• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 farklı test pozitif

aysima27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2025
6
0
1
34
Kızlar avox predictor early daha farklı 3 marka erken gebelik 2 tanede kaset test yaptım bat 29 hepsi silik dün kan verdim direk negatif çıktı adetim gecikti o kadar marka silik çizgi ile gerçekten yıkıldım evet imkansız gibi ama sorum daha önceki kan testlerimde gebelik yok değer su yazıyordu şimdi direk değer <0.100 yazılmış kan testi hatalı olur mu başka hastaneye gitmeliymiyim gerçekten aklım şaştı

Kızlar avox predictor early daha farklı 3 marka erken gebelik 2 tanede kaset test yaptım bat 29 hepsi silik dün kan verdim direk negatif çıktı adetim gecikti o kadar marka silik çizgi ile gerçekten yıkıldım evet imkansız gibi ama sorum daha önceki kan testlerimde gebelik yok değer su yazıyordu şimdi direk değer <0.100 yazılmış kan testi hatalı olur mu başka hastaneye gitmeliymiyim gerçekten aklım şaştığın

Testleri atarmısınız yumurtlamadan ne kadar geçti sizin bide kaç gün sürüyor adetiniz

Testleri atarmısınız yumurtlamadan ne kadar geçti sizin bide kaç gün sürüyor adetiniz
Adet döngüm 35 gün 29 ü adet olmam gerekliydi gecikmeyi bekledim test yaptım sabah yapıp tekrar atıyım buraya hala çift çizgi çıkıyor ama kan negatif hastanede mi bi sıkıntı oldu acaba dedim ölçümde felan hem gecikme hem çift çizgi kafam karıştı kimyasal olsa küçük bir değerde olsa cıkardı

Adet döngüm 35 gün 29 ü adet olmam gerekliydi gecikmeyi bekledim test yaptım sabah yapıp tekrar atıyım buraya hala çift çizgi çıkıyor ama kan negatif hastanede mi bi sıkıntı oldu acaba dedim ölçümde felan hem gecikme hem çift çizgi kafam karıştı kimyasal olsa küçük bir değerde olsa cıkardı
Ben sanmam sizin daha erken olabilir benim gibi 😀 benim daha yumurtlama olalı fazla olmamış tı unuttum kan verdim negatif çıktı testlerde çıkıyordu ama belli belirsiz rahimde kalınlaşma var bu iyi bişey dedi doktor benimde 6 Mayıs adet başlangıç 11 Mayıs adet bitiş yumurtlama 23 24 üne denk geliyor kan verdiğimde daha 7 8 gün kadar geçmişti doktor bana bekleyelim dedi 10 gün

Eklentiler

• IMG_3655.webp
    IMG_3655.webp
    72,1 KB · Görüntüleme: 44
  • 83887CFA-9F95-4011-A307-7CE7CE6250F2.webp
    83887CFA-9F95-4011-A307-7CE7CE6250F2.webp
    70,2 KB · Görüntüleme: 39
Ben sanmam sizin daha erken olabilir benim gibi 😀 benim daha yumurtlama olalı fazla olmamış tı unuttum kan verdim negatif çıktı testlerde çıkıyordu ama belli belirsiz rahimde kalınlaşma var bu iyi bişey dedi doktor benimde 6 Mayıs adet başlangıç 11 Mayıs adet bitiş yumurtlama 23 24 üne denk geliyor kan verdiğimde daha 7 8 gün kadar geçmişti doktor bana bekleyelim dedi 10 gün
Bende bekliyim o zaman sizin çıktımı sonrasında peki olumlu

Bende bekliyim o zaman sizin çıktımı sonrasında peki olumlu
Şuan belli değil cuma günü kanda negatif çıktı zaten yumurtlamadan sonra 7 gün felan geçmişti çıkmazdı aklıma gelmedi beklicem bakalım ayın 4 de bebetime erken gebelik testi yapar bakarım regl olmazsam bayram sonrası kan veririm

Ama gebelik testleri artık çok yalancı çıkarıyor benimde geçen ay 7 8 tane test silik çıktı kaset belirgindi negatif gördüm kanda sonrasında da adet oldum.

Zaten ilk beta kanda öğreniliyor idrara sonra geçiyor testler hatalı gibi geldi bana

Ama gebelik testleri artık çok yalancı çıkarıyor benimde geçen ay 7 8 tane test silik çıktı kaset belirgindi negatif gördüm kanda sonrasında da adet oldum.
Valla sanırım öyle eskiden en ucuz gebelik testleri bile güvenliydi kızımı böyle silik çizgiyle öğrenmiştim

Regl olmazsam 1 hafta sonra testi tekrarlarım 8 yıldır bekliyoruz umarım güzel haberler alırım

Back
X