Kişiden kişiye değişiyor benim ilk transferin de hemen hissetmiştim göğüs hassasiyeti ni bu 2 transferim tuttu mu bilmiyorum hic bir şey hissetmiyorumMerhaba ben 24 temmuz 5.gün 5AA kalite taze embriyo transferi oldum.Belirtiler ne zaman hissedilir?
Belirti genel olarak adet günü geçtikten sonra hissediliyor Tamam hamilelik belirtileri de adet günü bittikten sonra en az 2 hafta sonra başlıyor yani transfer olur olmaz zaten 3 gün 4 günde embriyor yerleşiyor hamilelik belirtisi olmasına ihtimal yok burada çok insanda görüyorum transfer olmuş ki ben de daha bir hafta önce transfer oldum göğsüm şişti Karnım ağrıyor Yani daha ortada henüz yerleşmiş bir bebek yokMerhaba ben 24 temmuz 5.gün 5AA kalite taze embriyo transferi oldum.Belirtiler ne zaman hissedilir?
Yani Hepimiz bebek istediğimiz için vücudumuzda olan her değişikliği hamileliğe bağlıyoruz insanların göğüsleri hormonlarla da alakalı olabilir adet döngüsüyle de alakalı olabilir En basiti bir üşütebiliriz ondan da arıyor olabilir ya da karın ağrısı yani vücudumuzda olan her belirtinin hamilelikte bir alakası yok Önce bir adet günü geçmesi lazım yani Transferden En azından En az bir 12 gün geçmesi lazım niye tüp bebek merkezleri diyor Transferden 12 gün sonra test yapın Zaten embriyor 3-4 günde Rahime ancak yapışıyor tutarsa ne belirtisi olacakKişiden kişiye değişiyor benim ilk transferin de hemen hissetmiştim göğüs hassasiyeti ni bu 2 transferim tuttu mu bilmiyorum hic bir şey hissetmiyorum
Merhabalar sonucunuz ne olduMerhaba ben 24 temmuz 5.gün 5AA kalite taze embriyo transferi oldum.Belirtiler ne zaman hissedilir?
Sonucum pozitif çok şükür pazartesi günü kese görmeye gidicezMerhabalar sonucunuz ne oldu
Merhaba sonucunuz ne olduMerhaba ben 24 temmuz 5.gün 5AA kalite taze embriyo transferi oldum.Belirtiler ne zaman hissedilir?
Hadi hayırlısı çok sevindim maşallah. Darısı başıma bende bugün transfer oldum bakalım nasıl geçer on gunMerhabalar sonucunuz ne oldu
İki gün var aramızda hayırlı olsunMerhaba ben 24 temmuz 5.gün 5AA kalite taze embriyo transferi oldum.Belirtiler ne zaman hissedilir?
Peki belirtiniz oldumu? Kacinci gün ögrendiniz?Sonucum pozitif çok şükür pazartesi günü kese görmeye gidicez
Sonucum pozitif çok şükür pazartesi günü kese görmeye gidicezMerhabalar sonucunuz ne oldu
Zor ama geçiyor inşallah güzel sonuçlar alırsın dualarım seninleMerhaba sonucunuz ne oldu
Hadi hayırlısı çok sevindim maşallah. Darısı başıma bende bugün transfer oldum bakalım nasıl geçer on gun
Teşekkür ederim sizin ne oldu sonuçİki gün var aramızda hayırlı olsun
Göğüs ağrılarım çoktu kasık ağrılarım felan vardı ama ilaçlardan da olabilir 9.günü evde yaptım 10.günü de kan vermiştim öyle öğrendimPeki belirtiniz oldumu? Kacinci gün ögrendiniz?
Benim de pozitif cumartesi kese görmeye gideceğim inşsllah siz gördünüz müTeşekkür ederim sizin ne oldu sonuç
Hayırlı olsun tebrik ederim yok pazartesi günü gidicem benBenim de pozitif cumartesi kese görmeye gideceğim inşsllah siz gördünüz mü
Merhaba hayırlı olsun pozitif sonuçlar alırız inşallah bende dün transfer oldumMerhaba sonucunuz ne oldu
Hadi hayırlısı çok sevindim maşallah. Darısı başıma bende bugün transfer oldum bakalım nasıl geçer on gun
Aynı gün hadi inşallahMerhaba hayırlı olsun pozitif sonuçlar alırız inşallah bende dün transfer oldum
Yaşınız kacAynı gün hadi inşallah
25Yaşınız kac
BnM. 41
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?