- 18 Nisan 2024
- 141
- 48
- 13
- 23
- Konu Sahibi gencanneolmakisteyenler
-
Teşekkür ederim Allah razı olsun , Allah olmayanlara nasip etsin sizce yarın kan vereyim mi kan da çıkar artık dimiValla ben çizgi gördüm hayırlısı olsun canım
Şimdi başka bir marka test yaptım tek çizgi çıktı anlamadımBenim de 5. Gün çıkmıştıerken kan verince yükselcek mi gerginliği çok oluyor. Bence bi kaç gün daha koyulaşmasını takip edin sonra kan verin. Hayırlı olsun
ilk idrarla yapılmadığı sürece negatif çıkar. Benim 6. Gün öğlen yaptığım da negatif çıkmıştı 5. Gün pozitif olmasına rağmen. Bir de her testin hassasiyeti farklı. İlk idrarla yarın mümkünse aynı marka testle tekrarlayın. Umarım sağlıkla ilerler.Şimdi başka bir marka test yaptım tek çizgi çıktı anlamadım
Merhaba çatlatma yapmadım çünkü dondurulmuş embriyoMerhabalar, catlatma iğnesi olduysanız onun etkisi olabilir, ben de ilk testimi 9.gün yapmama rağmen bu şekilde cevap almıştım hemsireden. Test gününü bekleseniz daha iyi
İnşallah pozitiftirŞimdi başka bir marka test yaptım tek çizgi çıktı anlamadım
Comfort erken gebelik de pozitif çıktı , freely erken gebelik de tek çizgi çıktıİnşallah pozitiftirTestlerinizin markasını öğrenebilirmiyim rica etsem
Mmm o zaman bence birkaç gün sonra tekrar yenileyin testi, daha belirgin olur hcg artışı varsa. Olumlu düşünün, kendinizi strese sokmayınMerhaba çatlatma yapmadım çünkü dondurulmuş embriyo
Teşekkür ederim inşallhMmm o zaman bence birkaç gün sonra tekrar yenileyin testi, daha belirgin olur hcg artışı varsa. Olumlu düşünün, kendinizi strese sokmayın
Sabah tekrar deneyeyim o zamanÇıkar. Benim hep çıkardı ama sabah ilk idrarla yap hep :) ilk 10 dakikaya çıkması doğru birde. Normal testlerle çıkıyordu benim erken gebelik yapmadım hiç.
Predictor kesin sonuc veriyor canimComfort erken gebelik de pozitif çıktı , freely erken gebelik de tek çizgi çıktı
Ya onu eczaneye sordum bulamadım sabah bakalım biPredictor kesin sonuc veriyor canim
Benim de beşinci gün böyle çıkmıştı var gibi duruyor testi iki gün sonra tekrarla canımMerhaba ,
5. Gün embriyosu 5. Günüm idrar test yaptım böyle çıktı sizce var mı
Evet varMerhaba ,
5. Gün embriyosu 5. Günüm idrar test yaptım böyle çıktı sizce var mı
İnşallah vardır 1 saat sonra başka bir testle yaptım negatif çıktıEvet var
Bu yaptığınız ilk idrar mıİnşallah vardır 1 saat sonra başka bir testle yaptım negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?