5. Gün 4bc kalite embriyo

gncdgtz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2025
3
1
1
29
Merhaba,
Temmuz ayında 18 yumurtam toplandı.
3. Güne 11 embriyom kalmıştı
5. Gün 1 tane 4bc embriyom kaldığını 2 embriyomun takip edildiği söylendi.
6. Gün 1 tane 4bc ,1 tane 4cc embriyom donduruldu.
Şuan rahim dinlendirme sürecindeyim.
Doktorumuz Embriyoglue önereceğini söyledi.
4bc kalitede transfer olup olumlu sonuç alan var mı?
Pozitif haberler duymaya çok ihtiyacım var

Moralinizi yuksek tutun, olacagina inanın. Çünkü geriden geldigi soylenen bc kalite embriyonun kendisi suan 18 aylik oldu :)

Ben 2. Denememde 5. Gun. Cift embriyo 5aa 1. Kalite transfer edilmişti. Transfer olmadan önce Allah ne verdiyse hsg filmi yok histereskopi ameliyatı hepsini oldum hersey mükemmel oldugu halde tutmadi
3. Transferimde 1 sene sonra dümdüz aradım doktoru dondurulmuşlardan Transfer olmak İstiyorum doktor hanım dedim. Tabi dedi şu şu ilaçları başlayın şu günde herhangi bir kadindogumcuda rahminizi olcturun bana atın dedi ( cunku hastanem farklı bir şehirde kalmıştı biz taşınmıştik istanbuldan izmire iş dolayisiyle ) ilaçları kullandım gittim normal kadindoguma Transfer olacağım ölçermisiniz dedim yazdı kadin kagida ( tup bebek doktoruda değildi normal kadindogumcu ) bende kendi doktoruma attım. Oda hemen aradi sali günü gelin transfere dedi hooop biz sali günü İstanbula gittik. Transferde embriyolog geldi dediki melek hanım 2 tane Transfer edeceğiz 4aa kalite 5. Gun. Ay bi üzüldüm bi üzüldüm hani 5aa ydi dedim yumurtaliklar farklı farklı döllendi hepsi aynı olmazki buda gayet iyi dedi peki dedim. Transfer oldum katater mi ne oda vajinami kanattimi doktor siliyor kirmizi kirmizi ne oluyor dedim bisey önemli değil dedi. Hem 4aa kalite hem kanama oldu herhalde bir yerim yirtildi filan neyse doktor 2 gun kalın sonra dönün dedi. Eee ev yok gittik kaynanada kaldık bide kaynim evleniyor eltim girip çıkıyor eve stres üstüne stres neysekiii ikizlerim tutunmuşss
Suanda 3 yasindalar olmayan şeyi olduran Rabbim den dilerim ki kimsenin kolları kucağı boş kalmasın inşallah cani gönülden isteyen herkese versin. Insallahhh yarabbim hep dua ediyorum.
Morel bozmak yok olmazsada olmayabilir vardır bir hayır gönül ister ki hemen oluversin. Canınızı sıkmayın. Nasibinizde varsa olacaktır inşallah kendinize iyi bakın sadece

Arkadaşlar 5.gün 3bc tutar mı
Benim 5.gün 3bc suan 14 aylık

subhanallah ya Allah bağışlasın

Öyle bir yazmışınız ki sanki en kötü embryo ile transfer olmuş gibi üzülmüş ve yermişsiniz.4aa mükemmel sayılacak bir embryo

Öyle bir yazmışınız ki sanki en kötü embryo ile transfer olmuş gibi üzülmüş ve yermişsiniz.4aa mükemmel sayılacak bir embryo
Evet benim için çok üzücü bir durumdu.
İlk yumurta toplamada hic dondurulmuş embriyo yapamadık cunku hepsi sağlıksiz olu verdi. 2 denemede 10 tane yumurtam sağlıklı bir şekilde dollendi ve dondurduk. Ben onlarında saniyorum 5. Gun 5aa kalite fakat tam transfer olacağım sedyeden anda embryolog söyleyince şaşırdım kaldım ve 2 denemeden sonra negatif almam daha da uzuntu verici oldu.
Herkesin üzüldügu noktalar yerler farklıdır benim üzüntüme mutlaka dua edende vardır
Benden daha iyisi benden daha beteri mutlaka vardır yani hicbirimizin kaderi ayni değildir.
Samimice anlatmaya çalıştım. Anlattığım şeylere gülmeniz hele ki bu konuda yersiz olmus üzüldüm.

Yıllarca tüp bebek tedavisi görmüş her olumsuzluğu 10 yıl dibine kadar yaşamış halden anlayacak biriyim.Lakin 4Aa mükemmel bir embryo tutar yada tutmaz o kısmet.Biran okuyunca şaka gibi geldi 4aa için üzülmek.Belki de embryolar hakkında fazla bilgiye sahip olmadıgınız için 5Aa olmassa tutmaz sanışınızdandır.Üzmek istemedim gel barışalım

Ben hemen barışırım zaten
Allah yardımcınız olsun inşallah bir bebisiniz olmuştur ya da en kısa zamanda olur inşallah

İkizlerim oldu çok şükür 5 ay oldu Allah herkesin yavrusunu kendine bağışlasın,olmayanlarada tez zamanda nasip etsin.Barıştık ve sarıldık ozaman
Ayy ne güzel bende ikiz annesiyim 2,5 yasindalar. Hic ikiz annesi arkadaşım yok o yüzden tekrar sarilabilirmiyiz beni bir sen anlarsın :) maşallah
Tek kalemde ikisini birden cikarttik

Ayy ne güzel bende ikiz annesiyim 2,5 yasindalar. Hic ikiz annesi arkadaşım yok o yüzden tekrar sarilabilirmiyiz beni bir sen anlarsın :) maşallah
Tek kalemde ikisini birden cikarttik
Sarılalım kocamannn maşallah sizede.Evet ikisi bir arada güzel oldu.Ama aşırı zorrrr şuan babalarına verdim bi çay molası yapıyorum henüz 5 aylıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…