5 aylik bebekle tatil

Dikkat edersin canim, arkadasin dedigi gibi sapkasini, kremini ihmal etmezsen.. Ve gündüz sicagina magruz birakmazsan.. Ögleden sonra cikarsiniz disari.. Otelde sanirim Klima vardir, kisikta onu calistirsaniz hicbirseyscik olmaz Allahin izniyle.. Börde aciktan hicbirsey, yedirme bebise gerci 5 aylik daha emiyordur yada hazir mamadir onunkisi.. Iyi tatiller dilerim..

cok tesekkur ederim..
bu tatile cok ihtiyacim var :)
emiyor ve mama yiyor..
tek korkum sicak carpmasi ve klima.. ama dikkat edecegim artik yoksa hic bi zaman cesaret edemeyecegim..

merhaba hanimlar
5 aylik bebegim var ve akdeniz taraflarina tatile gitmek istiyoruz..
ayarladik ama simdiden pisman oldum..
sicak carparmi hasta olur mu vs diye panik yaptim..
serin bi yerde yasiyoruz normalde.
alisik degil pek

sizce nasil olur var mi giden
Kızım 8 aylıkken ( Haziran ayında) Bodrum'a gittik. Çok sıcaktı.
Ama hiç sorun yaşamadık. En sıcak saatlerde odada durduk. Sabah güneşinden bolca faydalandık. Sabah ve akşamüzeri denize girdik.
Gittiğim otel bebek dostuydu. Hiç sorun yaşamadık.

Inan su an bebeginin kolay zamanlari ya sut icicek ya mama yemek sorunu yok yurumeye baslamadigi icin pesinden kosma derdide yok uykusu geldigindede sezlonga ya da pusete yatirirsin oldu bitti

bende oyle dusundum.. seneye ertelesem daha zor olacak.. yurume zamani..
ki seneye de ayni sekilde korumam gerekecek.. yani annelere rahat tatil hic bir zaman yok :u

Kızım 8 aylıkken ( Haziran ayında) Bodrum'a gittik. Çok sıcaktı.
Ama hiç sorun yaşamadık. En sıcak saatlerde odada durduk. Sabah güneşinden bolca faydalandık. Sabah ve akşamüzeri denize girdik.
Gittiğim otel bebek dostuydu. Hiç sorun yaşamadık.

cok sevindim.. acikcasi bebegim biz yemek yerken cok sikiliyor agliyor huysuzlaniyor herkesin bana be kadin ne isin var tatilde otursaydin evde bakislarini gormek istemiyorum :) tatil annelerin de hakki :anne::KK49:

Ben şu an Antalya'dayım, otelde o kadar çok bebek var ki anlatamam. Hatta bugün bir tanesi suyu o kadar sevdi ki, havuzda babasının kucağında kahkahalarıyla inletti ortalığı :)

Hicbir sey olmaz endiselenmeyin, millet 1 aylik bebegiyle rusyadan İngiltereden geliyor akdeniz sicagina.
Basina sapkasini takar bol bol da gunes kremi surerseniz hic sorun yasamazsiniz. Bizim de ilk tatilimizde kizim 6 aylikti en kolay tatildi diyebilirim, yeme icme derdi yok ver memeyi doysun icir suyunu uyusun :) otelde diger bebekleri de gorunce zaten rahatlayacaksiniz.

ah cok moral oldu suan.. haklisiniz benimde aklimdan o geciyordu.. yabancilara hayranim bu konuda bebekleriyle dunyayi geziyorlar.. biz carsiya cikarmaya korkuyoruz..
Allaha emanet gidecegim artik ☺

Akdeniz Bölgesi'ndede bebek var merak etmeyin :KK53:

Konu sahibi Akdeniz'de tam olarak nereye geliyorsunuz bilmiyorum ama sanırım kalacağınız yerde klima vardır muhakkak
Klimayı kullanırken ilk etapta fazla sıcaktan dolayı birden soğutmak isteyebilirsiniz ortamı
Bebeğiniz için kademe kademe ayarlayın.
Su vermeye başladıysanız bol bol su içirin
Kıyafete gerek yok bol bol çıtçıtlı body getirin
İyi tatiller şimdiden :)

Ben şu an Antalya'dayım, otelde o kadar çok bebek var ki anlatamam. Hatta bugün bir tanesi suyu o kadar sevdi ki, havuzda babasının kucağında kahkahalarıyla inletti ortalığı :)

aayy cok sevindim.. az once tek bebekli ben mi olurum diye soruyordum esime.. :)
ilk deneyimim olacak cok heyecanlandim :D

Konu sahibi Akdeniz'de tam olarak nereye geliyorsunuz bilmiyorum ama sanırım kalacağınız yerde klima vardır muhakkak
Klimayı kullanırken ilk etapta fazla sıcaktan dolayı birden soğutmak isteyebilirsiniz ortamı
Akdeniz bebekleri alışkındır dermişim:deli::deli:serin yerden gelenler için çok zor oluyor ama.

guldurdunuz beni..dogru ya ordaki bebekler napsin ben bir haftaligina gidiyorum :)
sideye bir otele geliyorum. klima vardir muhakkak evde de kullaniyorum.. dikkat edecegim.cok tesekkur ederim

cok sevindim.. acikcasi bebegim biz yemek yerken cok sikiliyor agliyor huysuzlaniyor herkesin bana be kadin ne isin var tatilde otursaydin evde bakislarini gormek istemiyorum :) tatil annelerin de hakki :anne::KK49:
Tabiki de hakkımız :) Ben gitme konusunda çok zor ikna oldum ama iyki gitmişiz :) Yanımda neler götürdüm bir bilseniz
Bizim otel bebek dostu olduğundan heryer bebek ve çocuktu çok rahattı :)
Deniz, temiz hava iyi geliyor güzel uyuyorlar güzel yiyorlar

Sıcak canım hatta geceleri bile aşırı sıcak Allah tan evim serin saat 3 de çok sıcak olur.En iyisi güneşin tamamen batması.

O saatte bile o kadar sıcaksa biz yetişkinler zor dayanıyoruz, bebiş rahatsız olmaz umarım. Ben de sıcağı seven bir insan değilim, şu an hava durumuna şükrettim:) Allah yardımcınız olsun gerçekten.

ah bende karadenizdeyim neme alisigiz ama gunes olmuyor pek burada..

hani herseyi dusunursunuz kili kirk yararsinizda sonunda en kotu karari verirsiniz ya oyle oldu :)
olmazsa saat 5 ten sonra cikaririm esimle ayri gireriz denize..

Canım nem sıcakla buluşunca hissedilen sıcaklık artıyor. O yüzden nem önemli. Dediğin gibi 5'ten sonra çıkarsınız, duruma göre esme varsa öğleden sonra da çıkabilirsiniz yüzmeye. Estikçe bebiş ferahlar. İyi tatiller dilerim :)

Hiçbisey olmazz.. Zaten antalyanın kavurucu sıcağı geçiyo normal sıcaklığa geliyo. Üstünden tshitünü çıkarma bebişin. Kafayada şapka. Oldu bitti. Ayaklarını da sok denize bebişin.

Back
X