- 10 Nisan 2020
- 345
- 415
- 18
- 35
- Konu Sahibi hayatyolcusuyum
-
Anladım cnm benimde makat gelişti nolduysa bir anda döndü ama ben sezaryana alın diye yalvarıyordum cok acı cektim ama geçti hepsi inş diğer bebeklerimiz sağlıklı olur dua etmekten başka çaremiz yok canimBenim doğum başladı bebek kanala girdi makat geliş 25. Hafta da herhalde yaşama ihtimali var diye düşünerek sezeryana aldılar
Takdiri ilahi iyi ki normal olmuş ben kadar bekleme sürecin olmaz en azından hepsi geçti bitti en iyisi düşünmemek ben düşünmemek için telefon bağımlısı oldum 5 dakika bile boş kalam düşünürken buluyorum kendimi kac yaşındasın bu arada merak ettimAnladım cnm benimde makat gelişti nolduysa bir anda döndü ama ben sezaryana alın diye yalvarıyordum cok acı cektim ama geçti hepsi inş diğer bebeklerimiz sağlıklı olur dua etmekten başka çaremiz yok canim
Takdiri ilahi iyi ki normal olmuş ben kadar bekleme sürecin olmaz en azından hepsi geçti bitti en iyisi düşünmemek ben düşünmemek için telefon bağımlısı oldum 5 dakika bile boş kalam düşünürken buluyorum kendimi kac yaşındasın bu arada merak ettim
Bende 27 yaşındayım cnm oh oh 3 ay göz açıp kapayıncaya kadar geÇer inşallah güzel bi gebeliğin olur hic öyle içini karartma boşuna Allah ol der herşey olur29 cnm sen normal olması iyi oldu çünkü 3 ay korunma süresi verdi doktor tek şansım o ama geç olsun güç olmasın öyle düşün Allah ne var verirse nasip bu işler
Allah a sığındım iyi olucak inş canim ikimiz içinde hamile kalabiliyoruz bunu bilmek bile umut öyle düşünBende 27 yaşındayım cnm oh oh 3 ay göz açıp kapayıncaya kadar geÇer inşallah güzel bi gebeliğin olur hic öyle içini karartma boşuna Allah ol der herşey olur
Galiba benim kardesimin eside ayni sorundan 5 aylik bebegini kaybetmisti.. evet cok kotu olmustu ilk bebegiydi.. ama inanin hayirlisi demekten baska birsey yapamayiz.. sonradan bir cocugu oldu simdiden ikincisi yolda.. herseyde vardir bir hayir..İyi akşamlar kızlar 5 aylık bebeğimi plasenta dekolmanı yüzünden kaybettim plesenta ayrılmış ve bebeğim beslenememiş o yüzden kaybettim ilk gebeliğimdi cok üzgün ve şaşkınım herşey bir anda oldu bu konuyla ilgili araştırma yaptığımda tekrarlama ihtimali yüksek diyor cok korkuyorum hergün bu durumu araştıyorum korona dolayısıylada sürekli evde olduğum icin daha çok düşünüyorum başına bu olay gelen var mı dekolman yaşayıp ikinci bebeğini sağlıkla kucağına alan varmı? Tecrübelerinizi dinlemek isterim ve Bana tavsiyelerinizi
Insallah ikinci de herşey çok güzel olsun tek dileğim o bu sorunu yaşayan herkes için allah bütün acılarımızı unuttursunAllah a sığındım iyi olucak inş canim ikimiz içinde hamile kalabiliyoruz bunu bilmek bile umut öyle düşün
Çok iyi geldi bu yorum her şerde bi hayır vardır diyorum bende Allah öyle taktir etmiş inanıyorum benimde sağlıklı bebeklerim olucakGaliba benim kardesimin eside ayni sorundan 5 aylik bebegini kaybetmisti.. evet cok kotu olmustu ilk bebegiydi.. ama inanin hayirlisi demekten baska birsey yapamayiz.. sonradan bir cocugu oldu simdiden ikincisi yolda.. herseyde vardir bir hayir..
Amin canım insallah özeldemi Doğum yaptın devlettemiInsallah ikinci de herşey çok güzel olsun tek dileğim o bu sorunu yaşayan herkes için allah bütün acılarımızı unuttursun
Çok kötü bir durum , sizi anlayabiliyorum dunya başımıza yıkılıyor ama sorunun hakkında hiçbir bilgim yok umarım bir daha aynı acıları yaşamazsın
Ozel hastaneye sevk edildim cnm ben küçük bi şehirde yaşıyorum 2 saatlik yol gittik ambulansla yaşadığım şehirden uzakta doğum yaptım senAmin canım insallah özeldemi Doğum yaptın devlettemi
Üç ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah. Doğal yolla hamile kalmak bile benim gibi tedavi görenler için bir mucize aslında.29 cnm sen normal olması iyi oldu çünkü 3 ay korunma süresi verdi doktor tek şansım o ama geç olsun güç olmasın öyle düşün Allah ne var verirse nasip bu işler
Size de çok geçmiş olsun. Allah vakti gelince yüzünüzü güldürsün. Ben de Sinop’ta yaşıyorum. Her şey için Samsun’a gidiyoruz. Başka şehre bağımlı olmak çok kötüOzel hastaneye sevk edildim cnm ben küçük bi şehirde yaşıyorum 2 saatlik yol gittik ambulansla yaşadığım şehirden uzakta doğum yaptım sen
Çok teşekkür ederim amin inşallah hepimizin gerçekten başka şehir uzağa gitmesi çok zor bende karabükte yaşıyorum ankaraya en az 30 kere gittik bu olaydan sonra bebegimizi görmeye gidiyorduk. Gökkuşağı gerçekten çok anlamlı ve duygusal geldi çok duygulandım mesajınızaSize de çok geçmiş olsun. Allah vakti gelince yüzünüzü güldürsün. Ben de Sinop’ta yaşıyorum. Her şey için Samsun’a gidiyoruz. Başka şehre bağımlı olmak çok kötü
Devlette yaptım ben cnm özel devlete yönlendirdiOzel hastaneye sevk edildim cnm ben küçük bi şehirde yaşıyorum 2 saatlik yol gittik ambulansla yaşadığım şehirden uzakta doğum yaptım sen
Anladım cnm başka acılarımız olmasın inşallahDevlette yaptım ben cnm özel devlete yönlendirdi
Amin insallah inancım var cok güzel anlatmıssınız rengarenk oldu içim ağzınıza sağlıkÜç ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah. Doğal yolla hamile kalmak bile benim gibi tedavi görenler için bir mucize aslında.
Ben kızımı 37 ay bekledim. 3 ameliyat, 3 ilaç tedavisi, 2aşılama, 2 tüp bebek sonunda hamile kalabildim. İkinciyi de düşük yaptım. Hepimizin sınavı başka başka. Sizin yaşadığınız da büyük acı. peşine büyük bir mutluluk gelir inşallah
Kayıptan sonra olan bebeğe gökkuşağı bebeği denirmiş. Yağmurlu ve kasvetli bir günden sonra çıkan pırıl pırıl bir gökkuşağı gibi insanın içini aydınlattığı için. Gözyaşları da yağmur damlaları gibi. Ama sonrası güzel olacak. İnşallah peşine gökkuşağı gelecek. İnancınızı kaybetmeyin
Dualarımız seninle gönlünden geçen ne varsa nasip etsin allahımAllah başka acı göstermesin. Hayırlı sağlıklı evlat versin hepimize. Bugün benim yumurtlama günüm biliyor musunuz. Bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?