Yok hiçbir şey yok herşey normal.testlerd pahalı.tekrrar tekrar almamak için yapmadım daha çıkmaz sanırım. Ama pek dinlenemiyorum tarhana sos falan yaptım iki gündür. Çok ağır kaldirmadim aşırı kavanoz da yapmadım ama bı yatamıyorum. Ptesi tahminim az bişey belli olurMerhaba hayır yapmadım daha çok erken olduğunu düşünüyorumSiz yaptınız mı herhangi belirti vs var mı?
İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlar almak nasip olsun hepimizeYok hiçbir şey yok herşey normal.testlerd pahalı.tekrrar tekrar almamak için yapmadım daha çıkmaz sanırım. Ama pek dinlenemiyorum tarhana sos falan yaptım iki gündür. Çok ağır kaldirmadim aşırı kavanoz da yapmadım ama bı yatamıyorum. Ptesi tahminim az bişey belli olur
Amin canimİnşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlar almak nasip olsun hepimize
Eczaneden iki tane test aldımAmin canim
Yapacak mısınızzzEczaneden iki tane test aldım
Yapacak mısınızzaksama veya yarın sabah kesin yaparim
AkYapacak mısınızzz
Bı yazamamisim yarın sabah yaparımYapacak mısınızzz
Ayy haber edin mutlaka hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım inşallahAk
Bı yazamamisim yarın sabah yaparım
Transfer sonrasıAyy haber edin mutlaka hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım inşallah
60 saat sonra derken yani daha 2.5 gün falanken mi yapmıştınızTransfer sonrası
60 saat sonrasında yapılan idrar testi negatif tek çizgi. Durum bildirimi
Dört gün oldu transfer60 saat sonra derken yani daha 2.5 gün falanken mi yapmıştınız
Yeni mi yaptınız testDört gün oldu transfer
Aynen az önceYeni mi yaptınız test
Peki belli aralıklarla test yapmaya devam edicek misiniz yoksa kan testini mi bekliceksinizAynen az önce
Ptes sabah idrarina yaparım bakım bir testin daha var. Zaten sonra kan beklerim 22 agstPeki belli aralıklarla test yapmaya devam edicek misiniz yoksa kan testini mi bekliceksiniz
Sizin taze transfer miydi?Ptes sabah idrarina yaparım bakım bir testin daha var. Zaten sonra kan beklerim 22 agst
Bir Taze bir donmuş çift emb . Sizin?Sizin taze transfer miydi?
Benim tek taze transferBir
Bir Taze bir donmuş çift emb . Sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?