Merhaba, süreciniz ne oldu? Ben de 2 adet 3 bc embriyo transferi olacağım da..Arkadaşlar 5.gün 3bc tutar mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, süreciniz ne oldu? Ben de 2 adet 3 bc embriyo transferi olacağım da..Arkadaşlar 5.gün 3bc tutar mı
Oooyyy maşallahBenim 5.gün 3bc suan 14 aylık![]()
Merhaba henüz transfer olmadım eylülde olacağım inşallahMerhaba, süreciniz ne oldu? Ben de 2 adet 3 bc embriyo transferi olacağım da..
Ben de Eylülde 3bc kalitede embriyo transferi olacağımMerhaba henüz transfer olmadım eylülde olacağım inşallah
Hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel sonuçlar alırız benim biraz tedirginliğim vardı ama araştırdığım kadarıyla bu kalite işi çokta belli olmuyor yüksek kaliteler tutmuyor bizim gibi orta kaliteliler tutuyor belli olmuyor yani çok strese girmiştim ama şimdi gönlüm rahat 23 ünde kontrole gideceğim transfer tarihi net o zaman belli olacak ama tahmini eylülün ilk haftasıBen de Eylülde 3bc kalitede embriyo transferi olacağım![]()
Evet evet kalite değil de nasip işi daha çok, Rabbim yazdıysa en düşük kalite diye nitelendirilenler bile tutuyorHayırlı uğurlu olsun inşallah güzel sonuçlar alırız benim biraz tedirginliğim vardı ama araştırdığım kadarıyla bu kalite işi çokta belli olmuyor yüksek kaliteler tutmuyor bizim gibi orta kaliteliler tutuyor belli olmuyor yani çok strese girmiştim ama şimdi gönlüm rahat 23 ünde kontrole gideceğim transfer tarihi net o zaman belli olacak ama tahmini eylülün ilk haftası![]()
Aynı zamanda olacağız o zaman inşallah ikimizde güzel haberler veririzEvet evet kalite değil de nasip işi daha çok, Rabbim yazdıysa en düşük kalite diye nitelendirilenler bile tutuyorAaa ben de 23ünde kontrole gideceğim ve transfer tarihim konuşulacak. Bana da eylülün ilk haftası dendi
![]()
Aayy inşallah, iletişimde kalalımAynı zamanda olacağız o zaman inşallah ikimizde güzel haberler veririz![]()
Hayırlı olsun inşallah sonucunuz ne olduYazınızı tesadüfen gördüm.Ne güzel anlatmışsınız ve moral olmuşsunuzDün transfer oldum yaşım 41 3 üncü denemem umarim bende sizin gibi evlatlarimi alırım kucağıma
Çarşamba test vericem hayırlısı.İnsallah embriyolariniz sağlıkla ilerler bol bol embriyolariniz olurHayırlı olsun inşallah sonucunuz ne oldubenim yaşımda 41 bugün Opunun 3. Günü inşallah 5. Güne iyi kalitede embriyom olur sağlıklı
Çarşamba test vericem hayırlısı.İnsallah embriyolariniz sağlıkla ilerler bol bol embriyolariniz olur![]()
Merhaba test yaptınız miYazınızı tesadüfen gördüm.Ne güzel anlatmışsınız ve moral olmuşsunuzDün transfer oldum yaşım 41 3 üncü denemem umarim bende sizin gibi evlatlarimi alırım kucağıma
Evet yaşım 41 bı oncekide genetikliydi ama tutmadı . Çarşamba test günüm ama hiç bir hissiyat yok dualarikiz için Allah razı olsunAmin inşallah dualarım sizinle Meryem suresi dinleyingenetik test yaptırdınız mı
Çarşamba test vericemMerhaba test yaptınız mi
Erken gebelik yapmadınız mı hçÇarşamba test vericem![]()
Hadi hayırlı haberler İnşallahÇarşamba test vericem![]()
Hayır 3 üncü transferim ve hiç yapmadım şimdiye kadar üzülmek istemedim şuan negatif çıkıp test gunu pozitif olabilir örnekler çok ve boşuna moral bozmaya gerek yok.Yada ilaçlardan dolayı pozitif olabilir sonrası negatif çıkabilir beklemedeyim hayırlısı çok yoruldum Rabbim nasıl nasip ederseErken gebelik yapmadınız mı hç
İnşallah sevgilerHadi hayırlı haberler İnşallah![]()
İnşallah gönlünce olsun .Hayır 3 üncü transferim ve hiç yapmadım şimdiye kadar üzülmek istemedim şuan negatif çıkıp test gunu pozitif olabilir örnekler çok ve boşuna moral bozmaya gerek yok.Yada ilaçlardan dolayı pozitif olabilir sonrası negatif çıkabilir beklemedeyim hayırlısı çok yoruldum Rabbim nasıl nasip ederse
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah gönlünce olsun .