Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallahhh canm benmmmMasallah rabbim yuzunuzu guldursun.
Insallah saglikla evladınızi kucaginiza alirsiniz.
Hayırlısı böyle demek canım ama zaten zeki taze transfer yapma taraftarı olmuyor geneldeYumurta sayısı 7 olmuş ancak rahim kalınlığı yeterli olmadığı için diğer aya kalacak transfer![]()
Biraz canımız sıkıldı açıkçası ama yapacak bişey yok. Benm anlamadığım bugün ilaçlara başlayalı 9 gün oldu ama estrofem kullandırmadı. Madem ince kullandırmadı gerekmiyor muydu yaaHayırlısı böyle demek canım ama zaten zeki taze transfer yapma taraftarı olmuyor genelde
Maşallah cnm inşallah yedisinde dollenir ve hayırlısıyla bebeğine kavuşursunYumurta sayısı 7 olmuş ancak rahim kalınlığı yeterli olmadığı için diğer aya kalacak transfer![]()
İnsallahhh canmMaşallah cnm inşallah yedisinde dollenir ve hayırlısıyla bebeğine kavuşursun
Bana toplamadan sonraki adetle başla demişti dedim ya canım o zaten taze transfer yapmıyor belki de bu yüzden rahim duvarını söylemiştir sana üstelemesin diye o zaten taze transfere pek olumlu bakmıyorBiraz canımız sıkıldı açıkçası ama yapacak bişey yok. Benm anlamadığım bugün ilaçlara başlayalı 9 gün oldu ama estrofem kullandırmadı. Madem ince kullandırmadı gerekmiyor muydu yaa
Biz de taze mi dondurulmuş mu diye sorduk. Yumurta sayısı fazla değilse hiç farketmez dedi. Bilmiyorum yaaa kafam karıştı. Neyse artık çarşamba ya da perşembe toplama olacak. Toplama yapacağı zaman yapışıklık olup olmadığına bakacak. Eğer varsa histereskopi yapılacakBana toplamadan sonraki adetle başla demişti dedim ya canım o zaten taze transfer yapmıyor belki de bu yüzden rahim duvarını söylemiştir sana üstelemesin diye o zaten taze transfere pek olumlu bakmıyor
Akışına bırak canım çok da düşünme inşallah yapışıklık yoktur da diğer ay transfer olursun ben de taze transfer olmak istemem açıkçası hem biraz hormonlardan vücut arınır hem de kafan rahatlarBiz de taze mi dondurulmuş mu diye sorduk. Yumurta sayısı fazla değilse hiç farketmez dedi. Bilmiyorum yaaa kafam karıştı. Neyse artık çarşamba ya da perşembe toplama olacak. Toplama yapacağı zaman yapışıklık olup olmadığına bakacak. Eğer varsa histereskopi yapılacak![]()
Haklısın canm da ne bileyim geçen sefer de yapışıklık olabilir dedi ama sonra sadece polip vardı onu aldım dedi. Kafam karışık bundan dolayıAkışına bırak canım çok da düşünme inşallah yapışıklık yoktur da diğer ay transfer olursun ben de taze transfer olmak istemem açıkçası hem biraz hormonlardan vücut arınır hem de kafan rahatlar
Yeter ki transfer olacak embriyon olsun hayırlısıyla canım varsın geç transfer olsun8 tane yumurtam oluşmuş iki tanesi küçük diğerlerinin boyutları iyiydi. Gece 12 de lucrin ve ovitrelle çatlama iğnesini birlikte yapacağım. Daha etkili olur dedi. Çarşamba yumurta toplama olacak. Rahîm kalınlığı 8 mm olmuş ama üç tabaka olmadığı için transfer diğer ay olacak.
Ben de 4. Yü deneyeceğim ama sömestr tatilini bekliyorumBen de 4.yü deneyeceğim.. Umutlarım giderek azalsa da mücadeleye devam. Allah yardımcımız olsun hepimizin
Ara vermek iyi aslında. Ben bu cumartesi öngörüşmeye gidicem. Ne zaman başlarız bilmiyorum. Sıfırdan başlayacağım malesefBen de 4. Yü deneyeceğim ama sömestr tatilini bekliyorum![]()
Ben hep sıfırdan başladım 3 tedaviye de embriyo oluşmayıncaAra vermek iyi aslında. Ben bu cumartesi öngörüşmeye gidicem. Ne zaman başlarız bilmiyorum. Sıfırdan başlayacağım malesef
Ne zaman hazır olursan o zaman başla gerçekten hatta kafandan uzak tut bu işi. Emin ol iyi gelecekBen hep sıfırdan başladım 3 tedaviye de embriyo oluşmayıncabaşlamaya psikolojik olarak da gücüm yok zaten ondan ara verdim
![]()