- Konu Sahibi SenEsittirBen
-
Evet bugüne kadar bankadan gelen bildirilere hic göz atmadim, kendisi söyledi durum vahim diye. Sonra ben baktim 10 milyari görünce ilk önce 10 milyar birikimimiz var sandim ve sen bana neden yalan söylüyorsun dedim. Oda bana "ah askim ah, daha banka dekontlarini okumasini bile bilmiyorsun dedi, orda yazan birikim degil borc dedi. Düsünüyorum eger gercekten gizli birseyler yapiyorsa bunu gözüme gözüme neden soksunki, delimiki bu. Ben bukadar harcadigimizin hic farkinda degildimki dedi, ek is bulcam kapatcam söz dedi. Bütün gün düsündüm tasindim, bende okulun yani sira bir is bulup calisicam dedim. Asla izin vermem böyle birseye dedi, sen okuluna konsantre ol dedi. Ama hata yaptim gercekten bos bulunup aileme icimi dökmeseydim keske. Hicbirsey belli etmeyin dedim. Bugün ziyarete gittik, sag olsun babam hic birsey belli etmedi cok samimi ve herzamanki gibi davrandi, ama annemle ablam hep terslediler, surat yaptilar. Arabada esim cok üzgündü, bu seferde ona acidim. Düsünmiyeyim diyorum ama uyku uyuyamiyorum, derslere konsantre olamiyorum.......Bitek bu degilki, esimin abisi hergün kapimizda esimden para istiyor, borcumu öde bende para yok diyor, senin durumun iyi diyor. Anlamiyorumki esim kendi ailesine neden yalan söylüyor, aldigi ayligi sakliyor, fazladan söylüyor. Esimin babasiylada sürekli sorun yasiyoruz. Offfff offf anlatsam 200 sayfalik roman olur :2:
bence sakın sen yardım etme borçlarını ödemek için tamam hayat müşterek ama bu borcu ikiniz için yapmamış sen yardım edersen evlilik sorumluluğunun altına giremez yaptığı yanlışın ceremesini tek başına çekerse bir daha bunu yapmaktan korkar belki yanlışlarında yanında olmayacağını bilsin tabi bu benim fikrimEvet bugüne kadar bankadan gelen bildirilere hic göz atmadim, kendisi söyledi durum vahim diye. Sonra ben baktim 10 milyari görünce ilk önce 10 milyar birikimimiz var sandim ve sen bana neden yalan söylüyorsun dedim. Oda bana "ah askim ah, daha banka dekontlarini okumasini bile bilmiyorsun dedi, orda yazan birikim degil borc dedi. Düsünüyorum eger gercekten gizli birseyler yapiyorsa bunu gözüme gözüme neden soksunki, delimiki bu. Ben bukadar harcadigimizin hic farkinda degildimki dedi, ek is bulcam kapatcam söz dedi. Bütün gün düsündüm tasindim, bende okulun yani sira bir is bulup calisicam dedim. Asla izin vermem böyle birseye dedi, sen okuluna konsantre ol dedi. Ama hata yaptim gercekten bos bulunup aileme icimi dökmeseydim keske. Hicbirsey belli etmeyin dedim. Bugün ziyarete gittik, sag olsun babam hic birsey belli etmedi cok samimi ve herzamanki gibi davrandi, ama annemle ablam hep terslediler, surat yaptilar. Arabada esim cok üzgündü, bu seferde ona acidim. Düsünmiyeyim diyorum ama uyku uyuyamiyorum, derslere konsantre olamiyorum.......Bitek bu degilki, esimin abisi hergün kapimizda esimden para istiyor, borcumu öde bende para yok diyor, senin durumun iyi diyor. Anlamiyorumki esim kendi ailesine neden yalan söylüyor, aldigi ayligi sakliyor, fazladan söylüyor. Esimin babasiylada sürekli sorun yasiyoruz. Offfff offf anlatsam 200 sayfalik roman olur :2:
Saka gibi.
Canim yasin kac bilmiyorum ama, okul bitmeden meslek sahibi olmadan neden evlendin?
Bu yaptigin cok büyük hata.
Kocan kacmiyordu ya, okulunu bitirip, meslegini eline alip, ayaklarinin üzerinde durup, hayati tanidiktan sonra evlenseydin, bu adamin kac kura oldugunu hissederdin zaten.
8 sene ciktigin erkegi bile taniyamisssan evliligi nasil yürüteceksin sen?
Evcilik oynayarakmi? Hadi kocacigim simdi sen ise gidiyorsun, bende su oyuncak tencereden sana yemek yapacagim, sonra sende isden geliyorsun vs. vs. vs.
Evcilik oyunumu evlilik?
Sonuc bu, ne yazikki.
Kusura bakma canim ama baska hangi dilden anlatilirki hatalar.
Senin derdinin cözümünü inan bende bilmiyorum, cünkü o kadar hatalar varki...
Hayatım benden sana tavsıye bu problemlerı eşinle konus baktın kaçıyor ailenı sok araya ne olursa olsun olacaklardan hiç korkma..bende eşimle 2 ay evlı kaldım oda benden habersız kredıler çekmeye başlamıs haberım yoktu.Problemlere duyarsız ve nötr kalma.Hep kaybeden sen olursun.Benım başımdan neler gectı.Ben şımdı boşanma durumundayım bılıyomusun sebep eşimin bu huylarından.Maddı sorunlar evlılığın her donemınde yıkıcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?