- 16 Ekim 2023
- 168
- -124
- 13
- 38
- Konu Sahibi handegunerler
-
5 buçuk aylkBebeğiniz ne kadarlık? Kadın niye düşürsün ki kucağından?
HaklisijizSiz bir de işten çıksanız komple aç açıkta kalırsınız. Evli değilsiniz, eski eşin evinde kalıyorsunuz, size bakmak istemiyor. Neyinize güvenip işten çıkacaksınız ki?
3 gün 3 er saatlik iş bulmuşsun kaçar mi ?
Ya bebek buyuyene kadar evin ihtiyaçlarını o gorecekİşi bıraksanız nasıl geçinmeyi düşünüyorsunuz. Eski konularınız ortada. Arada dönün siz de okuyun isterseniz
Maddi durumun varsa ücretsize ayrıl 65 yaş bebek bakmak için fazla. 1 yaş sonrasınada bakamaz hareketli döneminde başka birini bulmaya bakın yada biraz ücretsiz sonra kreş düşününben haftanın 3 günü çalışıyorum devletteyim.bir gittiğimde de en fazla 3 saat uzaklaşıyorum evden.tanidik bir teyze var o bakıyor çocuğuma kadin 65 yasinda.ya bazı şeyler içime sinmiyor tabi cocugun elini ağzını ıslak mendille siliyor vs en iyi bakimi tabii ki anne yapar.bir de kadın acaba ckcugu kucağından düşürür mu diye tedirgin oluyorum.kizlar ne yaoacam isi bıraksam mı ucretsiz izne mi ayrılsam.bebrge bisey olsa sgzi var dili yok kuzumun bilemem ki ne yaşıyor.
Bu sefer de kafalamak icin 3. cocugu yapar. Demokrasilerde çare bitmez.Bakmaz ki o, kadını kandırarak boşamış bu sefer de ‘git bak bakalım ben dışarda mıyım’ diyip kilidi değiştirir.
Bu nasıl konu böyle
Haftada 9 saat çalışıp 42 bin kazandığı işi var ve bırakayım mı diye soruyor
Bu uyenin hikayeler cok karisik.Bu nasıl konu böylesevgilisi mi kocası mı?
Ya ben de böyle düşünüyorum kadin 65 yasinda.ta kucağından gebegi düşünürse diye korkuyorum.eve gelince cocugun kafasına vücuduna bakıyorum morluk vs var mi diyeMaddi durumun varsa ücretsize ayrıl 65 yaş bebek bakmak için fazla. 1 yaş sonrasınada bakamaz hareketli döneminde başka birini bulmaya bakın yada biraz ücretsiz sonra kreş düşünün
Haftada 9 saat çalışıp 42 bin kazandığı işi var ve bırakayım mı diye soruyorciddili 9 saat çalışıyor olması şoka uğrattı
Hala sut izni devam ediyor. Ondandir. Cocuk 1 yasina gelince normal olur mesaisi.Haftada 9 saat çalışıp 42 bin kazandığı işi var ve bırakayım mı diye soruyorciddili 9 saat çalışıyor olması şoka uğrattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?