5 aylık Gebeliği sonlandırmak?

meliksar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
35
0
96
Kızlar fikirlerinizi merak ediyorum: eşinizin ailesi ile tartıştınız küssünüz,eşinizin Ailesi'de eşinize küs sizle beraber diye.çocuk düşündünüz ve 5 aylık hamilesiniz.eşiniz ailesine sizle gidip barışmak istiyor,gidilmezse eğer ne evlilik ne çocuk içine sinmiyor.sizde boşanalım diyorsunuz ama oda çocuğu aldırmak şartıyla boşanırız diyor. Ne yapardınız?

5 aylık gebeliği sonlandırmak cinayettir!
Bu nasıl iş okuyunca sinirlerim bozuldu.
Cinayete ortak olmak istiyorsanız siz bilirsiniz.
Ben olsam onu çatır çatır boşar,meleğimi de doğururdum.
Adamın keyfine göremi oluyor bu işler?

O bebeği aldırmak değil öldürmek oluyor. Hiç mi görmediniz ultrasonda minicik ellerini ayaklarını. Böyle bir konuyu okumuş dahi olmak istemiyorum. Rabbim merhamet versin ne diyim

Kızlar fikirlerinizi merak ediyorum: eşinizin ailesi ile tartıştınız küssünüz,eşinizin Ailesi'de eşinize küs sizle beraber diye.çocuk düşündünüz ve 5 aylık hamilesiniz.eşiniz ailesine sizle gidip barışmak istiyor,gidilmezse eğer ne evlilik ne çocuk içine sinmiyor.sizde boşanalım diyorsunuz ama oda çocuğu aldırmak şartıyla boşanırız diyor. Ne yapardınız?

neden ayni konuyu 2.defa acip tekrar soruyosunuz anlamadim?
Diger konudaki cevaplar yeterince aciklayiciydi.

Amaciniz ne sizin? Yapilan yorumlar yetmedi mi? Allah sizin gibileri.... Tovbeee!!

Nasıl bir anne olacaksınız siz?
Endişelendiriyorsunuz insanı..
5 aylık çocuğu aldırmak değil onun adı.
Beş aylık çocuğu öldürmek..
Bunu dillendirebilen bir insan olduğunuz için bebeğinize acıdım.
Çaresizlik değil sevgisizlik sizinkisi.
Merhametsizlik.
Hatta vicdansızlık..

Başlıgı okuyunca heralde çok hayati bi sorunu var bebeğin ya da ne bilim annenin hayati tehlikesi var ki böyle bi soruyla başlık açmış diye düşündüm....

okuyunca dondum kaldım !!!
kusura bakmayın ama insanlıgınızdan şüphe ediyorum...

Bu teklifi yapan adamın da....teklife muhattap olup, bir de cevap arayan kadının da....
Ne merhameti ne kalbi ne de insanlıgı yoktur !!!!!

ailesi ile küs olunca "çocuğu"içine sinmiyor muymuş???

allahım ne babacan ne aileye düşkün ne evcimen bir eş bulmuşsun tebrikler..

"koca" için çocuğundan vazgeçmeyi düşünen kadınlara anlam veremediğimden cevabım yok sana..

Ben olsam hayatımdaki en büyük mikrop olan bu adamı ve onun uyuz ailesini aldırırdım hayatımdan o kadar..

ben bebegimin ilk kalp atisini duydugum an hickiriklara boguldum bazilari anne olmasin ya 5aylik bebek kipir kipirdir o simdi nasil kiyicaksiniz hicmi vicdaniniz yok?cocuk oyuncagimi bir melegin cani?neymis efendim hanfendinin kocasi bi sartla bosanmayi kabul edermis bi yuruyun gidin ya!ben bana bunu teklif eden adamin hayatini sonlandiririm nokta...

yazıkk hem de çok yazıkkk....
bırakın aldırmayı bunu düşünüyor ve soruyor olmanız bile başta hata...

ben bebğim 5 aylık olana kadar öldüm öldüm dirildim her dr kontrolünde. ona bişey olursa die eşimle korkudan uyuyamıyorduk.

sizin muhabbetiniz o kadar .... kelime bulamıyorum... allah sizi bildiği gibi yapsın.

Yorum yapamadan gecemicem kusura bakmayin ama
Millet cocuk icin ne tedaviler goruyor siz cocuk aldirmaktan bahsediyorsunuz. Allah akil fikir versin sizede,esinizede..

Allah sizi ıslah etsin.
O şerefsizin böyle bir şey teklif etmesine fırsat verdiğiniz ve böyle bir olasılığı anlık bile olsa aklınızdan geçirebildiğiniz için.

Back
X