5 eylül 'e gün aldım....

zeynep1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2007
74
0
96
Kocaeli
Kızlar merhaba;uzun zamandır beklediğim ve hayalini kurduğum ameliyat için gün aldım...şimdi kalbim yerinden çıkıcak ,acaba nasıl olucak iyi olucakmı memnun kalıcakmıyım v.s. Ismail bayram'a olucam ameliyat nasip olursa...yorumlarınızı varsa tecrübelerinizi doktor hakkında ve ameliyat hakkında yardımlarınızı bekliyorum.....aciiiiil...

Tebrikler sevindim senin adına ..
Nerdesin?
Nerde ameliyat olacaksın?
Ben denizlideyim bende olmak istiyorum

Kızlar merhaba;uzun zamandır beklediğim ve hayalini kurduğum ameliyat için gün aldım...şimdi kalbim yerinden çıkıcak ,acaba nasıl olucak iyi olucakmı memnun kalıcakmıyım v.s. Ismail bayram'a olucam ameliyat nasip olursa...yorumlarınızı varsa tecrübelerinizi doktor hakkında ve ameliyat hakkında yardımlarınızı bekliyorum.....aciiiiil...

çok heyecanlı:) bende sömestırda olucam inşallah umarım bende böyle tatlı ve heyecanlı bekleyişler yaşarım:))

nasıl karar verdin,dr seçimi en zor kısmı bence bu işin

çoook teşekkür ederim...kocaelide'yim.bugün burda bir doktorla görüşmem oldu ona göre netleştiricektim kararımı görüşme benim adıma olumsuz geçti ....tatmin olamamdım ve güven duyamadım doktora...istanbul'da boğaziçi tıp merkezi'nde ismail bayram'a bi yakınım ameliyat olmuştu....onunda etkisiyle ve bir kaç senedir süren araştırmalarım ve okuduğum yorumlar ve tabi maddi açı da önemli daha büyük bi meblağ beni aşar...sonucunda bu karara vardım...allah utandırmasın bakalım nası olucak...

hayırlısı olsun canım bende çok heyecanlıyım boğaziçi tıp merkezi amirali nevaiden bende 2 eylül için gün oldum inş güzel geçer ameliyatlarımız

inşallah canım ....sen dr l hiç görüşme yapabildinmi önceden nerde yasıyosun nasıl olucak yanı 2 eylul de amelıyat mı olucaksın dr lamı görusuceksın ben kendımınkını pek anlamadım detay vrsa sen anlatırmısın..

inşallah canım ....sen dr l hiç görüşme yapabildinmi önceden nerde yasıyosun nasıl olucak yanı 2 eylul de amelıyat mı olucaksın dr lamı görusuceksın ben kendımınkını pek anlamadım detay vrsa sen anlatırmısın..

canım 2 eylülde ameliyat olucam şekille ilgili tam detay konuşamadık istediğiniz zaman randevu alıp konuşabilirsin dedi günay hanım ama malesef çalıştığım için bir türlü fırsat bulup gidemedim bugün tahliller için gittim günay hanımla konuştum yine biz zaten amaliyat günü 3 saat erkenden çağırcaz doktorlada detaylı konuşun diye doktorunuzla şekille ilgili nasıl bişey istiyosan konuşur anlatırsın dedi öyle

istanbulda yaşıyorum bu arada evimde beşiktaşa yakın uzak değil çok fazla

Back
X