- Konu Sahibi didempolat
-
sabredebılcegını düşünuyosan ıyı yapmışsın ama ben olsam 1598745621478 kere arardım
cnm bende yarın şehir dışına çıkıcam ve 1 hafta konuşmayalım dedim aynı sizin hesap korkuyorum bende sonuçlar hiç de iyi olmaz diye hala düşünüyorum acaba yapsak mı yapmasak mı diye ?:44::44:
hakkinizda hayirli olacagini dusunuyosan karariniz mantikli bence iliski durumunuzu en iyi siz bilirsiniz
hehehe yasemin kendi konunda sozlunun surekli seni arayip rahatsiz ettiginden yakiniyosun aramiyorum ben diyosun bi de burda bilmem kac kez arardim demissin.a be yavrucum niye kastin o zaman bu kadar sana akil vermeye calisan arkadaslari?
hakkinizda hayirli olacagini dusunuyosan karariniz mantikli bence iliski durumunuzu en iyi siz bilirsiniz
hehehe yasemin kendi konunda sozlunun surekli seni arayip rahatsiz ettiginden yakiniyosun aramiyorum ben diyosun bi de burda bilmem kac kez arardim demissin.a be yavrucum niye kastin o zaman bu kadar sana akil vermeye calisan arkadaslari?
offf bilmiyorum ki sağlıklı da düşünemiyoruz bende birbirmize akıl vermeyelim başkalarının düşüncelerini alalım o daha iyi olur yoksa sen bana gazı verirsin ben sana gazı veririm sonuçlar facia olabilir
sen neden konuşmama kararı aldın? sadece amaç özlemek mi yoksa kendini yalnız filan mı hissediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?