- 5 Ocak 2016
- 48
- 24
- 3
- 37
- Konu Sahibi Littledaisy
-
Beş aylık bebekle olabilir bizde eşimle ramazan ayında istiyoruz benim iki yaşında çok yaramaz kızım var birde dört ayını bitirmiş oğlum var ben aileme bırakmayı düşünüyorum maalesef çünkü onlarla bise yapamamSu an 3 ayligiz. Gaz sikayetimiz var, bağır çağır aglamiyo ama surekli miziktaniyo gündüz uykusu yok denecek kadar az o zamana gecer mi bilmiyorum,esim çok istiyo, ben gezdiririm onu kanguruyla diyo
AA birde bunu unuttum işin hastalık kısmı var çocuklara çok fazla şeker verilir mis sevmeye çalışılırmis vsSu an 3 ayligiz. Gaz sikayetimiz var, bağır çağır aglamiyo ama surekli miziktaniyo gündüz uykusu yok denecek kadar az o zamana gecer mi bilmiyorum,esim çok istiyo, ben gezdiririm onu kanguruyla diyo
Ben bebeklerin kanguru ile gezdirilmesine de karşıyım kendim kesinlikle kullanmadım. Bacakları baş aşağı olduğu için kan gitmez sürekli dik durdukları için belleri agrir. Bebekler geniş büyük bebek arabalarinda veya port bebelerde gezdirilmeli bence. böyle istediği gibi gerinebilsin ayağını kolunu rahat oynatsin diye. Kimse konserve gibi sıkışık gezmek istemez.Su an 3 ayligiz. Gaz sikayetimiz var, bağır çağır aglamiyo ama surekli miziktaniyo gündüz uykusu yok denecek kadar az o zamana gecer mi bilmiyorum,esim çok istiyo, ben gezdiririm onu kanguruyla diyo
Haklisiniz bunları dusunmek lazım tek tek...Benim bebeğim 6 aylık 1 saatlik ucak yolculuğuna bile zor dayandı bu bir. Ikinci bulaşıcı hastalık riski var ona da ekstra aşı yaptırmak zorunda katabilirsiniz bilemedim ne gerek var. Üçüncüsü bebeginiz ile rahat gelebilecek misiniz sonuçta 2 saatte bir anne sütü ister anne sütü ile ugrasamayip mamaya yüklemek ne kadar doğru emin değilim.
Arabada bir süre sonra çığlık çığlığa kalıyor bebekler uzun yolculuklari asla sevmezler. Uçağın klimasi hasta edebilir tokur tokur oksurebilir. Oraya herkes ibadet etmeye gidiyor anneniz bile olsa onun ibadet edeceği zamandan çalıp bebeğe ona baktirip kendi ibadetinizi yapmanız ne kadar uygun siz bilirsiniz.
Ben hep bilerek olumsuz yönlerden baktım fikir vermesi açısından.
Ha bi de şu ezilme mevzusu; arkadaşım ,yaşlı ,bilinçli davranmayan ve aceleci insanlar o tehlikeleri yaşıyorlar. Orada sakin, diğerlerinin Hakkına tecavüz etmeden, acele etmeden,birbirinin önüne atlamadan yaptığın sürece görevlerini asla böyle şeylerle karşılaşmazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?