Sizin test gününüz ne zaman?BnM. 41
Kağıda göre 22 Ağustos kan diyor da daynaamam sanırımSizin test gününüz ne zaman?
Benim de 24 AğustosKağıda göre 22 Ağustos kan diyor da daynaamam sanırım
Kasığında hafif sancı var mıBenim de 24 Ağustos
Şuanlık hiçbişeyim yokKasığında hafif sancı var mı
Merhaba çok sevindim hayırlı olsunSonucum pozitif çok şükür pazartesi günü kese görmeye gidicez
hayırlı olsun pozitif sonuçlar gördükçe çok mutlu oluyorumBenim de pozitif cumartesi kese görmeye gideceğim inşsllah siz gördünüz mü
Leke hiç gelmedi 9.günü evde yaptım 10.günü de kan verdimMerhaba çok sevindim hayırlı olsunkaçıncı gün test yaptınız acaba birde pozitif görmeden önce leke falan herhangi bısey geldı mı
Leke hiç gelmedi 9.günü evde yaptım 10.günü de transfer gunu dahil mı saydınız öyle sayarsak benimde 9. Günüm bugun aşırı gergin ve tedirginim nedense
Değeriniz kaç çıktı acaba ben yarın vermeyi düşünüyorum dayanamıyorum daha fazla bugun bile zaman geçmek bilmiyorTransfer günü hariç 10.günü kan verdim ben
Biraz sancım var gbi .belki de psikolojikŞuanlık hiçbişeyim yok
Canım ya bende öyle herkesin betasını takip edip yüzüm nasıl gülerdi öyle mutlu olurdum ki her pozitif benim için umuttu rabbim sana da pozitifi göstersin inşallahhayırlı olsun pozitif sonuçlar gördükçe çok mutlu oluyorum
Değerim 397 geldi 12.gün tekrar verdim 951 geldi değerim inşallah sende güzel sonuç alırsınDeğeriniz kaç çıktı acaba ben yarın vermeyi düşünüyorum dayanamıyorum daha fazla bugun bile zaman geçmek bilmiyor
Amiiinn inşallahCanım ya bende öyle herkesin betasını takip edip yüzüm nasıl gülerdi öyle mutlu olurdum ki her pozitif benim için umuttu rabbim sana da pozitifi göstersin inşallah
Maşallah çok güzel çıkmış değerinizDeğerim 397 geldi 12.gün tekrar verdim 951 geldi değerim inşallah sende güzel sonuç alırsın
Hmm anladım hayırlısı inşallahBiraz sancım var gbi .belki de psikolojik
Yok tek embriyo konulduMaşallah çok güzel çıkmış değerinizçift embriyo muydu bende gbtiye sordum ordan 10-50 falan dedi dedim çok düşük olur ozaman üzüldüm dedim acaba biraz daha mı beklesem öyle mi gitsem yoksa beklemesem mi o yuzden sordum değerinizi
Merhaba nasılsınız test yaptınız miŞuanlık hiçbişeyim yok
Merhaba hayır yapmadım daha çok erken olduğunu düşünüyorumMerhaba nasılsınız test yaptınız mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?