- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
Olay üç beş saat önce oldu bu kadar konuştum yarın da gelecek planını sorcam tamam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olay üç beş saat önce oldu bu kadar konuştum yarın da gelecek planını sorcam tamam![]()
Ay bilmiyorum niye böyle ilerledi eş zamanlı olarak buraya yazdım. Adam akıllı konuşur ayrılırım yani napimsıze oyle dedı dedı sımdı de ev alıcam dıyor
o zaman ne duruyorsunuz ne ne
bugun bu konu nıye boyle ılerledı ya
Katılıyorum büyük bi nikah salonu tutulup herkesi çağırabilirim mis gibiHerkesin hayali akrabaların göbek attığı törenler değildir belki.
Takacak olan insan her türlü gelip takıyor takısını zaten. Bu nikah buna takı takmaya gerek yok diye düşünen zihniyet saçmadır. Takının olayı evlenen çiftin evlilik mecrasındaki harcamalarının yükünü afifletmektir. Nikah yapanda aynı eşyaları alıyor düğün yapanda.
Ev de ortak olacak, birlikte yasayacaklari ev degil mi bu? Ben mi yanlis anladim?
Bu kadar hesapçılık iyi değil evlilik için. Güvenmiyorsa evlenmez zaten öyle bir durumda eşya ortak olsa ne olur gözü bile görmez eşyayı, yaşanmışlardan..
ev alması evlılığıe hazırlıktır belkı neden karamsar oldunuz adam nıkah yaparsa aıleler de yardım ederse beyaz esya vs halledılırBen de nikah düşünüyorum ama bu kredi ile eve gırgır alamayız
Dur konuşmadan cevabı yazayımresmen yarına kadar konu sahıbının derdı benı gerecek
ne sabırlı ınsanlarsınız ya ben 328948938 kere sormus netlestırmıstım sımdıye kadar
sen ne ayaksın bır oyle dıyorsun bır boyle hayırdır
radıkal fıkır degısıklıgınle ne demek ıstedıgını acıkca konusabılırsın derdım coktaaaan
oyle derse ama ben önümü görmek ıstıyorum demenız lazımDur konuşmadan cevabı yazayım
Tabiiki seninle bir ömür geçirmek istiyorum
Ne zaman
Onu şuan bilemiyorum
Ortalama böyle bi konuşma olacak ama farklı bir şey olursa yazarım
Ev kurulurken harcamayı kız yapacak. 10 sene kredi ödediği için eve yine kız bakmak zorunda kalacak tapu erkeğin üzerine. 10 sene kredi ödemesine yardım etmiş olacak ama elinde hiç bir hak olmayacak.
Nasıl ortaklık?
Adam 10 sene hic zam almayacak mi ki? Ben eve kadinin tek basina bakicagini hic dusunmedim 10 sene boyunca. Muhtemelen 3 sene icinde enflasyon sebebiyle 5 bin lira cerez parasi olacak. Cok etkilemez gibi geldi bana.zaten 2 3 sene icinde en basit kira 5 bin olucak alinan alinmistir, kardir diye bakiyorum.
Tapu evet adamin üzerinde oluyor ama olasi bir bosanma durumunda evlilik birligi icinde ödenen kisim ortak oluyor. Ben kendi adima problem yapmazdim ya, alinsin iste.
3 sene önce yazmış düğünü ha ha ha.dolar altın bu fiyatken çağırılan düğünlere gidermiyiz sanıyor?anca yakın akraba arkadaş vs gideriz ona da zaten nikah olsa sadece de takımızı paramızı takarız.düğün yaparak altın para toplamak eskide kaldıı lüks oldu lüksHerkesin hayali akrabaların göbek attığı törenler değildir belki.
Takacak olan insan her türlü gelip takıyor takısını zaten. Bu nikah buna takı takmaya gerek yok diye düşünen zihniyet saçmadır. Takının olayı evlenen çiftin evlilik mecrasındaki harcamalarının yükünü hafifletmektir. Nikah yapanda aynı eşyaları alıyor düğün yapanda.
Yok be gelmiyorlar, yapmayın düğün müğün. Aşiret değilseniz tabi3 sene önce yazmış düğünü ha ha ha.dolar altın bu fiyatken çağırılan düğünlere gidermiyiz sanıyor?anca yakın akraba arkadaş vs gideriz ona da zaten nikah olsa sadece de takımızı paramızı takarız.düğün yaparak altın para toplamak eskide kaldıı lüks oldu lüks
bir üye yazmış ya nikahtan evlenilir miymiş düğün yaparsak tonla altın para gelirmiş.he bekle gelirrr bu ekonomideYok be gelmiyorlar, yapmayın düğün müğün. Aşiret değilseniz tabi![]()
Doğru önceden hala,dayı cumhuriyet takmaya utanırdı konuları dönerdi aile içinde şimdi çeyrek zor takılıyor.3 sene önce yazmış düğünü ha ha ha.dolar altın bu fiyatken çağırılan düğünlere gidermiyiz sanıyor?anca yakın akraba arkadaş vs gideriz ona da zaten nikah olsa sadece de takımızı paramızı takarız.düğün yaparak altın para toplamak eskide kaldıı lüks oldu lüks
valla komşu ya çeyrek uzak akrabaya tam altın yakına bilezik takardık.takmamak ayıptı gelenekti.ama şimdilerde düğün davetiyesi gönderin de bakın.herkes ya covid im der ya başka hastalık uydurur ya acil bir iş uydurur ya da ölü taklidi yapar gelmez.gelen de gram altını zor getirir akrabadan.durum bu maalesefDoğru önceden hala,dayı cumhuriyet takmaya utanırdı konuları dönerdi aile içinde şimdi çeyrek zor takılıyor.