Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Pazartesi gününü iple çekiyorum teşekkür ederim cvp içinGebelik ve regl belirtileri birbirine çok benzer..İnşallah gebesinizdir..
İnşallah bende alırım kucağıma Pazartesi sonuçlanacak Allah bağışlasın oğluşunu sağlıklı uzun ömrü olsun inşallahBana 3. Gün transferi yapılmıştı.
Regl ağrıları gibi ağrılar girince yine olmadı demiştim ama şu an 2 yaşında oğlum :)
Belirtiler aynı birebir.. İnşallah pozitif sonuç alırsınız
İnşallah bende alırım kucağıma Allah bağışlasın canım oğluşunu sağlıklı ömrü olsun
İnşallah bu sefer pozitif olur Allah hepimizin yardımcısı olsunBanada 5.gün embriyosu transfer edildi aynı belirtiler vardı malesef yine regli oldum ama pes etmedim ayın 21.de 2.transferim yapılcak
Amin rabbim tüm isteyenlere versin inşallah bukadar emeğimizin sabrımızın karşılığını alırız umarımİnşallah bu sefer pozitif olur Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benimde çok kasık ağrılrım oldu canm inşallh pozitif sonuç alırsn umudnu yitrme benm 3. denememde tuttu daha önceklrnde kasık ağrısı çekmemiştmkızlar selam 5. Gün embriyosu transferim yapıldı Cumartesi günü bugün 5. Gün test günüm de Pazartesi ama bugün kasık ağrılarım var ve akıntımda oluyo korkuyorum ilk kez deniyoruz yardımcı olurmusunuz bana test yapsammı
Aslında 6.gün erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çokkkk silik çıktı 7.gün normal test yaptım ondada silik çıktı ama bugün 8.gün yaptım çıkmadı anlayamadım moralim de bozulduBenimde çok kasık ağrılrım oldu canm inşallh pozitif sonuç alırsn umudnu yitrme benm 3. denememde tuttu daha önceklrnde kasık ağrısı çekmemiştm
Şu 5 liralık testlrden yaptıysan boşuna mıralini bozma onlar doğru sonç vermiyor ben 7. günümde idrar tahlilinde öğrendmAslında 6.gün erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çokkkk silik çıktı 7.gün normal test yaptım ondada silik çıktı ama bugün 8.gün yaptım çıkmadı anlayamadım moralim de bozuldu
Evet 5 liralık tı bugün yaptığım sen evdeki yaptın erken gebelik testimiŞu 5 liralık testlrden yaptıysan boşuna mıralini bozma onlar doğru sonç vermiyor ben 7. günümde idrar tahlilinde öğrendm
Ewet erken gebelk testnde öğrendm ama baya ikinci çizgi çıktı ertesi günde kan tahlilinde 213 çıktı ikizler yoldaEvet 5 liralık tı bugün yaptığım sen evdeki yaptın erken gebelik testimi
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımaEwet erken gebelk testnde öğrendm ama baya ikinci çizgi çıktı ertesi günde kan tahlilinde 213 çıktı ikizler yolda
Saol cnm inşllh sende güzl hbrler alırsın :)Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başıma![]()
merhabalar : 11. gun kanda gebelık testı bakılması yararlı olucaktır. Bol sans dılerım.kızlar selam 5. Gün embriyosu transferim yapıldı Cumartesi günü bugün 5. Gün test günüm de Pazartesi ama bugün kasık ağrılarım var ve akıntımda oluyo korkuyorum ilk kez deniyoruz yardımcı olurmusunuz bana test yapsammı