- 9 Ekim 2022
- 4.821
- 18.385
- 138
- Konu Sahibi handegunerler
-
İlçede de çalıştım, öyle bir sistem görmedim. Meslek lisesi öğretmenlerinde görüyorduk üç gün gitmeyi. Ama diğer günler tam gün okulda oluyorlardı. Ailemizde bir sürü öğretmen var. En iyi ihtimal dört gün gidiyorlar okula. Üç günü, hem de üçer saatten, hiç duymadım.
Ben de branşım. Ya bir şey bilmeden amma döktürmüşsünüz siz ne işle meşgulsünüz? 3 yıl uzman olanı başöğretmen yapmıyorlar ayrıca. Bu yalan yanlış yorumlarınıza son verin yaniTabiki onlar 5 gün branş öğretmenlerini diyorum.
İlçede de çalıştım, öyle bir sistem görmedim. Meslek lisesi öğretmenlerinde görüyorduk üç gün gitmeyi. Ama diğer günler tam gün okulda oluyorlardı. Ailemizde bir sürü öğretmen var. En iyi ihtimal dört gün gidiyorlar okula. Üç günü, hem de üçer saatten, hiç duymadım.
Ben lisedeyken de öğretmenlerimiz 4 gün gelirlerdi (istanbul). Ancak müdür ders programını ona göre ayarlamıştı. Gittikleri 4 gün full derse girerlerdi. Ders saatleri az değildi yani. Bence 4 gün full derse giriyolarsa 1 gün gitmemeleri garip değil. Ama arkadaş haftada 9 saat nedir biri açıklasın bir de tam öğretmen ücreti aldığını yazmış beynim yandıNasıl bir şehir merak ediyorum bir sürü arkadaşım var , boş günü olan çok nadir . Branş öğretmeni ne demek pdt branş değil mi mesela ?
Hangi il orası ya ne güzelmiş. Küçük bebeğim var diye ücretsiz izne ayrıldım. Öyle çalışma şartlarım olsa hiç ayrılmazdım.Bizim ilde böyle tabi her okul farklı olabilir
Ben de branşım. Ya bir şey bilmeden amma döktürmüşsünüz siz ne işle meşgulsünüz? 3 yıl uzman olanı başöğretmen yapmıyorlar ayrıca. Bu yalan yanlış yorumlarınıza son verin yani
Hah son paragrafınızda doğru bir yorum var tebriklerYalan derken ? Ben de memurum konu sahibi de 3 gün çalışıyor bizim buradakiler de.
Okul müdürüyle alakalı sizin durum bazıları her gün çağırıyor öğretmenlerini.
İşi bırakmak çok makul bir tercih değil. Ücretsiz izin mevzusunu tercih etmek daha mantıklı. İstifa ederseniz geri mesleğe dönemezsiniz, tüm haklarınız yanacak. Yarın bu çocuğun masrafı, hayatının daha iyi olması için ve sizin ekonomik özgürlüğünüz için maddiyat lazım. Yarının ne getireceğini bilemezsiniz en kötü senaryo ile atıyorum eşiniz hastalandı , çalışamadı veya öldü yahut boşandınız ne olacak? Bebeği her anne kendi büyütmek ister , birazda duygusal ve hormonal şeyler baskın. Zor bir süreç ama geçici durumda çözümler üretmek lazım. Tekrar atanıp meslek sahibi olup bu duruma gelmek ilerde zor. İkincisi mesai saatlerinizi gayet iyi çoğu meslek grubunda bu yok.ben haftanın 3 günü çalışıyorum devletteyim.bir gittiğimde de en fazla 3 saat uzaklaşıyorum evden.tanidik bir teyze var o bakıyor çocuğuma kadin 65 yasinda.ya bazı şeyler içime sinmiyor tabi cocugun elini ağzını ıslak mendille siliyor vs en iyi bakimi tabii ki anne yapar.bir de kadın acaba ckcugu kucağından düşürür mu diye tedirgin oluyorum.kizlar ne yaoacam isi bıraksam mı ucretsiz izne mi ayrılsam.bebrge bisey olsa sgzi var dili yok kuzumun bilemem ki ne yaşıyor.
