- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
Çok haklısın canm geç olsun güç olmasın... En heyecanlı aşamaya geldik sayılır canm. İnsallaahh kaliteli ve çok embriyom oluşurYeter ki transfer olacak embriyon olsun hayırlısıyla canım varsın geç transfer olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısın canm geç olsun güç olmasın... En heyecanlı aşamaya geldik sayılır canm. İnsallaahh kaliteli ve çok embriyom oluşurYeter ki transfer olacak embriyon olsun hayırlısıyla canım varsın geç transfer olsun
Hayırlı olsun Kaçı olgunmuş belli mi?Çok şükür yedi yumurta toplandı. Şimdi sıra döllenmelerini beklemede.
Onu soramadım canmHayırlı olsun Kaçı olgunmuş belli mi?
Hayırlı olsun canm insallaahhh hayırlı sonuçlar alırız hep beraberBen de 6. Denememdeyim kızlar iki gün önce transfer oldu Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amiiin inşallahHayırlı olsun canm insallaahhh hayırlı sonuçlar alırız hep beraber![]()
Ne kadar oduyorsunuzDiyarbakır bahçecide canm
8000 hastaneye verdik ilaçları da tam olarak bilmiyorum canm.Ne kadar oduyorsunuz
Çok sağol canmmmGözünüz aydın![]()
Amin insallahhh canmmmRabbim emeklerinizi bosa cevirmesin. Insallah hayirlisiyla olur bunay tutunur bebeginiz![]()
İnşallaahhhhh canm benmmm insallahhhhRabbim sağlıkla sıhhatle mutlulukla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.
Hadi inşallahÇok şükür 5 embriyodan 2 tanesi 3. Gün embriyosu olarak dondurulmuşKalan 3 tanesi 5. Güne kadar bekletilecekmiş. Üç taneden bir tanesinin kalitesi iyi diğer ikisi orta kaliteymiş. İnsallaahhh onlar da devam eder
![]()
İnsallahh canm merakla bekliyorum şimdiye kadar embriyolarım hiç beşinci güne gitmediHadi inşallah ❤
Tutacağı varsa her türlü tutuyor gününü düşünme senİnsallahh canm merakla bekliyorum şimdiye kadar embriyolarım hiç beşinci güne gitmedi![]()