5 Aylık Kızımın Saçı Düğüm Düğüm Oluyor :(

Broomhilda_87

Zikren şükür Fikren şükür Kalben şükür
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
180
58
53
Merhaba anneler
Kızımın saçı çok uzun değil ama yatarken döndüğü için saçları düğüm oluyor çözülmediği için küçük düğümleri kesmek zorunda kalıyorum yoksa diğer saçlara da karışıp düğüm büyüyor. Sizler bu durumlarla karşılaştınız mı?

Merhaba anneler
Kızımın saçı çok uzun değil ama yatarken döndüğü için saçları düğüm oluyor çözülmediği için küçük düğümleri kesmek zorunda kalıyorum yoksa diğer saçlara da karışıp düğüm büyüyor. Sizler bu durumlarla karşılaştınız mı?
Kimse yok mu :(

Tamamen kestirsen iyi olur sanırım. Ama kış mevsimine girdik üşütmemen de gerekiyor.
İnce telli olmasından oluyor bu bir de biraz kıvırcık gibiyse.
En iyisi kestirmek gibi geldi bana.

Canim benim kizimda 5 aylik bizimde öyle oluyor.aradakesiyorum.cok onemsemiyorum.emeklemeye baslayinca bu kadar yatmadiklari icin geçer bence.

Benim alti aylik kizmdada oluyor her defasinda kesiyoruz.cok kötú suan iki tane daha var ama tek basima kesemiyorum malum bebegm hareketli..gecer umarim

Merhaba anneler

canim sana tavsiyem kizinin saclarini kestirmen. Cok ince telli oldugu icin ve cok yattigi icin oyle oluyor. Kesince hem guzel cikar saclari. Ayrica ben simdi kis ayinda kestirmeni tavsiye ederim. Kisin bebekler sapka giyiyor yaza kadar saclari biraz uzar simdi kesersen

Back
X