Öğretmenlik sistemini bilemiyorum tahmin yuruttum. Bizde de dogumdan yeni donenler 5 gun 2 saat calisip gidiyor. Bir yasinda normal mesai, 2 yasinda nobet sistemine giriyor. Farkli bir memuriyet dalindayim.Süt izni olsun olmasın bir öğretmenin ders saati 20’ye tamamlanmak zorunda. Kendi okulunda yeterli ders yoksa tamamlamak için başka ihtiyaç olan okula görevlendirilir. 9 saat ders imkansız.
bunu söyleyen ne çok kişi oldu. ama konu sahibinin endişelerini kimse gideremedi.Şu eski esinizmi sevgilinizmi orasını anlayamadım ben.Onunla yaşamak yerine yeni bir plan yapıp hayatınızı kursaniz daha iyi olur yorumum bu
İşi bırakmak çok makul bir tercih değil. Ücretsiz izin mevzusunu tercih etmek daha mantıklı. İstifa ederseniz geri mesleğe dönemezsiniz, tüm haklarınız yanacak. Yarın bu çocuğun masrafı, hayatının daha iyi olması için ve sizin ekonomik özgürlüğünüz için maddiyat lazım. Yarının ne getireceğini bilemezsiniz en kötü senaryo ile atıyorum eşiniz hastalandı , çalışamadı veya öldü yahut boşandınız ne olacak? Bebeği her anne kendi büyütmek ister , birazda duygusal ve hormonal şeyler baskın. Zor bir süreç ama geçici durumda çözümler üretmek lazım. Tekrar atanıp meslek sahibi olup bu duruma gelmek ilerde zor. İkincisi mesai saatlerinizi gayet iyi çoğu meslek grubunda bu yok.
Alternatif bir bakıcı arayışına gireceksiniz ki zaten kısa süreli bakıyor. Anneniz veya kayınvalideniz dahi baksa sizin tasvip etmediğiniz illa davranışları olacak ya yapmasaydı dersiniz. Kreş yaşına kadar idare etmeniz mantıklı. Sonuçta bu işin geleceği de var hep bebek kalmayacak..
Bur de yeni bakici bulamamİşi bırakmak çok makul bir tercih değil. Ücretsiz izin mevzusunu tercih etmek daha mantıklı. İstifa ederseniz geri mesleğe dönemezsiniz, tüm haklarınız yanacak. Yarın bu çocuğun masrafı, hayatının daha iyi olması için ve sizin ekonomik özgürlüğünüz için maddiyat lazım. Yarının ne getireceğini bilemezsiniz en kötü senaryo ile atıyorum eşiniz hastalandı , çalışamadı veya öldü yahut boşandınız ne olacak? Bebeği her anne kendi büyütmek ister , birazda duygusal ve hormonal şeyler baskın. Zor bir süreç ama geçici durumda çözümler üretmek lazım. Tekrar atanıp meslek sahibi olup bu duruma gelmek ilerde zor. İkincisi mesai saatlerinizi gayet iyi çoğu meslek grubunda bu yok.
Alternatif bir bakıcı arayışına gireceksiniz ki zaten kısa süreli bakıyor. Anneniz veya kayınvalideniz dahi baksa sizin tasvip etmediğiniz illa davranışları olacak ya yapmasaydı dersiniz. Kreş yaşına kadar idare etmeniz mantıklı. Sonuçta bu işin geleceği de var hep bebek kalmayacak..
Sizi tutan yok bakın üniversiteler sizi bekliyor.nedir bu öğretmen düşmanlığı.ayrica hangi cahil öğretmen olacaksın diyormuş,gelin bı saat çocuklarla durun bakalım dayanabiliyo musunuz?hele atanmamalari konusuna hiç girmiyorum.sonucta böyle bı hakkı var ister haftanın üç günü gider ister 5 günü.sahtekarlik yada işten kacmazlik yapmiyo devletin tanıdığı bı hak.Öğretmenler öyle avukat hanım , seçim dönemi haybeden bi sınavla uzman öğretmen oldular geçen sene, diğer memurlardan fazla maaşları 2-3 gün okula giderek bol tatil yaparak.
3 yıl uzman öğretmen olan da baş öğretmen oluyor.
