• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylik evliyim cicim ayi yasayamadim

şans oyunlarının sigara,alkol,uyuşturucu gibi bağımlılık yaptığını düşünüyorum.eğer eşinde gerçekten istıyorsa elele veripte üstesinden gelemeyeceğinize inanmıyorum yeterki eşin istesin.tabi ikiniz içinde sizi çok sabırlı ve biraz yorucu günler bekleyebilir ama istenınce düzelir herşey.sadece ikiniz içinde sevgi, saygı mücadele birazda sabır herşey düzelir

Merhaba arkadaslar,
Ben 5 aylik evliyim ve bazen evlendigim icin bin pismanim. Fazla uzatmadan konuya baliklama dalcam:
Esimle 5 aydir evliyim ama toplam beraberlik sürecimiz 8,5 yil. Evlenmeden önce bu 8 yil icerisinde esim evden disari adam atmazdi, hep evde hep evde. Simdi evlendik esim her hafta sonu mac izlemeye gitmek istiyor vs vs. Inanmiyacaksiniz ama balayinda bile bana "bugün Derbi var, ben mac izlemeye gidiyorum sende ister otelde takil, istersende odada otur beni bekle dedi". Ilk kavgamizi o gün yaptik ve kavgalarin ardi arkasi kesilmedi bu 5 ay icerisinde. Beraber gezelim ozaman diyorum, yapisIk ikizler gibi heryere seni pesime takmak zorundamiyim diyor bana. 8 yil onu tanidigimi sanmistim, ama sanki huy degistirdi, cok aksi bir adam oldu cikti.Ilk önce bu adam beni aldatiyormu acaba dedim ama gittigi yerlerde illaki bir tanidigim, bir akrabam oluyor rapor veriyorlar. Ayrica bana karsi cok fazla istekli. Hatta bazen sitem ediyor sen beni begenmiyormusun artik diye, neden bana ilgi göstermiyorsun falan filan. Tamam okuyorum ediyorum, okul ders derken vaktim olmuyor, yorgun oluyorum. Ama suan tatildeyim ve gercekten esime karsi cinsel isteklerim hic yok denilecek kadar az. Kendimin bile tuhafima gidiyor ve kendimi zorluyorum esim anlamasim diye. Hayret ediyorum, ben esimi aslinda cok seviyorum ama uzaktan sevmek daha cok hosuma gidiyor.
Iki gün önce esim bana bu ay durumumuz maddi acidan pek iyi degil dedi. Bende o isteyken banka kagitlarini inceledim: Birde ne göreyim? Banka hesabimiz eksi 10 milyarda. Beynimden vurulmusa döndüm. Nereye harcamis bu paralari? oturdum tek tek hesap ettim. Ayda 2 milyar para cekmis. Ben aman esime yük olmiyayim diye ayda 40 milyon parayla dolasiyorum cebimde, o 2 milyar harciyor her ay. Nereye harcadin dedim: Yemege, icmeye, gezmeye dedi. Sirf kendime degil sanada harcadim ya diyor. Kime anlatcegimi bilemedim, bos bulundum babama anlattim, ve galiba hata ettim, simdi hepsi kin kusuyor esime. Biri diyor kumar oynuyor olmasin, biri diyor bir isler ceviriyor olmasin.
Ben ne yapayim simdi yaaa? Ayrilsammi acaba? Özür dilerim resmen roman yazdim, ama cok doluyum

Ortada çoluk çocuk veya başka bir engel olmadığı halde adam kendisi geziyor, sizi yanında istemiyor, bir başına kendi gezmesine 2000 TL yiyor aylık, ondan sonra da istekle, ihtirasla size geliyorsa bence sizin onu arzulamamanız çok doğal. Öncesinde hoş paylaşımlar olacak ki, bir kadın bir erkeği arzu etsin.

Ailelere bir dert anlatsan muhakkak pişman ederler, bilirim.. O da ayrı bir konu..
Bu ders olsun işte, kendin nihai bir karar vermek ve onu tebliğ etmek niyetinde olmadığın müddetçe aileni dert ortağı olarak görme. Asla objektif olamazlar ve sen eşinle sorununu çözsen bile senelerce başına kakar-hatırlatırlar..

