- 26 Ağustos 2022
- 635
- 868
- 23
- 36
- Konu Sahibi Emineemine89
-
3 tane transfer oluyor muymuş yaa ben hiç duymamıştım. Max 2 diye biliyorum hatta. Şuan için bu değerle hamile değilsiniz fakat geç tutunma vs. Olabilir. O yüzden tahlil gününe kadar devam ilaçlara. Benim de 5. Gün embriyosu 7. Günüm bugün dayanmadım kan testi verdim. 1.20Kızlar bana 3 tane 5. Gün embriyo trasnferi yapıldı ikisi iyi kalite biri orta kalitede 8. Gün beta hgc tahlili yaptım 0.01 çıktı doktorum ilaçlarını bırakma 12. Gün tekrar tahlil yaptır dedi...
Bu durumda olupta 12. Gün değeri yükselen varmı?
Birinin kalitesi düşük olduğundan ve başka embriyom olmadığından dolayı 3üne transfer etdiler3 tane transfer oluyor muymuş yaa ben hiç duymamıştım. Max 2 diye biliyorum hatta. Şuan için bu değerle hamile değilsiniz fakat geç tutunma vs. Olabilir. O yüzden tahlil gününe kadar devam ilaçlara. Benim de 5. Gün embriyosu 7. Günüm bugün dayanmadım kan testi verdim. 1.20hayırlara çıksın inşallah
İnşallah değerlerimiz yükselir tahlil günümüzde hayırlı haberi alırızBirinin kalitesi düşük olduğundan ve başka embriyom olmadığından dolayı 3üne transfer etdiler
Benim ilkimde 6.gün 0.330 çıkmıştı 11. Günde de yükselmemişti:/ inşallah seninki yükselirKızlar bana 3 tane 5. Gün embriyo trasnferi yapıldı ikisi iyi kalite biri orta kalitede 8. Gün beta hgc tahlili yaptım 0.01 çıktı doktorum ilaçlarını bırakma 12. Gün tekrar tahlil yaptır dedi...
Bu durumda olupta 12. Gün değeri yükselen varmı?
İnşallah yükselir bugun lekelenmelerim oldu inşallah yerleşme lekelenmesidirBenim ilkimde 6.gün 0.330 çıkmıştı 11. Günde de yükselmemişti:/ inşallah seninki yükselir
Yaaa Insallah bize sonucunu yazzİnşallah yükselir bugun lekelenmelerim oldu inşallah yerleşme lekelenmesidir
Merhabalae. 2 demeniz ne oldu acaba ?Kızlar uzun süre yoktum malesef sonucum yükselmedibir kaç ay ara verip tekrar tedaviye başlarım diye düşünüyordum ama negatif sonucundan sonra ilk adetim geldi doktorla 2. Deneme için gitdiğimizde fikrim değişdi ve tekrardan tedaviye başladım...tedavi yöntemini değiştik... Adet gelmeden genopeptly diye iğne başladım...
Benm 5. Günde 25.38 çıkmıştı...12. Gününz ne gün?umarım yükselirYaa çok sevindim. Bende transferden 4 gün sonra kan testi verdim 0.738 çıktı 12 gün tekrar vericem . Endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?