5. DENEME🐣 YİNE YENİDEN UMUTLAAAA

Bugün 6 tane yumurta gödüldü en büyüğü 13 en küçüğü 10du😍. Rahîm kalınlığı da 8. cumartesi kontrol var. Çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok. Heyecanla cumartesiyi bekliyorum🐣

Yumurta sayısı 7 olmuş ancak rahim kalınlığı yeterli olmadığı için diğer aya kalacak transfer😔

Hayırlısı böyle demek canım ama zaten zeki taze transfer yapma taraftarı olmuyor genelde
Biraz canımız sıkıldı açıkçası ama yapacak bişey yok. Benm anlamadığım bugün ilaçlara başlayalı 9 gün oldu ama estrofem kullandırmadı. Madem ince kullandırmadı gerekmiyor muydu yaa

Biraz canımız sıkıldı açıkçası ama yapacak bişey yok. Benm anlamadığım bugün ilaçlara başlayalı 9 gün oldu ama estrofem kullandırmadı. Madem ince kullandırmadı gerekmiyor muydu yaa
Bana toplamadan sonraki adetle başla demişti dedim ya canım o zaten taze transfer yapmıyor belki de bu yüzden rahim duvarını söylemiştir sana üstelemesin diye o zaten taze transfere pek olumlu bakmıyor

Bana toplamadan sonraki adetle başla demişti dedim ya canım o zaten taze transfer yapmıyor belki de bu yüzden rahim duvarını söylemiştir sana üstelemesin diye o zaten taze transfere pek olumlu bakmıyor
Biz de taze mi dondurulmuş mu diye sorduk. Yumurta sayısı fazla değilse hiç farketmez dedi. Bilmiyorum yaaa kafam karıştı. Neyse artık çarşamba ya da perşembe toplama olacak. Toplama yapacağı zaman yapışıklık olup olmadığına bakacak. Eğer varsa histereskopi yapılacak 😔

Biz de taze mi dondurulmuş mu diye sorduk. Yumurta sayısı fazla değilse hiç farketmez dedi. Bilmiyorum yaaa kafam karıştı. Neyse artık çarşamba ya da perşembe toplama olacak. Toplama yapacağı zaman yapışıklık olup olmadığına bakacak. Eğer varsa histereskopi yapılacak 😔
Akışına bırak canım çok da düşünme inşallah yapışıklık yoktur da diğer ay transfer olursun ben de taze transfer olmak istemem açıkçası hem biraz hormonlardan vücut arınır hem de kafan rahatlar

Akışına bırak canım çok da düşünme inşallah yapışıklık yoktur da diğer ay transfer olursun ben de taze transfer olmak istemem açıkçası hem biraz hormonlardan vücut arınır hem de kafan rahatlar
Haklısın canm da ne bileyim geçen sefer de yapışıklık olabilir dedi ama sonra sadece polip vardı onu aldım dedi. Kafam karışık bundan dolayı

8 tane yumurtam oluşmuş iki tanesi küçük diğerlerinin boyutları iyiydi. Gece 12 de lucrin ve ovitrelle çatlama iğnesini birlikte yapacağım. Daha etkili olur dedi. Çarşamba yumurta toplama olacak. Rahîm kalınlığı 8 mm olmuş ama üç tabaka olmadığı için transfer diğer ay olacak.

8 tane yumurtam oluşmuş iki tanesi küçük diğerlerinin boyutları iyiydi. Gece 12 de lucrin ve ovitrelle çatlama iğnesini birlikte yapacağım. Daha etkili olur dedi. Çarşamba yumurta toplama olacak. Rahîm kalınlığı 8 mm olmuş ama üç tabaka olmadığı için transfer diğer ay olacak.
Yeter ki transfer olacak embriyon olsun hayırlısıyla canım varsın geç transfer olsun

Ara vermek iyi aslında. Ben bu cumartesi öngörüşmeye gidicem. Ne zaman başlarız bilmiyorum. Sıfırdan başlayacağım malesef
Ben hep sıfırdan başladım 3 tedaviye de embriyo oluşmayınca :( başlamaya psikolojik olarak da gücüm yok zaten ondan ara verdim :(

Ben hep sıfırdan başladım 3 tedaviye de embriyo oluşmayınca :KK43: başlamaya psikolojik olarak da gücüm yok zaten ondan ara verdim :KK43:
Ne zaman hazır olursan o zaman başla gerçekten hatta kafandan uzak tut bu işi. Emin ol iyi gelecek

Ben de sıfırdan başladım ama inanın başlayınca hep aynı heyecan aynı korkular. RABBİM insallah hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin. Beklemek gerçekten çok zor. Şuan sürecin sonuna geldik sayılır. Nasıl başladık nasıl bitiyor anlamadım. Çok fazla ertelemeden başlayın bence

Back
X