- 9 Ağustos 2009
- 2.987
- 2.592
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ege taraflarından ayarlama şansınız yok mu? Akdeniz ülkenin en sıcak bölgesi.. Bebeğiniz daralabilir tabi, alışkın değil minicik bedeni..
Şu an bodrum püfür püfür mesela, bu taraflara gelebilirsiniz.
ah keske muglayi secseydik suan cok pisman oldum.. otele rezervasyin yaptik iptalde edilmiyor..
o kadar zor karar verdikki sonunda en sicak.yeri tercih ettik..
kesınlıkle gıtme benım kuzen 5 aylıkken antalyaya gıttı 2. gunu döndü benım cocugum 16 aylıkantalyaya gıdıcez sıcgı hıc sevmıyor sımdıden gıtmesem mı dıye dusunuyorum
Akdeniz de yaşıyorum eğer akdeniz sıcağına alışkın değilseniz çarpar normal sıcaklık 32-35 gösterir hava durumlarında ama asıl sıcaklık nem+sıcaklıktır nemle beraber 45 dereceyi hatta 50-55 lere çıkar.Dışarıya çıktığın an üzerinde ki kıyafet su içinde kalır.merhaba hanimlar
5 aylik bebegim var ve akdeniz taraflarina tatile gitmek istiyoruz..
ayarladik ama simdiden pisman oldum..
sicak carparmi hasta olur mu vs diye panik yaptim..
serin bi yerde yasiyoruz normalde.
alisik degil pek
sizce nasil olur var mi giden
Sıcak canım hatta geceleri bile aşırı sıcak Allah tan evim serin saat 3 de çok sıcak olur.En iyisi güneşin tamamen batması.Keske hemen karar vermeseydiniz. O halde gittiğiniz yerde saat 3'ten sonra dışarı çıkmaya özen gösterin. O saatten önce çok sıcak olur muhtemelen. Şu an akdeniz ne durumda bilmiyorum ama sıcak ve en önemlisi nem oranı yüksektir diye düşünüyorum.
Keske hemen karar vermeseydiniz. O halde gittiğiniz yerde saat 3'ten sonra dışarı çıkmaya özen gösterin. O saatten önce çok sıcak olur muhtemelen. Şu an akdeniz ne durumda bilmiyorum ama sıcak ve en önemlisi nem oranı yüksektir diye düşünüyorum.
Dikkat edersen hicbirsey olmaz sapkasini tak gunes kremini sur tatilin keyfini cikar
Bebişi serin tutmaya özen gösterin,bişeycik olmaz.Her bebişi olan zaten önceliği ona veriyor.
Allah yardımcın olsun.
Ben bu sene tatilde yeni dogmus bebek getirenleri bile gordum allahin izniyle bisey olmaz tabi dikkat etmen lazim
mümkün değil, denizkumgüneş ve bebekmerhaba hanimlar
5 aylik bebegim var ve akdeniz taraflarina tatile gitmek istiyoruz..
ayarladik ama simdiden pisman oldum..
sicak carparmi hasta olur mu vs diye panik yaptim..
serin bi yerde yasiyoruz normalde.
alisik degil pek
sizce nasil olur var mi giden