitmelerine rağmen... Dr. Ön değil de arka kısmı vurmuş olsaydı evet röntgen vs yapılırdı dedi 4 saat müşahede altında tuttular sonrasında evde 24saat gözlem altında tutuldu anne baba tarafından... Bişey olacak olsaydı şimdiye kadar olurdu eminim
13 saat falan oldu nasıl düştüğünü görmedim bulduğumda yataktan biraz uzakta sırtüstü yatıyordu mutfaktan küt sesini duydum :(

Iciniz rahat olsun ins bi sey olmaz. Siz yine kusma gibi bir durum olursa dr gidin.

Geçmiş olsun.Bugun hareketlerine dikkat et.Kusma veya seni rahatsız eden bir durumu olursa tekrar doktora götür.Benim kızimda 3 aylıkken pusetinden düştü.Burnu ve alni yara kan içinde kaldı .O günü hatırladıkça hala kötü olurum.Doktor kusarsa veya farklı bir durum olursa hemen getirin demişti.Allaha şükür hiç biri olması.Tekrar çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun

Çok aşırı kusmaları, uyku hali, nöbet geçirme vs gibi herzaman olmayan ters giden bi durum olursa götür hemen, yoksa bekleyeceksin yapacak bişey Yok. Bişey olmaz inşallah, malesef düşe kalka büyüyorlar

Ya çok korkmuşsundur eminim işte ben bunlara düşüne düşüne manyak olcaktım bi ara. Ya düşerse ya başını vurursa diye. Sakın bebeği gözünün önünde ayırma bak artık dönmeye başlamış. Mutfaktaysan pusete koy yanına al. Puset yoksa yere battaniye ser üstüne koy yada park yatağa yada oyun halısı al. Ama asla tek ve yatakta bırakma.

Ya çok korkmuşsundur eminim işte ben bunlara düşüne düşüne manyak olcaktım bi ara. Ya düşerse ya başını vurursa diye. Sakın bebeği gözünün önünde ayırma bak artık dönmeye başlamış. Mutfaktaysan pusete koy yanına al. Puset yoksa yere battaniye ser üstüne koy yada park yatağa yada oyun halısı al. Ama asla tek ve yatakta bırakma.
Herşeye pimpiriklenen ben en korktuğum da düşmesiydi salonda yere battaniye serdim oraya koyuyorum artık koltukta durmaz diye koltuktan düşse daha iyiydi hem alçak hem hali var sen git yataktan düşür :KK43: yastık koymuştum ama yine de ihmal ettim çok yordu beni dün gece de gündüz de uyumamisti artık sinirlerim zayıflamıştı kendimi hiç affetmeyeceğim

13 saat falan oldu nasıl düştüğünü görmedim bulduğumda yataktan biraz uzakta sırtüstü yatıyordu mutfaktan küt sesini duydum :KK43:
Ay bi gulumseme geldi bana :) Ben ne zaman arkami donsem benim oglandan bi kut sesi gelir :D korkma canim alisiyosun artik emekleme yurume donemi baslicak daha cok dusecek :)

Herşeye pimpiriklenen ben en korktuğum da düşmesiydi salonda yere battaniye serdim oraya koyuyorum artık koltukta durmaz diye koltuktan düşse daha iyiydi hem alçak hem hali var sen git yataktan düşür :KK43: yastık koymuştum ama yine de ihmal ettim çok yordu beni dün gece de gündüz de uyumamisti artık sinirlerim zayıflamıştı kendimi hiç affetmeyeceğim
Ya kendine haksizlik etme oluyo bunlar düşe kalka buyur diye bir laf vardir.

13 saat falan oldu nasıl düştüğünü görmedim bulduğumda yataktan biraz uzakta sırtüstü yatıyordu mutfaktan küt sesini duydum :KK43:
1 metreden yüksek değilse ve fiziksel bir dwğişim yoksa korkma. Her darbe dikkate alınmalı elbette ama küçük çocuklar ve bebekler esnek yapıları sayesinde darbelerden bize göre çok daha az etkileniyorlar. Ben de bebekken yatktan düşmüşüm. Anne babam öğretmen babam uyutup evden çıkmak zorunda kalmış. 5 dk sonra annem gelmiş, ben karyolanın altında ağlıyorum. 33 yaşındayım hiçbir sıkıntım yok :)

Seninki kaç aylık
Tatlim suan 4 yasina yaklasti ama benimkide 5 aylikti ilk kanepeden dustu sonra bizim yataktan sandalyeden masadan heryerden dustu kackere rontgen cektrdik cok yoruyodu bni artik yetisemiyodum oluyo yani.
Ya benim yegenim var hele zapdedeniyoruz ucuyo resmen. Rabbm uxun ömur versi insallh unutma sende insansin yetisemezsin cok normal.

Canim ne kadar sdikkat etsende oluyor arada kazalar. Bazen basiretin baglaniyor sanki. Gecmis olsun. 16 aylik oglum dun kanepeden dustu. Daha kucukkende dustu. Once toto ustu sonra basi. Devamli pesindeyim. Zaten korkuyorum dusecek o olcak bu olcak diye. Oluyor malesef . Kusma hali, uyku hali nobet varmi diye dikkat et. Dun olmus olay birsey olmamissa sorun yok ama bugunde dikkat et. Oyle birsey olursa tekrar hemdn uyutmamata tekrar et. İnsallah olmaz. Duse kalka buyuyecek dedikleri cok dogru. Allah beterinden korusun.

Back
X