- 9 Ekim 2022
- 4.821
- 18.385
- 138
- Konu Sahibi handegunerler
-
Hala sut izni devam ediyor. Ondandir. Cocuk 1 yasina gelince normal olur mesaisi.
Bende size mantıklı yorumlar yaptım ama konularınızda bi karışıkmışYa ben de böyle düşünüyorum kadin 65 yasinda.ta kucağından gebegi düşünürse diye korkuyorum.eve gelince cocugun kafasına vücuduna bakıyorum morluk vs var mi diye
Bende size mantıklı yorumlar yaptım ama konularınızda bi karışıkmışşimdi senin sevgilin yada kocan hangisiyse 85bin alıyosa bi zahmet karşılasın 5-6 ay ücretsiz al memursan bi kaybın yok.
Aklınızda bu tarz soru işaretleri var ise en başta bırakmayın başka bir çözüm bulun bence çünkü bu yola girdikten sonra aklınız evde kalacak çocukta kalacak veya Kadının yaptığı ufak şey gözünüze batacak normal olarak içinize sinen başka bir çözüm bulmanızı öneririmben haftanın 3 günü çalışıyorum devletteyim.bir gittiğimde de en fazla 3 saat uzaklaşıyorum evden.tanidik bir teyze var o bakıyor çocuğuma kadin 65 yasinda.ya bazı şeyler içime sinmiyor tabi cocugun elini ağzını ıslak mendille siliyor vs en iyi bakimi tabii ki anne yapar.bir de kadın acaba ckcugu kucağından düşürür mu diye tedirgin oluyorum.kizlar ne yaoacam isi bıraksam mı ucretsiz izne mi ayrılsam.bebrge bisey olsa sgzi var dili yok kuzumun bilemem ki ne yaşıyor.
Bizim okulda hiç öyle bir öğretmen yok. Boş günü bile mazereti olup (yüksek lisans dersleri, engelli çocuk, hasta yakın vb.) belgeleyene veriyorlar. Konu sahibi üç gün üçer saat çalışma nasıl oluyor aydınlatsın bizi de.Öğretmenler öyle avukat hanım , seçim dönemi haybeden bi sınavla uzman öğretmen oldular geçen sene, diğer memurlardan fazla maaşları 2-3 gün okula giderek bol tatil yaparak.
3 yıl uzman öğretmen olan da baş öğretmen oluyor.
Valla öğretmen olacaksın bu devirde diye boşuna demiyorlar.
Atanabiliyorsan buyur ol. Bu yazdıklarını da öğretmenler başkalarından çalarak kendi istekleriyle elde etmişler gibi bir üslup da kullanma istersenÖğretmenler öyle avukat hanım , seçim dönemi haybeden bi sınavla uzman öğretmen oldular geçen sene, diğer memurlardan fazla maaşları 2-3 gün okula giderek bol tatil yaparak.
kamera koy eve bundan emin olmanın en kolay yolu şuan buben haftanın 3 günü çalışıyorum devletteyim.bir gittiğimde de en fazla 3 saat uzaklaşıyorum evden.tanidik bir teyze var o bakıyor çocuğuma kadin 65 yasinda.ya bazı şeyler içime sinmiyor tabi cocugun elini ağzını ıslak mendille siliyor vs en iyi bakimi tabii ki anne yapar.bir de kadın acaba ckcugu kucağından düşürür mu diye tedirgin oluyorum.kizlar ne yaoacam isi bıraksam mı ucretsiz izne mi ayrılsam.bebrge bisey olsa sgzi var dili yok kuzumun bilemem ki ne yaşıyor.
Bu neyin sütü böyle? Mandıra mı bu kadın yahuHala sut izni devam ediyor. Ondandir. Cocuk 1 yasina gelince normal olur mesaisi.
Bak adam kocası olsa parasına acıma harca diyecektim cimriymiş bide ama sevgilisi olduğuna göre kapıyı çekse hesapta soramaz bu durumda ücretsiz izin işi sıkıntı bari genç bakıcı bulsun zaten 3gün 3 saatKız adam çok cimri, boşadı bunu kandırıp 5 kuruşsuz.
2 evi var köyde ev yapacak şimdi.
Konu sahibi böbreklerine baktırsın onları da almıştır bu herif
Bizim okulda hiç öyle bir öğretmen yok. Boş günü bile mazereti olup (yüksek lisans dersleri, engelli çocuk, hasta yakın vb.) belgeleyene veriyorlar. Konu sahibi üç gün üçer saat çalışma nasıl oluyor aydınlatsın bizi de.
Yoo ben ilçedeyim her gün gidiyoruz. Üç veya dört güne sığacak dersim var ama her gün okuldayım bizim okulda boş gün verilmiyorBüyük şehir sanırım sizinki burada öyle değil. Müdür / müdür yardımcıları hariç en faza 4 gün gidiyor tüm öğretmenler ( sadece bulunduğum şehir olarak düşünmeyin yan şehirde de öyleydi)
Süt izni olsun olmasın bir öğretmenin ders saati 20’ye tamamlanmak zorunda. Kendi okulunda yeterli ders yoksa tamamlamak için başka ihtiyaç olan okula görevlendirilir. 9 saat ders imkansız.Hala sut izni devam ediyor. Ondandir. Cocuk 1 yasina gelince normal olur mesaisi.
Yoo ben ilçedeyim her gün gidiyoruz. Üç veya dört güne sığacak dersim var ama her gün okuldayım bizim okulda boş gün verilmiyor
Nerde böyle bolluk varmış çok merak ettimÖğretmenler öyle avukat hanım , seçim dönemi haybeden bi sınavla uzman öğretmen oldular geçen sene, diğer memurlardan fazla maaşları 2-3 gün okula giderek bol tatil yaparak.
Sınıf öğretmenleri, okul öncesi , özel eğitim, pdr bu branşlar da mı haftada 3-4 gün okula gidiyor ?Büyük şehir sanırım sizinki burada öyle değil. Müdür / müdür yardımcıları hariç en faza 4 gün gidiyor tüm öğretmenler ( sadece bulunduğum şehir olarak düşünmeyin yan şehirde de öyleydi)
İlçede de çalıştım, öyle bir sistem görmedim. Meslek lisesi öğretmenlerinde görüyorduk üç gün gitmeyi. Ama diğer günler tam gün okulda oluyorlardı. Ailemizde bir sürü öğretmen var. En iyi ihtimal dört gün gidiyorlar okula. Üç günü, hem de üçer saatten, hiç duymadım.Büyük şehir sanırım sizinki burada öyle değil. Müdür / müdür yardımcıları hariç en faza 4 gün gidiyor tüm öğretmenler ( sadece bulunduğum şehir olarak düşünmeyin yan şehirde de öyleydi)
Sınıf öğretmenleri, okul öncesi , özel eğitim, pdr bu branşlar da mı haftada 3-4 gün okula gidiyor ?
Nasıl bir şehir merak ediyorum bir sürü arkadaşım var , boş günü olan çok nadir . Branş öğretmeni ne demek pdt branş değil mi mesela ?Tabiki onlar 5 gün branş öğretmenlerini diyorum.
belki norm fazlasıdır. öğretmenler normal şartlarda 15 saat maaş karşılığı çalışır.Bizim okulda hiç öyle bir öğretmen yok. Boş günü bile mazereti olup (yüksek lisans dersleri, engelli çocuk, hasta yakın vb.) belgeleyene veriyorlar. Konu sahibi üç gün üçer saat çalışma nasıl oluyor aydınlatsın bizi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?