5.gün embriyo transfer sonrası

masal1638

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2025
76
34
3
29
Merhaba ben 24 temmuz 5.gün 5AA kalite taze embriyo transferi oldum.Belirtiler ne zaman hissedilir?

Hiç hissetmeyebilirsin de, belirti arayarak kendini yorma, belirtisiz pozitif alan bir sürü insan var forumda, belirti görenlerin de çoğu ilaçlardan kaynaklı belirti görüyor zaten ilk zamanlar

Merhaba ben 24 temmuz 5.gün 5AA kalite taze embriyo transferi oldum.Belirtiler ne zaman hissedilir?
Kişiden kişiye değişiyor benim ilk transferin de hemen hissetmiştim göğüs hassasiyeti ni bu 2 transferim tuttu mu bilmiyorum hic bir şey hissetmiyorum

Belirti genel olarak adet günü geçtikten sonra hissediliyor Tamam hamilelik belirtileri de adet günü bittikten sonra en az 2 hafta sonra başlıyor yani transfer olur olmaz zaten 3 gün 4 günde embriyor yerleşiyor hamilelik belirtisi olmasına ihtimal yok burada çok insanda görüyorum transfer olmuş ki ben de daha bir hafta önce transfer oldum göğsüm şişti Karnım ağrıyor Yani daha ortada henüz yerleşmiş bir bebek yok

Kişiden kişiye değişiyor benim ilk transferin de hemen hissetmiştim göğüs hassasiyeti ni bu 2 transferim tuttu mu bilmiyorum hic bir şey hissetmiyorum
Yani Hepimiz bebek istediğimiz için vücudumuzda olan her değişikliği hamileliğe bağlıyoruz insanların göğüsleri hormonlarla da alakalı olabilir adet döngüsüyle de alakalı olabilir En basiti bir üşütebiliriz ondan da arıyor olabilir ya da karın ağrısı yani vücudumuzda olan her belirtinin hamilelikte bir alakası yok Önce bir adet günü geçmesi lazım yani Transferden En azından En az bir 12 gün geçmesi lazım niye tüp bebek merkezleri diyor Transferden 12 gün sonra test yapın Zaten embriyor 3-4 günde Rahime ancak yapışıyor tutarsa ne belirtisi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…