5 aylık evliyim hala ilişki yaşamadım çok acıyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ckrl

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
353
69
18
25
5 aylık evliyim hala ilişki yaşamadım çok acıyor mu sanki çok acıyacak gibi yaklaştırmıyorum bile

5 aylık evliyim hala ilişki yaşamadım çok acıyor mu sanki çok acıyacak gibi yaklaştırmıyorum bile
Tabii ki acımıyor bu psikolojik bir durum, ordan kocaman bebek çıkabiliyor o derece genişliyor ilişkide acı yok tabii ki. Kayganlaştırıcı denedin mi? Eğer destek alacak gücün varsa bu konuda uzman birine tedaviye başvur bence direkt

Tedavi olun 5 ay cokkk uzun bi süre

Ayni konuyu ara ara yaziyorsunuz da birsey yaptiginiz yok. Sizi vajinismus grubuna yonlendirdim oraya da yazmadiniz.

Kocanız bu konunun neresinde acaba ?

Bende onu merak ettim...

Çok sıkıyorum kendimi eşimi yaklaştırmıyorum bile gidecek durumum da yok çok pahalı sordum aslında yaklaştırsam bellide olacak

Çok denedim ama yaklaştırmıyorum bile eşimi o kadar korkuyorum ki
Tamam gruba yazdınız mı attığım, daha önce dediği gibi Peeves de etiketlemiş sizi. Ya da herhangi bi parmak egzersizi, dilatör?

Ayni konuyu ara ara yaziyorsunuz da birsey yaptiginiz yok. Sizi vajinismus grubuna yonlendirdim oraya da yazmadiniz.
Yazdım parmak egzersizi diyorlar deniyorum parmağımı sıkabiliyorum ama eşimde çok tedirgin oluyorum

Hiç denememiş ki ilişkiyi. Belki denese böyle olmayacak olmayan bir şeyden korkuyor şu an
Yani bu kadar korkuyorken bence zaten denemesin, illaki bu korkuyla kasacak kendini, acı olunca da korkusu pekişecek gerçekten acıyormuş deyip. Ama egzersiz de yapmıyor bi yere de gitmiyor soru açıp okuyup gidiyor sadece anladığım.

Yani bu kadar korkuyorken bence zaten denemesin, illaki bu korkuyla kasacak kendini, acı olunca da korkusu pekişecek gerçekten acıyormuş deyip. Ama egzersiz de yapmıyor bi yere de gitmiyor soru açıp okuyup gidiyor sadece anlad
Ama tedaviye gitmezsen ya da kendin çözmezsen eşin de bir yerden sonra niye çözüm aramıyorsun diyebilir
Evet biliyorum piskologa gittim bana ilaç verdi sakinleştirici falan ama hiçbir işe yaramıyor parmak egzersizi yapıyorum onu yapabiliyorum ama eşimi yaklaştıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…