5 bucuk aylik bebege bakici mi isi birakmak mi ama calisma saatlerim de az

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hala sut izni devam ediyor. Ondandir. Cocuk 1 yasina gelince normal olur mesaisi.

Yok olmaz benim akrabada bu şekilde süt izni yok.

Geçen sene seçim dönemi haybeden bi sınavla uzman öğretmen oldular.

42 k alıyor bizimki de 2-3 gün giderek bol tatille.

3 sene sonra da baş öğretmen olacaklar daha çok gelecek

Ek ders kurslar hariç bu arada bu maaş.

Onlar olsa daha da çok.

Ya ben de böyle düşünüyorum kadin 65 yasinda.ta kucağından gebegi düşünürse diye korkuyorum.eve gelince cocugun kafasına vücuduna bakıyorum morluk vs var mi diye
Bende size mantıklı yorumlar yaptım ama konularınızda bi karışıkmış şimdi senin sevgilin yada kocan hangisiyse 85bin alıyosa bi zahmet karşılasın 5-6 ay ücretsiz al memursan bi kaybın yok.

Bende size mantıklı yorumlar yaptım ama konularınızda bi karışıkmış şimdi senin sevgilin yada kocan hangisiyse 85bin alıyosa bi zahmet karşılasın 5-6 ay ücretsiz al memursan bi kaybın yok.

Kız adam çok cimri, boşadı bunu kandırıp 5 kuruşsuz.

2 evi var köyde ev yapacak şimdi.

Konu sahibi böbreklerine baktırsın onları da almıştır bu herif

Aklınızda bu tarz soru işaretleri var ise en başta bırakmayın başka bir çözüm bulun bence çünkü bu yola girdikten sonra aklınız evde kalacak çocukta kalacak veya Kadının yaptığı ufak şey gözünüze batacak normal olarak içinize sinen başka bir çözüm bulmanızı öneririm

Bizim okulda hiç öyle bir öğretmen yok. Boş günü bile mazereti olup (yüksek lisans dersleri, engelli çocuk, hasta yakın vb.) belgeleyene veriyorlar. Konu sahibi üç gün üçer saat çalışma nasıl oluyor aydınlatsın bizi de.

Atanabiliyorsan buyur ol. Bu yazdıklarını da öğretmenler başkalarından çalarak kendi istekleriyle elde etmişler gibi bir üslup da kullanma istersen

kamera koy eve bundan emin olmanın en kolay yolu şuan bu

Hala sut izni devam ediyor. Ondandir. Cocuk 1 yasina gelince normal olur mesaisi.
Bu neyin sütü böyle? Mandıra mı bu kadın yahu Süt izni ilk aday günde 3 saat sonraki 6 ay günde 1,5 saat. Zaten bu arkadaş geçici bir durum gibi yazmamış. Sanki böyle devam edecek ben bu durumda devam etsem mi der gibi yazmış. Haftada 9 saatin hiçbir açıklaması yok bence

Kız adam çok cimri, boşadı bunu kandırıp 5 kuruşsuz.

2 evi var köyde ev yapacak şimdi.

Konu sahibi böbreklerine baktırsın onları da almıştır bu herif
Bak adam kocası olsa parasına acıma harca diyecektim cimriymiş bide ama sevgilisi olduğuna göre kapıyı çekse hesapta soramaz bu durumda ücretsiz izin işi sıkıntı bari genç bakıcı bulsun zaten 3gün 3 saat

Büyük şehir sanırım sizinki burada öyle değil. Müdür / müdür yardımcıları hariç en faza 4 gün gidiyor tüm öğretmenler ( sadece bulunduğum şehir olarak düşünmeyin yan şehirde de öyleydi)

Yoo ben ilçedeyim her gün gidiyoruz. Üç veya dört güne sığacak dersim var ama her gün okuldayım bizim okulda boş gün verilmiyor

Süt izni olsun olmasın bir öğretmenin ders saati 20’ye tamamlanmak zorunda. Kendi okulunda yeterli ders yoksa tamamlamak için başka ihtiyaç olan okula görevlendirilir. 9 saat ders imkansız.

Nerde böyle bolluk varmış çok merak ettim

Sınıf öğretmenleri, okul öncesi , özel eğitim, pdr bu branşlar da mı haftada 3-4 gün okula gidiyor ?

Şu eski esinizmi sevgilinizmi orasını anlayamadım ben.Onunla yaşamak yerine yeni bir plan yapıp hayatınızı kursaniz daha iyi olur yorumum bu

İlçede de çalıştım, öyle bir sistem görmedim. Meslek lisesi öğretmenlerinde görüyorduk üç gün gitmeyi. Ama diğer günler tam gün okulda oluyorlardı. Ailemizde bir sürü öğretmen var. En iyi ihtimal dört gün gidiyorlar okula. Üç günü, hem de üçer saatten, hiç duymadım.

belki norm fazlasıdır. öğretmenler normal şartlarda 15 saat maaş karşılığı çalışır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…