- 5 Aralık 2022
- 159
- 47
- 18
- 35
- Konu Sahibi dilekbeybi35
-
Çok teşekkür ederim.insallah5. Gün embriyosu için 10. Günde 80 ve üzeri olması %90 sağlıkla doğuma gidecek demek oluyormuş, 10. Gün sizin 100 ü de geçer
Şuanda ne durumdasiniBence gayet iyi hayırlı olsun.
Benim 3. Gün embiryosuydu 9. Gün 40 küsurdu.
Değeriniz katlanarak ilerlesin inşaallah
Allah'a şükür 16 haftadayizŞuanda ne durumdasini
Maslalah benim lekelenmem oluyor çok korkuyorumAllah'a şükür 16 haftadayiz
Lekelenme oluyor hep maalesef, doktorunuz progestana başlatıp muhtemelen proluton iğne vurdurmanızı isteyecektir. Kan sulandırıcı ve diğer iğneler lekelenme hatta bende kırmızı kan bile olmuştu. 3. ve 5. gün embriyolarıyla ikiz annesi oldum. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMaslalah benim lekelenmem oluyor çok korkuyorum
İnşallah bebeğim benimledir kahverengi benm lekelenmelerimLekelenme oluyor hep maalesef, doktorunuz progestana başlatıp muhtemelen proluton iğne vurdurmanızı isteyecektir. Kan sulandırıcı ve diğer iğneler lekelenme hatta bende kırmızı kan bile olmuştu. 3. ve 5. gün embriyolarıyla ikiz annesi oldum. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Tüp bebek tedavisi görenlerde oluyor genelde, doktorunuzla iletişimde kalmanız önemli.İnşallah bebeğim benimledir kahverengi benm lekelenmelerim
Sabahtan beri ağlıyorum okadar emek iğne lekelenmeler çok korkuttu yatıyorum evdeyim çok sevindim bebeginize kavuşmaniza darısı başımaTüp bebek tedavisi görenlerde oluyor genelde, doktorunuzla iletişimde kalmanız önemli.
Bir arkadaşım yeni doğum yaptı, tüp bebekle ikizleri oldu onunda lekelenmeli geçti hamileliği.
stres yapmayın, düştü düşecekler diye korkumdan hamileliğim boyunca ne aşerdim, ne hayalini kurduğum dış çekimi yaptırdım, ne naz niyaz bildim. Hatta doğurdum, 3 ay uykularında nefeslerini kontrol ettim.
Korkunuzu o kadar iyi anlıyorum ki ama anın tadını çıkarın.
Sabahtan beri ağlıyorum okadar emek iğne lekelenmeler çok korkuttu yatıyorum evdeyim çok sevindim bebeginize kavuşmaniza darısı başımave isteyen herkese Rabbim versin
İnşallah ben razıyım bu kadar sinandimBol bol dua edin, ben fetih suresini okuyordum hep.
Amin inşallah, bol bol dinlenin şayet iki embriyonuzda tuttuysa (inşallah) Doğumdan sonra dinlenmek hayal oluyor. İmza: dinlenemeyen ikiz annesi
Gozunuz aydin hamilesiniz :) ben de dayanamayip 6. Gun de beta hcg baktirmistim 34kusurle ogrendim ve suan dogum icin gün sayiyorumMerhaba 2 tane 5 gün embriyosu kondu 7 subat bugün 7 günüm beta hcg 40 çıktı sizce nasil
Lekelenmelerim var kahverengi çok korkuyorumGozunuz aydin hamilesiniz :) ben de dayanamayip 6. Gun de beta hcg baktirmistim 34kusurle ogrendim ve suan dogum icin gün sayiyorum
Bence korkmayin tup bebekle hamile kaldim kanama lekelenmem olmadi ama cevremdeki 1kisi en bastan soma kadar adet kanamasi gibi gecirdi bu ay dogum yapacak diger arkadasim da en bastan suana kadar devamli adet kanamasi gibi fazla kanamali devam ediyor 6,7 aylik oldular cok sukur iyiler kanama korkutmasin sadece doktor kontrolunde olmaniz onemli kanama alani takibi yapiyorlar kesede mi yoksa bebegin esinde mi diye takiple ilerliyorlar progesteron icerikli fitil veya igne veriliyo zaten korkma sakin ol canım ama hic bir is yapma dinlenLekelenmelerim var kahverengi çok korkuyorum
Bazı kişilerde lekelenme olabiliyor hatta kanama bileMaslalah benim lekelenmem oluyor çok korkuyorum
Çok teşekkür ederim 9 gün. Sonucum 121 şimdilik güzel gidiyor çok şükürBazı kişilerde lekelenme olabiliyor hatta kanama bile
Muhtemelen progestan iğne vermişlerdir zaten
Şuan için değerinizi iki katına çıkması ve kese görmeye odaklanın lekeyi görmeyin
Benimde olmuştu kirmizi kanama hemde, korkma bi süre istirahat et geçer inşallahMaslalah benim lekelenmem oluyor çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?