5 bucuk aylik bebege bakici mi isi birakmak mi ama calisma saatlerim de az

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

handegunerler

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2023
168
-124
13
38
ben haftanın 3 günü çalışıyorum devletteyim.bir gittiğimde de en fazla 3 saat uzaklaşıyorum evden.tanidik bir teyze var o bakıyor çocuğuma kadin 65 yasinda.ya bazı şeyler içime sinmiyor tabi cocugun elini ağzını ıslak mendille siliyor vs en iyi bakimi tabii ki anne yapar.bir de kadın acaba ckcugu kucağından düşürür mu diye tedirgin oluyorum.kizlar ne yaoacam isi bıraksam mı ucretsiz izne mi ayrılsam.bebrge bisey olsa sgzi var dili yok kuzumun bilemem ki ne yaşıyor.

Handecim korkuların normal ama bence ben bırakmazdım yerinde olsam o ex kocan olacak şahıs senden maddi beklentisi var aç bırakırsa ya sizi

Bosver birak işi pinti sevgilin baksin size.

Eki Görüntüle 3387629

Bakmaz ki o, kadını kandırarak boşamış bu sefer de ‘git bak bakalım ben dışarda mıyım’ diyip kilidi değiştirir.

Adam para için yaşıyor her yol mübah konu sahibi eve destek olmasa onu evden de atar hiç acımaz.

Maddi durumun varsa ücretsize ayrıl 65 yaş bebek bakmak için fazla. 1 yaş sonrasınada bakamaz hareketli döneminde başka birini bulmaya bakın yada biraz ücretsiz sonra kreş düşünün

Maddi durumun varsa ücretsize ayrıl 65 yaş bebek bakmak için fazla. 1 yaş sonrasınada bakamaz hareketli döneminde başka birini bulmaya bakın yada biraz ücretsiz sonra kreş düşünün
Ya ben de böyle düşünüyorum kadin 65 yasinda.ta kucağından gebegi düşünürse diye korkuyorum.eve gelince cocugun kafasına vücuduna bakıyorum morluk vs var mi diye

Haftada 9 saat çalışıp 42 bin kazandığı işi var ve bırakayım mı diye soruyor ciddili 9 saat çalışıyor olması şoka uğrattı

Öğretmenler öyle avukat hanım , seçim dönemi haybeden bi sınavla uzman öğretmen oldular geçen sene, diğer memurlardan fazla maaşları 2-3 gün okula giderek bol tatil yaparak.

3 yıl uzman öğretmen olan da baş öğretmen oluyor.

Valla öğretmen olacaksın bu devirde diye boşuna demiyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…