Canım Allah yardımcın olsun, hemen yuvanı yıkmayı düşünme bi şans daha ver bak zaten pişman olmuş.. Dediğin gibi bundan sonra da gözün üstünde olur, inşallah vaz geçer.. Erkekler bizden daha zor alışıp adapte oluyolar evliliğe, bu yüzden ara ara canını sıkması normal ilk 5 yıl için :52: çok uzun bi zaman değil di mi :52:

Merhaba kizlar,
bugün kesin olarak bosanma karari aldim esimden. Sebep sadece bu iddia meselesi falan degil. Bugün esim bana cok agir hakaretlerde bulundu, agiza alinmicak seyler söyledi, biliyorum hepsini kendi sucunu bastirmak icin yapti. Kisin cizmem patlamisti, icine su doluyordu diye yeni bir cizme almistik bana. Bugün onu bile kafama kakti. Yaziklar olsun dedim, bir insan nasil bukadar alcalabilir yaaa? Dügünde takilan altinlarima el koydu ve onlari bana vermemekte, benim üzerime banka kasasina koymamakta direniyor. Bende sirf tepkisine bakmak icin kasa anahtarini alir gibi yaptim, inanmiyacaksiniz ama kosa kosa geldi ve benimle resmen güresti elimden alabilmek icin. Bende yüzüne firlattim anahtari.
Gece saat 1´de esyalarimi aldim ve babamin evine döndüm. Suan babamin evinden yaziyorum.
Yazik ya 2 dakikada 8,5 yillik ilsiyi böylelikle bitirdi hic acimadan.

Ne denilse sizin içinizde ki sızıyı hafifletemez.. Ne zor evlilik ve ne zor idare edebilmek.Özellikle ilk 1 yıl çok riskliymiş..

Hakkınızda en hayırlısı olsun.Insaallah ne karar verirseniz verin, yüreğiniz ve hayatınız ferah ve huzurlu olsun.. :71:

sakın uzulme sen dogru olanı yaptın canım. artık bıraz bencıl olma zamanı. kendını dusun hıcbıseyı kafana takmamaya calıs umarım yanında olabılmısımdır :)

Merhabalar arkadaslar,
hepinize desteginiz ve verdiginiz önerirler icin cok tesekkür ederim.
Son durumu anlatayim size. Esim babamin evine geldi, ailemle konusmak icin. Neyse konustular ettiler, biz fazla konusmadik, daha cok babamla konustular. Gelirken kredi kartlarini vs vs getirmis bana vermek icin. Yani bundan sonra kontrol sende olacak anlaminda. Bende razi gelmedim ve tüm banka hesaplarini benim üzerime yaptirmasini sart kostum. Yani sonucta yeni bir kredi karti cikarmak kadar kolay birsey yok öyle degilmi? Kabul etti isteklerimi, bende döndüm onunla beraber.
Evde´de günlerce konustuk ettik, yalnis giden seyleri tespit ettik. Benim hatalarimi´da görürsen elbetteki sende beni uyaracaksin dedim. Bir alman sarkisi var: Yalniz basaramadigimizi, beraber basaririz" diyor sarkida. Onu örnek verdim, motive olsun diye.
Sonuc: Su aralar kendine ceki düzen verdi, herseyi gelip banada danisiyor, beraber karar vermemizi istiyor. Suanda cok memnunum gidisattan, ama cokta korkuyorum acikcasi, nezaman bozulcak bu huzur diye. Umarim gercekten kafasina dank etmistir ve hep böyle devam eder.