Valla öğretmen olacaksın bu devirde diye boşuna demiyorlar.
Saatleriniz çok güzel ayrilmayin 3 saat dayanabilir bebeğiniz.Ben yanlış ifade ettim isi bırakmak derken ucretsiz izne ayrılmayı kastetmiştim sizce bakıcısı yasi ileri mi cocuk bakmak icjn
Ben seneye idareye yalvar yakar 3,5 gün yaptırma niyetindeyim. Okulun çok işine koştum şu zamana kadar. Mağdur etmemek için geçen haziranda doğum iznine ayrıldığım halde son sınavları hazırladım, yaptım. İznim başladığı için, aktif görevde olmadığım için evde kendi e-okul hesabımdan giremiyordum. Doğuma bir hafta kala hala okulda not giriyordum. Bi zahmet versinler bana 3,5 gün. 20 saat ders her türlü sığar.Ben lisedeyken de öğretmenlerimiz 4 gün gelirlerdi (istanbul). Ancak müdür ders programını ona göre ayarlamıştı. Gittikleri 4 gün full derse girerlerdi. Ders saatleri az değildi yani. Bence 4 gün full derse giriyolarsa 1 gün gitmemeleri garip değil. Ama arkadaş haftada 9 saat nedir biri açıklasın bir de tam öğretmen ücreti aldığını yazmış beynim yandı
Yani şimdi benim annem de kayınvalidem de 60 lı yaşlarda ben güvenip ona bırakabilirim. Üçüncü yabancı şahıslar için bir şey diyemiyorum ama çok da özellikle günümüzde elden ayaktan düşmüş değiller bakabileceklerini düşünüyorum. Minicik bebeğin ne derdi tasası olacak , hiç kimse anne gibi bebeğe bakamaz en nihayetinde , hadi baksa bile hiç bir annenin içine sinmez ben mi baksaydım der..Ben yanlış ifade ettim isi bırakmak derken ucretsiz izne ayrılmayı kastetmiştim sizce bakıcısı yasi ileri mi cocuk bakmak icjn
Olanla ilişkiyi bozmadan yola devam burada biraz diplomatik olmak lazımBur de yeni bakici bulamam
Iste Kadın 65 yasinda ya cocuk kicagindayken Yaktayken dusururse bebegiSaatleriniz çok güzel ayrilmayin 3 saat dayanabilir bebeğiniz.
Kendisi mesai saatinde burada takılıyorSizi tutan yok bakın üniversiteler sizi bekliyor.nedir bu öğretmen düşmanlığı.ayrica hangi cahil öğretmen olacaksın diyormuş,gelin bı saat çocuklarla durun bakalım dayanabiliyo musunuz?hele atanmamalari konusuna hiç girmiyorum.sonucta böyle bı hakkı var ister haftanın üç günü gider ister 5 günü.sahtekarlik yada işten kacmazlik yapmiyo devletin tanıdığı bı hak.
Cok sagoljn için ferHladi biraz bakici bebegi kucağından yere düşürme, değil mjYani şimdi benim annem de kayınvalidem de 60 lı yaşlarda ben güvenip ona bırakabilirim. Üçüncü yabancı şahıslar için bir şey diyemiyorum ama çok da özellikle günümüzde elden ayaktan düşmüş değiller bakabileceklerini düşünüyorum. Minicik bebeğin ne derdi tasası olacak , hiç kimse anne gibi bebeğe bakamaz en nihayetinde , hadi baksa bile hiç bir annenin içine sinmez ben mi baksaydım der..
Olanla ilişkiyi bozmadan yola devam burada biraz diplomatik olmak lazım
aaa maaş karşılığı zorunlu ders 16 saat değil miydi? ne zaman 20 oldu?Süt izni olsun olmasın bir öğretmenin ders saati 20’ye tamamlanmak zorunda. Kendi okulunda yeterli ders yoksa tamamlamak için başka ihtiyaç olan okula görevlendirilir. 9 saat ders imkansız.
meslek lisesi öğretmeni yengem 2 çocuğunu da haftada 3 gün giderek büyüttü, ankara sincan/fatih.Sınıf öğretmenleri, okul öncesi , özel eğitim, pdr bu branşlar da mı haftada 3-4 gün okula gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?