- 3 Eylül 2014
- 47
- 11
- 18
- 44
boşanma veya boşanmama durumlarında sonuçları senin açından nekadar zor olacaksa olsun sen o bebeğin annesisin sağlıklı bir bebeği sırf ailevi sorunlar yüzünden öldürecek misin yalnız büyütmek zorunda kalsan bile Allah sana ihtiyacın olan gücü verecek 5 aylık diyorsun hareketlerini hissediyorsundur artık ya tüylerim diken diken oldu yemin ediyorum çocuğunla sokakta kalacağını da bilsen yapma. doğurup kucağına aldığında iyiki yapmamışım deyip hüngür hüngür ağlayacaksın bugün aklından geçirdiğin için.Kızlar fikirlerinizi merak ediyorum: eşinizin ailesi ile tartıştınız küssünüz,eşinizin Ailesi'de eşinize küs sizle beraber diye.çocuk düşündünüz ve 5 aylık hamilesiniz.eşiniz ailesine sizle gidip barışmak istiyor,gidilmezse eğer ne evlilik ne çocuk içine sinmiyor.sizde boşanalım diyorsunuz ama oda çocuğu aldırmak şartıyla boşanırız diyor. Ne yapardınız?
çocuğu aldırırsanız katil olursunuz. ha birde kanun karşısında suçlu. aa ayrıca 5 aylık bir canı yok etmek ömrü billah vicdanınızı mahveder. tabii varsa elbet vicdanKızlar fikirlerinizi merak ediyorum: eşinizin ailesi ile tartıştınız küssünüz,eşinizin Ailesi'de eşinize küs sizle beraber diye.çocuk düşündünüz ve 5 aylık hamilesiniz.eşiniz ailesine sizle gidip barışmak istiyor,gidilmezse eğer ne evlilik ne çocuk içine sinmiyor.sizde boşanalım diyorsunuz ama oda çocuğu aldırmak şartıyla boşanırız diyor. Ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?