5.gün dondurulmuş embrıyo sonrası 6.günden test yapan varmıdır? belirtileri olan oldumu acaba?

umutlu kalp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2024
15
8
1
34
kızlarr selam

doğal siklus ile 5.gün embrıyosu ile transfer olup test günü bekleyenler kimler var ya da dayanamayıp test yapanlar:)

5. Gün negatifti 6. Gün pozitif oldu evet genelde 6. Gün çıkıyor pozitifse (geç tutunma da olabilir test gününe kadar umutsuz olmamak lazım)

benide önceki sonucumda 11.gün çağırmıştı 7.gün yapmıştım negatif görmüştüm zaten nasip olmadı kan da da çıkmamıştı ama insanı kötü etkliyor bu sefer de kesin yapmicam kan da bakıcam dedim ama heycanım ağır basıyor valla

12. Günü 646 çıkmıştı değerim. Transferin 9. Günü falan baksam ogrenirmişim. Darısı sizin başınıza inşallah 🙏
yaaaa ne güzel maşAllah:) Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde içim kıpır kıpır ama yapamıyorum korkudan:) darısı başıma ve tüm isteyenlere olsun dua edermisin benim içinde nolurr

yaaaa ne güzel maşAllah:) Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde içim kıpır kıpır ama yapamıyorum korkudan:) darısı başıma ve tüm isteyenlere olsun dua edermisin benim içinde nolurr
Ediyorum valla, bizi bizden başkası iyi anlayamaz zaten. Rabbim evlat isteyn kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲❤️

Back
X