Bende dün 5. Gün embriyosu transferi oldum.sizin işlemin üzerinden 9 gün geçmiş nasıl geçti bu sürecMerhaba! Kızlar ben 5. Gün embriyo transferi oldum
Bugun 2. Günüm sabırla bekliyorum 48 saat sonra tutunma mı noluyo hamile kalan varmı ? neler oluyo yaşanyanlar yazabilirmi ??? Sadece bilgi ogrenmek istiyorum
Valla sürekli adet sancısı gibi ağrım olduBende dün 5. Gün embriyosu transferi oldum.sizin işlemin üzerinden 9 gün geçmiş nasıl geçti bu sürec
İnslh artar doktor değerin kaç olması gerekiyor dediValla sürekli adet sancısı gibi ağrım oldu
Kasıklarım ağrıyordu
Dün kan verdim değerim 10.6 çıkmış insalalh dahada artar
Bende 1 Ekim'de oldum çok şükür tuttu. İlk olarak 7.gün kan testinde 31 çıktı 2 gün sonra da 115 çıktı
İnşallah değerinden artarak devam etmiştir bende çarşamba test vereceğim inşallah Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmazValla sürekli adet sancısı gibi ağrım oldu
Kasıklarım ağrıyordu
Dün kan verdim değerim 10.6 çıkmış insalalh dahada artar
Amiin Allah razı olsun canım benim. Benim değerim dün 588 çıktı. Çarşamba derken bugün mü? Hadi inşaallah güzel haber ver bizeeİnşallah değerinden artarak devam etmiştir bende çarşamba test vereceğim inşallah Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmaz
Çok sevindim canımAmiin Allah razı olsun canım benim. Benim değerim dün 588 çıktı. Çarşamba derken bugün mü? Hadi inşaallah güzel haber ver bizee
Ayy inşaallah. Mutlaka haber verÇok sevindim canımÖğlenden sonra gideceğim inşallah güzel haberle dönerim
44,84 kızlar şükürler olsunAyy inşaallah. Mutlaka haber ver
Yaaaa harika benim ilk testi 31 di seninki çok iyi yaa44,84 kızlar şükürler olsun
Amin canım inşallah Allah bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin kaç gün sonra keseyi kontrole gideceğiz sen hangi aşamadasın şimdiYaaaa harika benim ilk testi 31 di seninki çok iyi yaaçok sevindim Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah
Yaa çok sevindim canm hayırlı olsun44,84 kızlar şükürler olsun
Beni gebeliğimi takip eden doktorum salı günü kese için gel dedi. Tüp bebek doktorum da zaten bana ilaç kullanım şemasını verdiğinde pozitif olursa o tarihte git diye yazıyordu..Amin canım inşallah Allah bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin kaç gün sonra keseyi kontrole gideceğiz sen hangi aşamadasın şimdi
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunYaa çok sevindim canm hayırlı olsun
O zaman pozitif den 3 hafta sonra gibi çağırıyor kese kontrolüneBeni gebeliğimi takip eden doktorum salı günü kese için gel dedi. Tüp bebek doktorum da zaten bana ilaç kullanım şemasını verdiğinde pozitif olursa o tarihte git diye yazıyordu..
Canm sen pazartesi transfer olduysan bugün 9.gun dimi yani kanda 9.gub pozitif ligi gördünMerhaba bende pazartesi transfer oldum test yaptın mı inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?