Merhaba arkadaslar,
bugün banka dekontlarinida alip kayivalidemlere gittim, herseyi anlattim ve gösterdim. Kayinvalideme: Anne allah askine sen söyle, bir insan ayda 2 milyari sadece yemek icmek icin harcayabilirmi? diye sordum. Hayir kizim bu imkansiz, bu cocuk demekki hala iddia oynuyor dedi. Beynimden vurulmusa döndüm o an. Anne bunu bana neden daha önceden söylemedin, neden korudun onu dedim. Kizim ben onun kumar oldugunu bilmiyordum, 1-2 liraya oyun oynuyorum dedi bana, bende üstünde durmadim dedi. "Ah anne ah yaktiniz beni dedim".
Bugün eve mektup geldi, banka hesabimizda para kalmadigi icin aylik faturalari kesememisler, buna okul taksidimde dahil. Yikildim resmen.
Alip karsima konustum iddia meselesini, ilk önce inkar etti, sonra sadece 1 kere oynadim dedi,üsteleyince sIk sIk oynadigini itiraf etti. Ama sadece 10 liralik oynuyordum demezmi bide. Evire cevire dövmek geldi icimden o an. Bana aman cok harcama yapma biriktirelim diyen adam, meger bana kaziklarin en büyügünü atmis. Cok utaniyorum cevremdekilerden, ailem taaa basindan söylemisti, bak kizim bu adam cok maddiyatci galiba diye. Bende aptal gibi demistimki: Anne cok tasarruflu hep biriktiriyor parasini gelecegimiz icin. Ablamin yuvasi sirf bu yüzden yikilmisti, aynisi benim basima geldi. Kendimi cok caresiz hissediyorum, bagira bagira aglamak istiyorum