5 aylık hamileyim corona testim pozitif cıkdı

zkhnN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
67
60
38
28
Merhaba yardımcı olabılırsenız çok sevınırım 5 aylık hamıleyım sadece öksürük ve biraz halsizlik var ama öksürdüğüm zaman kasıklarımda agrı oluyor bu normal mi acaba yardımcı olursanız çok sevınırım

Oncelıkle gecmıs olsun ben de 7haftalık iken corona olmustum .

Ve hıc bi sorun yaşamadığım gibi aksine cok rahat atlattım kan sulandırıcı iğne vuruluyordum cunku hamılelıgımın basından beri
Sizede gecmıs olsun ben ikinci kez covıd gecırıyorum hamıle olmadan önce 1 defa gecırmıstım sadece öksürdüğüm zaman kasıgımda agrı oluyor onun dışında bıseyım yok benım de

Sizede gecmıs olsun ben ikinci kez covıd gecırıyorum hamıle olmadan önce 1 defa gecırmıstım sadece öksürdüğüm zaman kasıgımda agrı oluyor onun dışında bıseyım yok benım de
İçinizi ferah tutun .benım kanamam olmustu o yüzden yüksek riskli gebelik uzmanı bir Prof a gittik cok tanınan .kanamam covidden dıye düşünüp panık olmustum ısrarla hıc bır alakası olmadığını soyledı .kromozomal bir sorun varsa olur genelde bu haftalarda dedı ki dedıgı gibi oldu bebegım down sendromluymus kendını atmaya çalışıyormuş .malesef 3.ayda sonlandırıldı .bana da dua edin lütfen tüp bebek surecındeyım

Bende ister istemez tedirgin oluyorum bugün burnumdan kan gelınce daha fazla tedirgin oldum inşallah tek seferde tüp bebekten sonuç alırsınız sağlıklı hayırlı evlat nasıp etsın ınsallah rabbım yüzünüzü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…