5. DENEME🐣 YİNE YENİDEN UMUTLAAAA

Ekim 2012de evlendim. Evlendiğimizden ben de eşim de atanmamıştık. İkimizde ücretli öğretmenlik yapıyorduk. Evlendikten 6 ay sonra çocuğumuz olmuyor diye hastanelere gitmeye başladık. Hormon testlerinde bir sorun yoktu. Doktorlar klomen ve çatlama iğnesi verip gönderiyorlar. Sonuç negatif. Bir senenin sonunda hamile kalamadım. Bu arada sınava da hazırlanıyorduk.ikinci kez girdiğimiz sınavda da aldığımız sonuç iyi değildi ve ücretli öğretmenliğe devam ettik. Gittiğimiz bir doktor rahim filmi çektirin. Klomen fazla kullanmışsınız dedi. Hsgyi anestezisiz çektirdim. Rahmim dardı ve her iki tüpüm de kapalıydı. Çok acı çektim. Doktor tüpleri açmak için çok zorladı sonrasında bir saat kendime gelemedim. Doktor sizin normal yolla çocuğunuz olmaz bir an önce tüp bebeğe başlayın dedi. Biz şok olduk tabiki. Daha sonra sonucu başka bir doktora gösterdik o da taşıyıcı anneliği düşünün eşiniz hamile kalamaz dedi eşime. Yaşadığımız şoklardan sonra çareler aramaya başladık ve bitkisel yöntemler denedik. Sonuç yine yoktu. 3. kez girdiğimiz sınavı kazandık bu arada eşim eylülde ben de şubatta atandım. Tekrardan anestezili hsg çektik sonuç aynı. Tüp bebeğe başlamaya karar verdik. Öncesinde iki kere histereskopi ameliyatı oldum. Sonrasında başladık. 4 tane embriyom oluştu 3. Gün. Bir tane transfer edildi sonuç negatif. İkinci denememizde de bir tane transfer edildi sonuç negatif. Üçüncü denememizde iki tane transfer edildi ve sonuç yine negatif maalesef. İki yıl kadar ara verdik. Merkezi değiştirip diyarbakır bahçeciye gitmeye karar verdik. Diğerinden farklı olarak vitamin hapları vermişti doktorum. Dördüncü denemeye başladık. Amh testi yaptırdık ve 0.54 çıktı bekleyecek zamanımız yoktu yani. İki tane embriyo oluştu. Histereskopi yapıldıktan sonra transfer edildi. Sonuç pozitifti. Ancak 5+2 de bebeğimi kaybettim. Çok ağladım ardından ama bebeğim benimle değildi artık. Tekrardan hsg çektim tüplerin ikisi de kapalı. Yeni bir amh testi yaptık sonuç 0,53. Dün ilk iğnelerimi yaptım. Ultrasonda sadece iki tane yumurta görüldü. Bakalım insallahh bu kez hayırlı sonuç alırım. Çok yorulduk çok yıprandık şuan tek isteğimiz tek dileğimiz bir bebeğimizin olması. RABBİM bu uğurda emek harcayan hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın🤲
Genetik test ve pıhtılaşma testi yaptırdınız mı

Rabbim insAllah yuzunuzu güldürsün bu sefer hayırlısıyla pozifiti görürsünüz insAllah 🙏

Bende Diyarbakır bahçeci düşünüyorum önerir misiniz acaba
Canm ilk üç denememi şanlıurfa OSM hastanesinde yaptım ve üçü de negatif oldu. Diyarbakır bahçeci de ilk denemem de hamile kaldım ancak 5 +2 de düşük yaptım. Şuan 5 denemeye de orda başladım. Merkez doğuda gidebileceğim en iyi yer. Ben sadece hocanın yeni yöntemleri kanıtlanmadıpı için yapmak istememesini sevmiyorum. Onda da illa istiyorum dersen yapıyor zaten. Genel olarak memnunum canm güvenilir bir merkez

Canm ilk üç denememi şanlıurfa OSM hastanesinde yaptım ve üçü de negatif oldu. Diyarbakır bahçeci de ilk denemem de hamile kaldım ancak 5 +2 de düşük yaptım. Şuan 5 denemeye de orda başladım. Merkez doğuda gidebileceğim en iyi yer. Ben sadece hocanın yeni yöntemleri kanıtlanmadıpı için yapmak istememesini sevmiyorum. Onda da illa istiyorum dersen yapıyor zaten. Genel olarak memnunum canm güvenilir bir merkez
Sağol canım 🦋 Rabbşm çabanı boşa çıkarmasın inşallah

Medical de gerçekten pozitif duymadım bende elazığdayım ama Diyarbakır istiyorum . Tabiki veren Allah ama profesyonel değil Orhan özdiller
Asiri ilgisiz.transfer sonrasi kanamam var diyorum,zorla cvp veriyor.sonucunuz ne oldu diye en azindn sekretere aratmalilar.kimse aramadi.tup bebek dosyami yollayin diyorum.hasta gizliligiymis.veremezmis..18 embriyo olmustu(pcos um) bi gunde yarisi öldü.nsl berbat bi lab lari varsa..

Bende bebek için ugraşanlardanım seni anlıyorum..
Rabbim tez zamanda mucize gibi bi evlat versin hatta 2tane birden versin inşallah..
sürekli meryem süresi okumanı tavsıye ederim. okuyamıyorsan netten ac dinle

Daha once gittiniz mi bilmiyorum ama elazig medikale gittim ben.negatifim var.ilgi sifir.asla tavsiye etmem.umarim bahcecide pozitifi gorursunuz
Gitmedim canm. İlk üç denemem şanlıurfa OSM hastanesinde oldu negatifti. Ordaki doktor şimdi Diyarbakır bahçecide Ahmet Özdoğru. Giderseniz zeki Akkuma gidin ilk pozitifimi onunla aldım ve beşinci denemeyi de orda yapıyorum.

Bende bebek için ugraşanlardanım seni anlıyorum..
Rabbim tez zamanda mucize gibi bi evlat versin hatta 2tane birden versin inşallah..
sürekli meryem süresi okumanı tavsıye ederim. okuyamıyorsan netten ac dinle
Amin canm benm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. RABBİM hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın. Çok zor gerçekten bizi bizden başka kimse anlamıyor maalesef. Bazen eşimin bile beni anlamadığını düşünüyorum.

Gitmedim canm. İlk üç denemem şanlıurfa OSM hastanesinde oldu negatifti. Ordaki doktor şimdi Diyarbakır bahçecide Ahmet Özdoğru. Giderseniz zeki Akkuma gidin ilk pozitifimi onunla aldım ve beşinci denemeyi de orda yapıyorum.
Canim 2.denememi ist fulya bahcecide remzi hocayla yapicam.on gorusmeyi yaptik.adetle baslicaz insallah tedaviye

Back
X