5 aylık Gebeliği sonlandırmak?

Ben bu konuyu okumamış görmemiş olmak istiyorum bu bir cinayetir esinizi ve sizi gerçekten kınıyorum. .

Okurken uzuldum gercekten.. Lutfen boyle birsey yapmayin.. Cocuk sahibi olamayan annelik duygusunu tatmak isteyen o kadar cok kadin varki bu soru hem kadar insana saygisizlik hemde cok buyuk vicdansizlik ornegi...

Calismiyor musunuz yada aileniz yok mu destek olmazlar mi bilmiyorum ama bakabilecek durumunuz varsa lutfen yapmayin.. Cok uzgunum bu yaziya rastladigim icin..

Bence dogurunca bir yetimhaneye falan ver. Insan karnindaki evladi hakkinda boyle bir supheye dusermi aldirsammi diye? Insanlar burada agliyor bu ayda olmadi diye senin actigin basliga bak. Dogurup buyut 7 yasinda falan kes öldür aynı sey. Yazık yazık. Boyle bir evlilikti madem ne halt yemeye cocuk dusundunuz? Sen nasil bir annesin ki tekmelerini hissettigin Yaradanımın verdigine kiymayi aklinin ucundan geciriyorsun. Ulkemizde bekarda olsa ailesinden gizli hamile kalip kiyamayip ne sartlar altinda doguranlar var. Hamileyken bosanip doguranlari saymiyorum bile. Allah ıslah etsin.

boşanma veya boşanmama durumlarında sonuçları senin açından nekadar zor olacaksa olsun sen o bebeğin annesisin sağlıklı bir bebeği sırf ailevi sorunlar yüzünden öldürecek misin yalnız büyütmek zorunda kalsan bile Allah sana ihtiyacın olan gücü verecek 5 aylık diyorsun hareketlerini hissediyorsundur artık ya tüylerim diken diken oldu yemin ediyorum çocuğunla sokakta kalacağını da bilsen yapma. doğurup kucağına aldığında iyiki yapmamışım deyip hüngür hüngür ağlayacaksın bugün aklından geçirdiğin için.

acıdım o bebeğe Rabbim sizin gibilere neden bu duyguyu tattırır inanın hiç bilmiyorum
Allah size merhamet duygusu versin
o bebeği yasal olarak aldırmanız mümkün değil
merdiven altı bir klinikte yapacaksınız
çok günah siz çekin vebalini
zaten doğuruncada onu sokağa ölüme terkedeceğinize eminim
Allah kahretsin sizi

Kaç kez daha açacaksın bu konuyu? Nereye açarsan aç destek bulamıycaksın uğraşma..
Aldırma falanda demicem, hastane yada dr almaz zaten doğumdan sonra icabına bakacaksın sen bu gidişle... Ha 5 aylık ha 9.. Fark etmez dimi sen gibiler için.. Sen bu kadar soruosun ya, o bebekte bunu hissedio ya, günü gelir tırnağını ararsın umarım.. Onu üzdüğün kadar üzülürsün!!!

Allah akıl fikir versin. Sizin zihniyetinizdeki insanlar ana baba olmasın. Sokakta bir sürü mutsuz insan var hep sorumsuz anne babaların çocukları.

5 Aylık gebeliği sonlandıramazsınız çünkü yasal değil. Ha gizli saklı yapan yerler var ama bunu yapacak olan doktor da doktor değil kasaptır ancak. Yani sadece o minicik bebek öldürülmeyecek sizin de hayatınız riske girecek. Eşiniz boşanmak istiyorsa boşanın. Mahkemede çıkıp da bebeği aldırmayı şart koşamaz size. Yasadışı bir şey teklif etmiş olacak çünkü. Ayrıca beş aylık bebeğinizi öldürmek isteyen bir adamla nasıl karı koca hayatı yaşayacaksınız. Bebişinizi kucağınıza alıp kendi yolunuza devam edin. O adamı da kapıdan içeri sokmayın bir daha. Ailesiyle barışmak için evladına kıyabilecek bir adamdan koca olmaz çünkü.

çocuğu aldırırsanız katil olursunuz. ha birde kanun karşısında suçlu. aa ayrıca 5 aylık bir canı yok etmek ömrü billah vicdanınızı mahveder. tabii varsa elbet vicdan

Didişmelerinize bebeği karıştırmayın Lütfen.
Yazık ya!

İnanamıyorum yaa... Gözlerim dolarak okudum yazdıklarınızı...
Tam 9 ay çoçuğum olmuyor diye eşimin ailesi tarafından itilip kakıldım... Sorun eşimde çıkınca tüp bebek yaptırıyorum diye yemediğim laf kalmadı.... Onca para pul psikolojik savaşlar derken Rabbim tüp bebekle gebe kalmayı nasip ettikten 2 -3 gün sonra anne olacağımın heyecanını yaşayamadan kanamalarla yatakta yatarken kayınvalidem tarafından ailemin evi gece yarısı basıldı ve babama "benim ne mal bir gelin" olduğum hakaretlerde izah edildi vs derken benim evladım bunca strese üzüntüye rağmen hayata tutundu... Şimdi ki tavrım ne biliyo musun ? Kayınvalidem her geldiğinde evime de alıyorum, kahvesini de eline veriyorum, taksi tutuyor bana gelirken taksi parasını da veriyorum... Çünkü biliyorum ki en ufak bir ters hareketimde kavga çıkacak ve benim karnımdaki yavrum etkilenecek... ya da ben böyle davranmazsam eşim ters bir laf eder de yine karnımdaki yavrum benimle beraber üzülür diye...

Allah ıslah etsin sizi ne diyim, bari doğurun da layık olan bir aileye evlatlık verin en azından hem başka hayatları mutlu edersiniz hem de o minicik yavruyu hastalıklı beyinlerinizden korumuş olursunuz...

Bence siz aldırın o bebeği.
Ölsün ama sizler gibi anne babası olmasın, yazık.

En sinir olduğum şey "5 aylık çocuk" muş. 2 aylık olunca sorun yok yani. Ana rahmine düştüğü anda bir bireydir o canlı canilikse kürtaj canilik ayı mayı yok !

Resmen acaba ne yapayım aldırayım mı gibisinden akıl danışmışsınız. PES diyorum, annelikte gelinen noktaya bak.
O minicik can için gecelerce göz yaşı döken melek anne adayları var, ne yazık ki sizin gibi vicdan yoksunları da anne oluyor. ÜZÜCÜ.

Allah korusunnnnnnn 5 aylik kocaman olan yavruyu aldirmak hangi akil ya. Asla asla..

allahım okuyunca şok oldum .ben 14 yıldır anne olmak için neler yaptım...melegımı gözlerım yaşlı beklıyorum bir gün gelir diye umutla bu nasıl annelik bu nasıl babalık allahım akıl ver rabbım...bunlar nasıl insan dıye düşünmeden duramadım allahım ıslat etsın amınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…