• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 bucuk aylik bebegim 11 kilo

Boyu cok uzunda olsa persentilin bu kadar ustunde olmasida normal olmayabilir daha uzman bir doktora götürmenizi tavsiye ederim.
Bu arada bu kardar linc edilme sebebi nedir yani bazen anlamak mumkun degil herkesin kilo travmasi tetiklenmks herhalde

Zaten o yüzden söyledim ispatlamak zorunda değilsiniz diye. İlk çocuğumun alerjisi vardı. Daha ilk ayda 5 ten fazla farklı doktora götürdük. Kilosu boyu iyi diye yoktur dediler. Ama çok huysuzdu, uykusuzdu. En son bir doktor çözdü neyseki. Herkesin doktor doktor gezecek kadar ne parası ne zamanı ne de sabrı var. Annem dışında herkes beni pimpirikli ilan etmişti. Ben çocuklarım konusunda hiç yanılmadım. Sizin de kafanıza takılmış ki sormuşsunuz.

Bu arada sağolsun yine annem demişti, çocuğun kilosunu dert etme anne sütü kilosu kalıcı değil, diye. Ancak mamayı bilmiyorum. Mutlaka uzman bir doktora danışın.
3 ay emdi anne sütü de kilo yapiyordu mama da yapıyor ocakta ayında götüreceğim teşekkür ederim cevap için 🙏

Back