Merhaba arkadaslar,
Ben 5 aylik evliyim ve bazen evlendigim icin bin pismanim. Fazla uzatmadan konuya baliklama dalcam:
Esimle 5 aydir evliyim ama toplam beraberlik sürecimiz 8,5 yil. Evlenmeden önce bu 8 yil icerisinde esim evden disari adam atmazdi, hep evde hep evde. Simdi evlendik esim her hafta sonu mac izlemeye gitmek istiyor vs vs. Inanmiyacaksiniz ama balayinda bile bana "bugün Derbi var, ben mac izlemeye gidiyorum sende ister otelde takil, istersende odada otur beni bekle dedi". Ilk kavgamizi o gün yaptik ve kavgalarin ardi arkasi kesilmedi bu 5 ay icerisinde. Beraber gezelim ozaman diyorum, yapisIk ikizler gibi heryere seni pesime takmak zorundamiyim diyor bana. 8 yil onu tanidigimi sanmistim, ama sanki huy degistirdi, cok aksi bir adam oldu cikti.Ilk önce bu adam beni aldatiyormu acaba dedim ama gittigi yerlerde illaki bir tanidigim, bir akrabam oluyor rapor veriyorlar. Ayrica bana karsi cok fazla istekli. Hatta bazen sitem ediyor sen beni begenmiyormusun artik diye, neden bana ilgi göstermiyorsun falan filan. Tamam okuyorum ediyorum, okul ders derken vaktim olmuyor, yorgun oluyorum. Ama suan tatildeyim ve gercekten esime karsi cinsel isteklerim hic yok denilecek kadar az. Kendimin bile tuhafima gidiyor ve kendimi zorluyorum esim anlamasim diye. Hayret ediyorum, ben esimi aslinda cok seviyorum ama uzaktan sevmek daha cok hosuma gidiyor.
Iki gün önce esim bana bu ay durumumuz maddi acidan pek iyi degil dedi. Bende o isteyken banka kagitlarini inceledim: Birde ne göreyim? Banka hesabimiz eksi 10 milyarda. Beynimden vurulmusa döndüm. Nereye harcamis bu paralari? oturdum tek tek hesap ettim. Ayda 2 milyar para cekmis. Ben aman esime yük olmiyayim diye ayda 40 milyon parayla dolasiyorum cebimde, o 2 milyar harciyor her ay. Nereye harcadin dedim: Yemege, icmeye, gezmeye dedi. Sirf kendime degil sanada harcadim ya diyor. Kime anlatcegimi bilemedim, bos bulundum babama anlattim, ve galiba hata ettim, simdi hepsi kin kusuyor esime. Biri diyor kumar oynuyor olmasin, biri diyor bir isler ceviriyor olmasin.
Ben ne yapayim simdi yaaa? Ayrilsammi acaba? Özür dilerim resmen roman yazdim, ama cok doluyum

FAnatik galiba eşin benimki gibi..Ben de başlarda diyodum gitme diye sonra düşündüm çocuk hep çalışıyo 2 saat te maçzevki olsun diye ses çıkarmıyorum..O da sağolsun fazla gecikmiyo.Ben desem ki cnm sıkıldı çıkalım desem tamam aşkım der.Hoş küçük bi yer burası gezilecek yeri de yok da neyse..AMA her yere yapışık ikiz gibi mi gidicez demesi çok acayip..Ne demek gideceksiniz tabi..bukadar parayı ne yapmış acaba onu sorgulamak gerekir.Allah kolaylık versin cnm..:59:

Evet bugüne kadar bankadan gelen bildirilere hic göz atmadim, kendisi söyledi durum vahim diye. Sonra ben baktim 10 milyari görünce ilk önce 10 milyar birikimimiz var sandim ve sen bana neden yalan söylüyorsun dedim. Oda bana "ah askim ah, daha banka dekontlarini okumasini bile bilmiyorsun dedi, orda yazan birikim degil borc dedi. Düsünüyorum eger gercekten gizli birseyler yapiyorsa bunu gözüme gözüme neden soksunki, delimiki bu. Ben bukadar harcadigimizin hic farkinda degildimki dedi, ek is bulcam kapatcam söz dedi. Bütün gün düsündüm tasindim, bende okulun yani sira bir is bulup calisicam dedim. Asla izin vermem böyle birseye dedi, sen okuluna konsantre ol dedi. Ama hata yaptim gercekten bos bulunup aileme icimi dökmeseydim keske. Hicbirsey belli etmeyin dedim. Bugün ziyarete gittik, sag olsun babam hic birsey belli etmedi cok samimi ve herzamanki gibi davrandi, ama annemle ablam hep terslediler, surat yaptilar. Arabada esim cok üzgündü, bu seferde ona acidim. Düsünmiyeyim diyorum ama uyku uyuyamiyorum, derslere konsantre olamiyorum.......Bitek bu degilki, esimin abisi hergün kapimizda esimden para istiyor, borcumu öde bende para yok diyor, senin durumun iyi diyor. Anlamiyorumki esim kendi ailesine neden yalan söylüyor, aldigi ayligi sakliyor, fazladan söylüyor. Esimin babasiylada sürekli sorun yasiyoruz. Offfff offf anlatsam 200 sayfalik roman olur :2:

walla şurdaki kızlar bi toplansa dunya klaiklerini bile geceriz heralde roman işinde,bende de durum aynı bende yazsam roman olur walla :84:

