5 bucuk aylik bebege bakici mi isi birakmak mi ama calisma saatlerim de az

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Konu sahibi ve benim dediğim şekilde çalışanlar da var ama bunlar tabiki branş öğretmenleri.

Anaokulu rehber tabiki değil ama onlar da ona göre full ek ders alıyorlar

Tabiki onlar 5 gün branş öğretmenlerini diyorum.
Ben de branşım. Ya bir şey bilmeden amma döktürmüşsünüz siz ne işle meşgulsünüz? 3 yıl uzman olanı başöğretmen yapmıyorlar ayrıca. Bu yalan yanlış yorumlarınıza son verin yani

Nasıl bir şehir merak ediyorum bir sürü arkadaşım var , boş günü olan çok nadir . Branş öğretmeni ne demek pdt branş değil mi mesela ?
Ben lisedeyken de öğretmenlerimiz 4 gün gelirlerdi (istanbul). Ancak müdür ders programını ona göre ayarlamıştı. Gittikleri 4 gün full derse girerlerdi. Ders saatleri az değildi yani. Bence 4 gün full derse giriyolarsa 1 gün gitmemeleri garip değil. Ama arkadaş haftada 9 saat nedir biri açıklasın bir de tam öğretmen ücreti aldığını yazmış beynim yandı

Ben de branşım. Ya bir şey bilmeden amma döktürmüşsünüz siz ne işle meşgulsünüz? 3 yıl uzman olanı başöğretmen yapmıyorlar ayrıca. Bu yalan yanlış yorumlarınıza son verin yani

Yalan derken ? Ben de memurum konu sahibi de 3 gün çalışıyor bizim buradakiler de.

Okul müdürüyle alakalı sizin durum bazıları her gün çağırıyor öğretmenlerini.

İşi bırakmak çok makul bir tercih değil. Ücretsiz izin mevzusunu tercih etmek daha mantıklı. İstifa ederseniz geri mesleğe dönemezsiniz, tüm haklarınız yanacak. Yarın bu çocuğun masrafı, hayatının daha iyi olması için ve sizin ekonomik özgürlüğünüz için maddiyat lazım. Yarının ne getireceğini bilemezsiniz en kötü senaryo ile atıyorum eşiniz hastalandı , çalışamadı veya öldü yahut boşandınız ne olacak? Bebeği her anne kendi büyütmek ister , birazda duygusal ve hormonal şeyler baskın. Zor bir süreç ama geçici durumda çözümler üretmek lazım. Tekrar atanıp meslek sahibi olup bu duruma gelmek ilerde zor. İkincisi mesai saatlerinizi gayet iyi çoğu meslek grubunda bu yok.
Alternatif bir bakıcı arayışına gireceksiniz ki zaten kısa süreli bakıyor. Anneniz veya kayınvalideniz dahi baksa sizin tasvip etmediğiniz illa davranışları olacak ya yapmasaydı dersiniz. Kreş yaşına kadar idare etmeniz mantıklı. Sonuçta bu işin geleceği de var hep bebek kalmayacak..

Süt izni olsun olmasın bir öğretmenin ders saati 20’ye tamamlanmak zorunda. Kendi okulunda yeterli ders yoksa tamamlamak için başka ihtiyaç olan okula görevlendirilir. 9 saat ders imkansız.
Öğretmenlik sistemini bilemiyorum tahmin yuruttum. Bizde de dogumdan yeni donenler 5 gun 2 saat calisip gidiyor. Bir yasinda normal mesai, 2 yasinda nobet sistemine giriyor. Farkli bir memuriyet dalindayim.

Ben yanlış ifade ettim isi bırakmak derken ucretsiz izne ayrılmayı kastetmiştim sizce bakıcısı yasi ileri mi cocuk bakmak icjn

Bur de yeni bakici bulamam

Sizi tutan yok bakın üniversiteler sizi bekliyor.nedir bu öğretmen düşmanlığı.ayrica hangi cahil öğretmen olacaksın diyormuş,gelin bı saat çocuklarla durun bakalım dayanabiliyo musunuz?hele atanmamalari konusuna hiç girmiyorum.sonucta böyle bı hakkı var ister haftanın üç günü gider ister 5 günü.sahtekarlik yada işten kacmazlik yapmiyo devletin tanıdığı bı hak.

Ben seneye idareye yalvar yakar 3,5 gün yaptırma niyetindeyim. Okulun çok işine koştum şu zamana kadar. Mağdur etmemek için geçen haziranda doğum iznine ayrıldığım halde son sınavları hazırladım, yaptım. İznim başladığı için, aktif görevde olmadığım için evde kendi e-okul hesabımdan giremiyordum. Doğuma bir hafta kala hala okulda not giriyordum. Bi zahmet versinler bana 3,5 gün. 20 saat ders her türlü sığar.

Ama 9 saat dersin izahı yok bende.

Ben yanlış ifade ettim isi bırakmak derken ucretsiz izne ayrılmayı kastetmiştim sizce bakıcısı yasi ileri mi cocuk bakmak icjn
Yani şimdi benim annem de kayınvalidem de 60 lı yaşlarda ben güvenip ona bırakabilirim. Üçüncü yabancı şahıslar için bir şey diyemiyorum ama çok da özellikle günümüzde elden ayaktan düşmüş değiller bakabileceklerini düşünüyorum. Minicik bebeğin ne derdi tasası olacak , hiç kimse anne gibi bebeğe bakamaz en nihayetinde , hadi baksa bile hiç bir annenin içine sinmez ben mi baksaydım der..
Bur de yeni bakici bulamam
Olanla ilişkiyi bozmadan yola devam burada biraz diplomatik olmak lazım

Kendisi mesai saatinde burada takılıyor

Cok sagoljn için ferHladi biraz bakici bebegi kucağından yere düşürme, değil mj

Süt izni olsun olmasın bir öğretmenin ders saati 20’ye tamamlanmak zorunda. Kendi okulunda yeterli ders yoksa tamamlamak için başka ihtiyaç olan okula görevlendirilir. 9 saat ders imkansız.
aaa maaş karşılığı zorunlu ders 16 saat değil miydi? ne zaman 20 oldu?
o da 15 normal ders zaten her 10 saate 1 saat hazırlık mı hesaplanıyordu en son böyle bir şey demişti öğremten bir arkdaş
Sınıf öğretmenleri, okul öncesi , özel eğitim, pdr bu branşlar da mı haftada 3-4 gün okula gidiyor ?
meslek lisesi öğretmeni yengem 2 çocuğunu da haftada 3 gün giderek büyüttü, ankara sincan/fatih.
kızlar şimdi lise çağında şimdi 5 gün gidiyor mu bilmiyorum

teyzem de meslek lisesi öğretmeni ama
ayrıntısı şu o halk eğitimde çalışıyor şimdiye kadar genelde 3-4 gün giderek çalıştı (90 senesinden beri öğretmen) kısır, pasta, börek çay kahve muhabbet şeklinde yani 3 saat dursa kimse nereye gidiyorsun demiyor- sadece sergi zamanları hariç. ankara/altındağ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…