Bende transferi bekliyorum 3bc benimki de tek embriyo :) dua edelim inşallah güzel sonuç alırızMerhaba arkadaşlar 5. Gün 3bb kalite ile pozitif olan var mı? Bir tane dondurulmuş embriyom var temmuz sonu transfer olacak. Bu şekilde güzel haber alan olduysa bana da ümit olun lütfen
Cevap verdiğin için teşekkür ederimBende transferi bekliyorum 3bc benimki de tek embriyo :) dua edelim inşallah güzel sonuç alırız
Adet olmayı bekliyorum bu aralar olacağım temmuzun ortasına doğru transfer olur diye düşünüyorumCevap verdiğin için teşekkür ederimamin inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırız ne zaman transfer olacak inşallah belli mi tarih
Kuzum inan Rabbimin koruduğunu kimse koruyamiyor ol desin yeterkiMerhaba arkadaşlar 5. Gün 3bb kalite ile pozitif olan var mı? Bir tane dondurulmuş embriyom var temmuz sonu transfer olacak. Bu şekilde güzel haber alan olduysa bana da ümit olun lütfen
Amin inşallah haberleşiriz hayırlı güzel haberlerini bekliyorumAdet olmayı bekliyorum bu aralar olacağım temmuzun ortasına doğru transfer olur diye düşünüyoruminşallah herşey yolunda gider
Çok teşekkür ederim ümit oluyor böyle şeyler duymakKuzum inan Rabbimin koruduğunu kimse koruyamiyor ol desin yeterkisabah bir bayanı okudum 1.kalite transferi tutmamış ama 1.gün embriyosu gelişimi izlenmeden transferi yapılmış o tutmuş mucizelere inanmak gerekiyor gerçekten inşallah güzel haberlerle gel
Bende senden güzel haberler bekliyorum yaz transferden sonraAmin inşallah haberleşiriz hayırlı güzel haberlerini bekliyorum
Benim de sadece 1 tane 5.gün 3bb embriyom var ve yarın transfer olucamMerhaba arkadaşlar 5. Gün 3bb kalite ile pozitif olan var mı? Bir tane dondurulmuş embriyom var temmuz sonu transfer olacak. Bu şekilde güzel haber alan olduysa bana da ümit olun lütfen
Hadi inşallah dualarım seninle hayırlı güzel haberler alırsın inşallah haberleşirizBenim de sadece 1 tane 5.gün 3bb embriyom var ve yarın transfer olucaminşallah güzel haberleri buraya yazarım
Nasıl gidiyor canımBenim de sadece 1 tane 5.gün 3bb embriyom var ve yarın transfer olucaminşallah güzel haberleri buraya yazarım
Cumartesi transfer oldu,şuan için bi değişiklik yok ara ara incecik bir kramp giriyor .dinleniyorum bol bol bu süreçteNasıl gidiyor canım
Maşallah Allah hayırlı haberle dönmeni nasip etsinCumartesi transfer oldu,şuan için bi değişiklik yok ara ara incecik bir kramp giriyor .dinleniyorum bol bol bu süreçte
İnşallah tutunmuşturKızlar benim yumurtalarım hepsi AA kalite ona rağmen ilk denemem tutmadı ilk denemede tutmama çok oluyormuş %50 diyorlar ilke , 5 gün oldu yeni transfer oldum iki emrio transferi yapıldı bundada normalde tek emrio ile %60 dediler 2 emrio ile %68 dediler inşallah bebeklerim tutunmuştur
Evet cnm ikisi de AA AA oldu yarın test yapsam mı bir DİE düşünmüyor değilim deneyimlemek için 7 günüm olacak yarınİnşallah tutunmuştur2. Tranfresinde mi aa kalite ile yapıldı
Sen bilirsin canım 7. Günde belli olur mu bilemem. Ben olsam beklerdim etkilenmemek içinEvet cnm ikisi de AA AA oldu yarın test yapsam mı bir DİE düşünmüyor değilim deneyimlemek için 7 günüm olacak yarın
Tabi çok haklısınız teşekkürlerİnşallah güzel haberler alın öncelikli dilegimdirembriyo kalitesi tek basina bir kriter degil lutfen tek onu baz almayin aa kalite olup olumsuz olan cok kisi var. Yaşlar , yumurta kalitesi , sperm kalitesi , rahim durumu kaçıncı gun embriyosu olduğu herşey etken öyle düşünün ve içinizi rahatlatin
Sen bilirsin canım 7. Günde belli olur mu bilemem. Ben olsam beklerdim etkilenmemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?