5 AYLIK EVLİLİĞİM BİTME NOKTASINDA

İş arıyor ama geri dönüş yapanlarda kusur buluyor yok uzak yok maaşı az yok şöyle bi önce ki işi kadar para veren olmaz özel sektör de o devletti yani sözleşmesi bitti ve şuan önümüzdekileri değerlendirmemiz lazım diyorum ama İnan’ın tükendim . Annesi de ona destek çıkıyor yüreklendirmiyor. Oda doğru sanıyor yaptığı. Diyo ki eee iş bulmuşta uzak kızım işi .ya ben işten eve gelmem 1.5 saat ben İnsan evladı değilmiyim. Ee biraz sabret bunun için kavga edilir mi dedi bana dün
kızı yok kaynananızın galiba. İş beğenmeyip evde oturmak nedir evin erkeği olduğunun farkında değil zaar. İnsanı soğutur cinsten.

Yalnız kendisi de sıkıntıda ki yetersizliğini size bağırıp çemkirerek kapatmaya çalışıyor. Kaynananız zaten her koşulda oğlunu destekliycek anne modeli. Aldatsa bile aman kızım erkek işte yıkma yuvanı verme nikahını o kadına diycek potansiyel gördüm kendisinde. Yani size hayrı dokunmaz.

Artık sizin aileniz mi girse devreye?

Merhaba öncelikle iş arama süreci sizi de yormuş onu fark ettim çünkü böyle bi sorunla evlilik bitme noktasına gelmemeli, sizde iş bulmasından çok çabalamasını çaba göstermesini istiyorsunuz anlıyorum ama malesef böyle şeyler insanın içinden gelmedikçe zorlasanız da olmuyor

Yani zaten is güvencemiz yok bu sistemde korktum biran. Tesekkur ederim.
İhtiyaç fazlası olması durumunda yada o kadroya ihtiyaç kalmadığında diyeyim sözleşmeyi yenilememe hakkına sahip bakanlıklar. Daha birkaç sebebi var sözleşmede yazıyor. Maalesef böyle garantimiz yok hiç.

Adam iş arar arar bulamaz anlarım, elimden geldiğince idare etmeye çalışırım ama iş aramaya bile üşeniyorsa veya bulduğum işleri beğenmiyorsa orda bir dur derim yani.

Muhtemelen her koşulda onu haklı bulan bir anneyle büyüdüğü için size de bu kadar laf söyleyebiliyor. Çünkü kendini haklı buluyor. Siz hem çalışıp hem ev işine, yemeğe yetişeyim diye uğraşırken o elini hiçbir işe sürmüyor birde sizi beğenmeyip aşağılıyor.

Bence de bir süre ayrı kalın. Sizin kıymetinizi anlasın. Sonrasında oturup ciddi ciddi konuşun, bu böyle devam etmez deyin. Evliliğin ilk 5 senesi zor geçiyor, dengeler anca oturuyor. Ama sorumsuz bir eşle evlilik yürütmek çok zor. Allah yardımcınız olsun.

Süreliydi sonra olmadı zaten Hakkarideydi işimize de geldi açıkçası . Ama evde şu durumlardan dolayı severek bi iş yapamıyorum bide ben çok ev işine alışkın bi insan değilim. Ayda iki biri gelsin temizlik yapsın ben geri kalanı tıplarım demiştim ki herkes bilir ben öyle ev hanımı değilim hep okudum hep çalıştım annem geldi falan . Yemek yapıyorum ama bir gün eksilince kıyamet ve hakaret sen yapamıyorsun ki benden önce sen nasıl yaşadın acaba hep küçümseme . Çok yetersiz görüyorum kendimi evde devamlı böyle diyen biri olunca.tabi bu işime de yansıyor .

nasil yani,
hem calismiyor,
hem de ev isini sizden mi bekliyor :mapus:

Back
X