5. DENEME🐣 YİNE YENİDEN UMUTLAAAA

Genetik test ve pıhtılaşma testi yaptırdınız mı

Rabbim insAllah yuzunuzu güldürsün bu sefer hayırlısıyla pozifiti görürsünüz insAllah

Bende Diyarbakır bahçeci düşünüyorum önerir misiniz acaba
Canm ilk üç denememi şanlıurfa OSM hastanesinde yaptım ve üçü de negatif oldu. Diyarbakır bahçeci de ilk denemem de hamile kaldım ancak 5 +2 de düşük yaptım. Şuan 5 denemeye de orda başladım. Merkez doğuda gidebileceğim en iyi yer. Ben sadece hocanın yeni yöntemleri kanıtlanmadıpı için yapmak istememesini sevmiyorum. Onda da illa istiyorum dersen yapıyor zaten. Genel olarak memnunum canm güvenilir bir merkez

Sağol canım Rabbşm çabanı boşa çıkarmasın inşallah

Medical de gerçekten pozitif duymadım bende elazığdayım ama Diyarbakır istiyorum . Tabiki veren Allah ama profesyonel değil Orhan özdiller
Asiri ilgisiz.transfer sonrasi kanamam var diyorum,zorla cvp veriyor.sonucunuz ne oldu diye en azindn sekretere aratmalilar.kimse aramadi.tup bebek dosyami yollayin diyorum.hasta gizliligiymis.veremezmis..18 embriyo olmustu(pcos um) bi gunde yarisi öldü.nsl berbat bi lab lari varsa..

Bende bebek için ugraşanlardanım seni anlıyorum..
Rabbim tez zamanda mucize gibi bi evlat versin hatta 2tane birden versin inşallah..
sürekli meryem süresi okumanı tavsıye ederim. okuyamıyorsan netten ac dinle

Daha once gittiniz mi bilmiyorum ama elazig medikale gittim ben.negatifim var.ilgi sifir.asla tavsiye etmem.umarim bahcecide pozitifi gorursunuz
Gitmedim canm. İlk üç denemem şanlıurfa OSM hastanesinde oldu negatifti. Ordaki doktor şimdi Diyarbakır bahçecide Ahmet Özdoğru. Giderseniz zeki Akkuma gidin ilk pozitifimi onunla aldım ve beşinci denemeyi de orda yapıyorum.

Bende bebek için ugraşanlardanım seni anlıyorum..
Rabbim tez zamanda mucize gibi bi evlat versin hatta 2tane birden versin inşallah..
sürekli meryem süresi okumanı tavsıye ederim. okuyamıyorsan netten ac dinle
Amin canm benm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. RABBİM hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın. Çok zor gerçekten bizi bizden başka kimse anlamıyor maalesef. Bazen eşimin bile beni anlamadığını düşünüyorum.

Canim 2.denememi ist fulya bahcecide remzi hocayla yapicam.on gorusmeyi yaptik.adetle baslicaz insallah tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…