5.güm transferi 6.hafta gebelik lekenelme ve ağrı

Gamze4521

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
103
50
18
23
Kadınlar Merhaba 5.Gün Embriyosu ile 41 günlük hamileyim progtesan200 mg fitil ve 50mg iğnesini kullanıyorum aynı zamanda estrofem ama bugğn sabahtan beri inanılmaz derece kasık ve bel ağrım sanki hafiften kahvemsi birşey gördüm peçetede sizce düşük olabilir mi veya normal mi

Yerlesme olabilir agrilar da normal kabul ediliyor. Cok ayakta oturur pozisyonda kaldiysanizda agri olabilir. Mümkün oldukça uzanın ve bolca su için. Eger dayanamayacak durumda iseniz acile başvurun. Bende tüp bebek ile gebeyim agri ile acile gitmiştim. Sorun çıkmadı normal dendi. Cok şiddetli olduğunda dinlendiğinde geçmediği zaman ve kanama kirmizi olduğunda risk olabilir dendi. Kullanilan ilaçlarda ağrıya sebep olabilir. Estrofem ilacını bıraktıktan sonra benim ağrılarım hafifledi. Tabi doktor bırak diyene kadar kullan sen.

Ayrıca 12. Haftaya kadar düşük riski daima vardır. Bu dönemde bolca dinlenmek rutinin dışına çıkmamak doktor talimatı dışında seyahat etmek cinsellik konusunda dikkat etmek gerek.

6.haftada yerleşme olabilir mi dersiniz ama ilk defa böyle ağrı çekiyorum çok kötü korkuyorum lütfen bana dua edin

6.haftada yerleşme olabilir mi dersiniz ama ilk defa böyle ağrı çekiyorum çok kötü korkuyorum lütfen bana dua edin
1,5 aydır kesinlikle ilişki olmadı öyle ağır bir iş vs yapmadım da
Yerlesme bi anda olup biten bi sey degil kendine yer yapar iyice yerini saglamlastirmaya çalışır belki 3 4 gün öncesi yerleşti akıntısı bugun geldi. Bilemeyiz. Eger çok endişe edersen acile başvur. Tedavili gebelik olduğunu söyle. Yada tüp doktoruna ulaş acile gitmem gerekli mi diye danış ona göre yol izlersin. Korkma bu dönemde normal. Şubat anneleri grubu var orda da senin gibi lekelenme yaşayan var. İstersen o gruba gel

Gruba nerden girebilirim

Gruba nerden girebilirim
2024 şubat anneleri diye aratıp cikar zaten
Acile gittim kan idrar yaptılar herhangi bir problem yol diyip gönderdiler hafiften kahve rengi bir lekelenme oldu ama bel be kasık ağrısı çok var korkuyorum
Eger acilde sorun cikmadiysa bel ve kasik agrisi zaten gebelik belirtileri diye geçer. Yani mide bulantısı uyku hali kadar normal.

İnşallah öyledir ya çok korkuyorum
Doktora gitmişsin sorun çıkmamış kendi kendine korku endişe yaratma. O agrilar doğuma kadar olucak büyüyecek genisleyecek. Sürekli evham yaparsan bebeği etkilersin. Korku korkuyu getirir. Kendini idare et

8. Haftam bitti hala kasık ağrılarım var doktorum normal kanama yoksa diyor hep korkmayın kanamanız yoksa. Doktorum gebelik boyunca ağrın olacak dedi bana çünkü ben çok paniğim ilk bebeğimi 13. Haftada kaybettim artık her ağrıda panik yapıyorum malesef

Peki hafiften renkli akıntınız oluyor mu

6. Haftada falan olmuştu o hafif açık pembe gibi ağrı da olunca rapor vermişti doktorum 10 gün şu an sadece ağrı sıkıntım var hiç geçmeyecek o sanırım
Yo yo geciyo o agri korkma. Dönem dönem geliyor ama ilk zamanlar gibi değil. Bide beden yıllarca her ay adet olduğu için biyolojik saat muhabbetiyle adet zamanı geldiğinde gebelik olsada o sancılar oluyormuş. Bide rahim büyüyor felan agrilar hep olucak ama bi zaman sonra gidiyor

Doktor bakmadı bile hemşire sonuçlara bakıp gönderdi
6.haftada benim de ağrının eşlik ettiği bir kanamam olmuştu. Regl ağrısı gibi ağrıyordu, baya damla damla da pembe kanamam oldu. Doktoruma yazdım Proluton iğne yaptırmamı istedi. Pazardı o gün, acilde yaptırdım. Ertesi gün randevuya gittik hiç sorun yoktu, kanama da kesildi. Fakat 10 gün rapor verdi. Şimdi doktorunuza yazın belki bi iğne önerir, sonra yapmanız gereken bolca dinlenmek... Duyduğum okuduğum kadarı ile düşük ağrısı baya sancılı oluyormuş, regl ağrısından da öte bir sancı oluyormuş... O kadar şiddetli dayanılmaz bir ağrı yoksa diğerleri hepimizin yaşadığı ağrı

Zaten Progestan iğne kullanıyorum fitil de estrofemde ama kesild çok şükür ağrım da lekelenmese

Zaten Progestan iğne kullanıyorum fitil de estrofemde ama kesild çok şükür ağrım da lekelenmese
Geçmiş olsun durumunuz nedir acaba bende 6 haftalık hamileyim bu hafta kese için gidecektim bu akşam Bi ağrı ile yoğun bir kanama yaşadım Dr umu aradım proluton yaptır hemen dedi yaptırdık ona rağmen su gibi kanamam oldu ve halen parçalı devam ediyor yine aradım yarın sabah gel bakalım Bi dedi ben hiç umutlu değilim artık sanırım düştü yok böle bir kanama yatcaksın dedi yatıyorum ama ağrı dvm ediyor yapçak bişey yok sanırım herşey nasip kısmet buda olmadı ilk kez pozitifti benim tüp bebek oda olmadı ne yazıkki

Hayır olabiliyor diye duydum yakınlarımdan kanama vs sancı olabiliyormuş siz.yinede dikkatli olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…