Bebek Beslenmesi 5 aylik bebegimin sacini kesmeli miyim ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yaban gulu34

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
56
9
33
Merhaba arkadaşlar oğlum 5 aylık saçı dökülüyor kayinvalidem jilete vuralim saçı daha gür çıkar diyo ne yapsam bilemedm jilet iside tehlikeli kararsz kaldm bu konuda bilgisi olan veya kestiren var mi ?

Merhaba arkadaşlar oğlum 5 aylık saçı dökülüyor kayinvalidem jilete vuralim saçı daha gür çıkar diyo ne yapsam bilemedm jilet iside tehlikeli kararsz kaldm bu konuda bilgisi olan veya kestiren var mi ?
ay sakın yapmayın bebek saçı gider yerine sert saçlar çıkar. küçük oğlum saçlı doğdu sonra saçları 4-5 aylıkken döküldü yerine hemen saçlar çıktı. sağlıklı olmasını istiyorsan banyodan yarım saat önce zeytinyağı sür. bebeğimde kunak olmuştu. kunak şampuanı ve kremi aldım fayda etmedi. haftada iki-üç kez zeytinyağı sürdüm hem kunağı geçti hem de oğlumda yeni saçlar çıktı

BEN DE KESTİRMEDİM YA KAFASINDA DAHA BINGILDAKMI DIYOLAR TAM BILMIYORUMDA O HALEN YUMUŞAK ZARARLI BENIMKI 11 AYLIK

kızlar kaç aylıkken bilmem ama kazıtın bence ben kızıma yaptırmadım çirkin görünecek diye saçları çok seyrek 12 yaşında bebek saçı gibi tüy gibi.. annem çok kızıyor sizlere yaptık bak gür saçlarınız çocuğumun saçına bak diyip duruyor..

valla canım öyle bişey yapcaksan bir an önce yap arkadasın dediği gibi zeytinyağı falanda sür beslenerek çıksın bn kızıma yeni yaptım yani 2 ay oldu 2 yasında çok çirkin oldum falan diye kızdı bana şimdi biraz uzadı ama malum erkek gibi oldu durumundan rahatsız baya bnde çok üzülüyorum keşke küçükken yapsaydım çok pişmanım :KK43:

Benimkini kazitmamislar valla. Bir de kazitsalar nolurmus. Sacimi toka tutmaz, tarak girmez oyle gur ce kalin tellidir ki kuafor 45 dk da fon cekebilir ancak.

Neyse bence bunun kazitmakla ilgisi yok.

benmkini kazıtmışlar hala çook kızarım ama saçlarım hiç uzamaz çok azdır ve sağlıksızdır.alaksı yok bence

Benimkini kazitmamislar valla. Bir de kazitsalar nolurmus. Sacimi toka tutmaz, tarak girmez oyle gur ce kalin tellidir ki kuafor 45 dk da fon cekebilir ancak.

Neyse bence bunun kazitmakla ilgisi yok.
bence de yok. benim de bir yaşına kadar saçım yokmuş. sonradan çıkanlar da cansızmış. annem kısa bile kesitrmedi genelde saçımı uzatırdı şimdi baya gür saçlarım var. kuaförüm hem saçların sık hem de yeni saçların çıkıyor diyor.

X