Merhaba arkadaslar,

bugün banka dekontlarinida alip kayivalidemlere gittim, herseyi anlattim ve gösterdim. Kayinvalideme: Anne allah askine sen söyle, bir insan ayda 2 milyari sadece yemek icmek icin harcayabilirmi? diye sordum. Hayir kizim bu imkansiz, bu cocuk demekki hala iddia oynuyor dedi. Beynimden vurulmusa döndüm o an. Anne bunu bana neden daha önceden söylemedin, neden korudun onu dedim. Kizim ben onun kumar oldugunu bilmiyordum, 1-2 liraya oyun oynuyorum dedi bana, bende üstünde durmadim dedi. "Ah anne ah yaktiniz beni dedim".
Bugün eve mektup geldi, banka hesabimizda para kalmadigi icin aylik faturalari kesememisler, buna okul taksidimde dahil. Yikildim resmen.
Alip karsima konustum iddia meselesini, ilk önce inkar etti, sonra sadece 1 kere oynadim dedi,üsteleyince sIk sIk oynadigini itiraf etti. Ama sadece 10 liralik oynuyordum demezmi bide. Evire cevire dövmek geldi icimden o an. Bana aman cok harcama yapma biriktirelim diyen adam, meger bana kaziklarin en büyügünü atmis. Cok utaniyorum cevremdekilerden, ailem taaa basindan söylemisti, bak kizim bu adam cok maddiyatci galiba diye. Bende aptal gibi demistimki: Anne cok tasarruflu hep biriktiriyor parasini gelecegimiz icin. Ablamin yuvasi sirf bu yüzden yikilmisti, aynisi benim basima geldi. Kendimi cok caresiz hissediyorum, bagira bagira aglamak istiyorum:43:

walla aklıma gelmedi değil,soracaktım da 'yok ya kimse ben kadar salak olamaz'diye gecirdim içimden ama sen de benim gibi uluyu dinlemeyip uluyanlardansın. benim de ailem akrabalarım çok söyledi bana ama dinlemedim ve söylenen herrşey tek tek cıkıyor karsıma,şimdi çook pişmanım ama iş işten geçti... biraz daha sabret olmuyorsa COK ZORLAMA ,BEN DE ÖYLE YAPACAĞIM CUNKU,ADAM NERDEYSE HAYATIMI MAHVETTİ ama karsılığı ne oldu... benden bi köy kızının evliliği gibi bir evlilik yaşamamı bekliyor

Merhaba kizlar,
bugün kesin olarak bosanma karari aldim esimden. Sebep sadece bu iddia meselesi falan degil. Bugün esim bana cok agir hakaretlerde bulundu, agiza alinmicak seyler söyledi, biliyorum hepsini kendi sucunu bastirmak icin yapti. Kisin cizmem patlamisti, icine su doluyordu diye yeni bir cizme almistik bana. Bugün onu bile kafama kakti. Yaziklar olsun dedim, bir insan nasil bukadar alcalabilir yaaa? Dügünde takilan altinlarima el koydu ve onlari bana vermemekte, benim üzerime banka kasasina koymamakta direniyor. Bende sirf tepkisine bakmak icin kasa anahtarini alir gibi yaptim, inanmiyacaksiniz ama kosa kosa geldi ve benimle resmen güresti elimden alabilmek icin. Bende yüzüne firlattim anahtari.
Gece saat 1´de esyalarimi aldim ve babamin evine döndüm. Suan babamin evinden yaziyorum.
Yazik ya 2 dakikada 8,5 yillik ilsiyi böylelikle bitirdi hic acimadan.

çok üzüldüm senin adına,ama ne yazık ki benzer seyleri ben de cooookkk yaşıyorum keşke biraz sabretseydin belki düzelirdi,zamanla adam ederdin belki:(:43:

Back
X