5.gün embriyo transferi

lanyec

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
9
3
86
Ankara
kızlar selam 5. Gün embriyosu transferim yapıldı Cumartesi günü bugün 5. Gün test günüm de Pazartesi ama bugün kasık ağrılarım var ve akıntımda oluyo korkuyorum ilk kez deniyoruz yardımcı olurmusunuz bana test yapsammı

Bana 3. Gün transferi yapılmıştı.
Regl ağrıları gibi ağrılar girince yine olmadı demiştim ama şu an 2 yaşında oğlum :)
Belirtiler aynı birebir.. İnşallah pozitif sonuç alırsınız

Banada 5.gün embriyosu transfer edildi aynı belirtiler vardı malesef yine regli oldum ama pes etmedim ayın 21.de 2.transferim yapılcak

Bana 3. Gün transferi yapılmıştı.
Regl ağrıları gibi ağrılar girince yine olmadı demiştim ama şu an 2 yaşında oğlum :)
Belirtiler aynı birebir.. İnşallah pozitif sonuç alırsınız
İnşallah bende alırım kucağıma Pazartesi sonuçlanacak Allah bağışlasın oğluşunu sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah

kızlar selam 5. Gün embriyosu transferim yapıldı Cumartesi günü bugün 5. Gün test günüm de Pazartesi ama bugün kasık ağrılarım var ve akıntımda oluyo korkuyorum ilk kez deniyoruz yardımcı olurmusunuz bana test yapsammı
Benimde çok kasık ağrılrım oldu canm inşallh pozitif sonuç alırsn umudnu yitrme benm 3. denememde tuttu daha önceklrnde kasık ağrısı çekmemiştm

Benimde çok kasık ağrılrım oldu canm inşallh pozitif sonuç alırsn umudnu yitrme benm 3. denememde tuttu daha önceklrnde kasık ağrısı çekmemiştm
Aslında 6.gün erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çokkkk silik çıktı 7.gün normal test yaptım ondada silik çıktı ama bugün 8.gün yaptım çıkmadı anlayamadım moralim de bozuldu

Aslında 6.gün erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çokkkk silik çıktı 7.gün normal test yaptım ondada silik çıktı ama bugün 8.gün yaptım çıkmadı anlayamadım moralim de bozuldu
Şu 5 liralık testlrden yaptıysan boşuna mıralini bozma onlar doğru sonç vermiyor ben 7. günümde idrar tahlilinde öğrendm

merhabalar : 11. gun kanda gebelık testı bakılması yararlı olucaktır. Bol sans dılerım.

Back
X