• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Gün embriyo transferi sonrası 8. Gün beta hgc tahlili

Emineemine89

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
635
868
23
36
Kızlar bana 3 tane 5. Gün embriyo trasnferi yapıldı ikisi iyi kalite biri orta kalitede 8. Gün beta hgc tahlili yaptım 0.01 çıktı doktorum ilaçlarını bırakma 12. Gün tekrar tahlil yaptır dedi...
Bu durumda olupta 12. Gün değeri yükselen varmı?

Kızlar bana 3 tane 5. Gün embriyo trasnferi yapıldı ikisi iyi kalite biri orta kalitede 8. Gün beta hgc tahlili yaptım 0.01 çıktı doktorum ilaçlarını bırakma 12. Gün tekrar tahlil yaptır dedi...
3 tane transfer oluyor muymuş yaa ben hiç duymamıştım. Max 2 diye biliyorum hatta. Şuan için bu değerle hamile değilsiniz fakat geç tutunma vs. Olabilir. O yüzden tahlil gününe kadar devam ilaçlara. Benim de 5. Gün embriyosu 7. Günüm bugün dayanmadım kan testi verdim. 1.20 😒 hayırlara çıksın inşallah

3 tane transfer oluyor muymuş yaa ben hiç duymamıştım. Max 2 diye biliyorum hatta. Şuan için bu değerle hamile değilsiniz fakat geç tutunma vs. Olabilir. O yüzden tahlil gününe kadar devam ilaçlara. Benim de 5. Gün embriyosu 7. Günüm bugün dayanmadım kan testi verdim. 1.20 😒 hayırlara çıksın inşallah
Birinin kalitesi düşük olduğundan ve başka embriyom olmadığından dolayı 3üne transfer etdiler

Benim ilkimde 6.gün 0.330 çıkmıştı 11. Günde de yükselmemişti:/ inşallah seninki yükselir

Kızlar dün 8 günüm btahgc 0.01çıkmıştı yazmıştım bugun sabaha karşı tuvalete çıktığımda altımı sildiğim zaman pembe renkte bir akıntım oldu başkasa gelmedi sabah gtdiğimde kahverengi bir akıntım oldu dün adet günümdü adetimmi gelmeye çalışıyor ama günde iki kezde progeston iğne salınıyorum... Nedendir acabaaa adet mi? Tutunma belirtisimi?

kızlar 3 eylülde 1 tane 5.gün embriyo transferi oldu. 12.gün beta 594 14.gün beta 974 (artış yüzde 64).sizce nasıl arkadaşlar cok endişeliyim.

Kızlar uzun süre yoktum malesef sonucum yükselmedi 😔 bir kaç ay ara verip tekrar tedaviye başlarım diye düşünüyordum ama negatif sonucundan sonra ilk adetim geldi doktorla 2. Deneme için gitdiğimizde fikrim değişdi ve tekrardan tedaviye başladım...tedavi yöntemini değiştik... Adet gelmeden genopeptly diye iğne başladım...

Kızlar uzun süre yoktum malesef sonucum yükselmedi 😔 bir kaç ay ara verip tekrar tedaviye başlarım diye düşünüyordum ama negatif sonucundan sonra ilk adetim geldi doktorla 2. Deneme için gitdiğimizde fikrim değişdi ve tekrardan tedaviye başladım...tedavi yöntemini değiştik... Adet gelmeden genopeptly diye iğne başladım...
Merhabalae. 2 demeniz ne oldu acaba ?

Yaa çok sevindim. Bende transferden 4 gün sonra kan testi verdim 0.738 çıktı 12 gün tekrar vericem . Endişeliyim

Back
X