- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.706
- 528
Psikolog ilaç vermez, psikiyatriste gitmişsinizdir ama sizin psikiyatriste değil vajinismus konusunda uzmanlaşmış bir kadın doğum uzmanına gitmeniz lazım. Siz dediğimiz konuya yazın orada daha iyi yönlendirirlerEvet biliyorum piskologa gittim bana ilaç verdi sakinleştirici falan ama hiçbir işe yaramıyor parmak egzersizi yapıyorum onu yapabiliyorum ama eşimi yaklaştıramıyorum
Eşinle ilgili bir problem olabilir mi acaba? Güven gibi? Çünkü egzersizi de yapabiliyorsun, eşine biraz yakınlaşması en azından o aşamaya gelebilmesi için izin vermeyi deneEvet biliyorum piskologa gittim bana ilaç verdi sakinleştirici falan ama hiçbir işe yaramıyor parmak egzersizi yapıyorum onu yapabiliyorum ama eşimi yaklaştıramıyorum
Hiçbir problemimiz yok çok şükür sadece diyorum ya sanki çok acıyacak gibi kasıyorum kendimiEşinle ilgili bir problem olabilir mi acaba? Güven gibi? Çünkü egzersizi de yapabiliyorsun, eşine biraz yakınlaşması en azından o aşamaya gelebilmesi için izin vermeyi dene
Orada asama asama neler yapiyorlar anlatiyorlar. En iyi bilgiyi o grupta alirsiniz. Aldiginiz bilgiyide uygulayin yapamam demeyin.Yazdım parmak egzersizi diyorlar deniyorum parmağımı sıkabiliyorum ama eşimde çok tedirgin oluyorum
Siz evli misinizOrada asama asama neler yapiyorlar anlatiyorlar. En iyi bilgiyi o grupta alirsiniz. Aldiginiz bilgiyide uygulayin yapamam demeyin.
Evliyim.Siz evli misiniz
Evli misin çok acıyor mıKız deli misin aaaa negzel bi şiy
Sevişiyoruz sadece o aşamada yaklaştırmıyorumEsinizi hic yaklastirmiyormussunuz sevismiyor musunuz peki? Sadece o asamada mi yaklastirmiyorsunuz?
Acısa neden sevişelim?Evli misin çok acıyor mı
Biliyorum napacağımı bilmiyoumKız yaklaştırmıycaksan niye evlendim adama da yazık bir yerden sonra tükenir haberin olsun
6.5 yıllık evliyim. Acımıyor. Güzel bi şey.Evli misin çok acıyor mı
Ne sıklıkta seviştiğimizi filan söylesek cesaret edecek bence. Gaza getirilmeye ihtiyacı olabilir.Acısa neden sevişelim?
Acısa neden sevişelim
Nasıl bir acı oluyor ilkteNe sıklıkta seviştiğimizi filan söylesek cesaret edecek bence. Gaza getirilmeye ihtiyacı olabilir.
İlk üye olduğunda 1.5 aylık evliyim ilişkiye giremiyorum demiş.Ne sıklıkta seviştiğimizi filan söylesek cesaret edecek bence. Gaza getirilmeye ihtiyacı olabilir.
Valla belki komik geliyor ama gerçekten öyleİlk üye olduğunda 1.5 aylık evliyim ilişkiye giremiyorum demiş.
Şimdi 5 aylık olmuş bu süre. Üzüldüm
Ya bence uzuuuuuuunnn bir ön sevişme olmalı ıslanma olması lazım ki ilişki daha rahat olsunBiliyorum napacağımı bilmiyoum
Uzun tutuyoruz ıslanıyor ama o ana gelince tedirgin oluyorum gidiyor herşeyYa bence uzuuuuuuunnn bir ön sevişme olmalı ıslanma olması lazım ki ilişki daha rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?