- Konu Sahibi dilekbeybi35
-
Mehaba şuan bende aynı durumdayım 5+6 dün akşam kahverengi lekem oldu hemen gittim doktorum iğne yazdı progestanı arttırdı. Akşam kesilmişti ama şimdi yine ara ara kahve akıntı oluyor çok değil ama korkuyorum.oksapar ve corasprin kullanıyordum doktorum bırak demedi acaba kan sulandırıcılar mı yapıyor bıraksam pıhtılaşmam var korkuyorum bırakmasam hep böyle mi devam edecekLekelenme oluyor hep maalesef, doktorunuz progestana başlatıp muhtemelen proluton iğne vurdurmanızı isteyecektir. Kan sulandırıcı ve diğer iğneler lekelenme hatta bende kırmızı kan bile olmuştu. 3. ve 5. gün embriyolarıyla ikiz annesi oldum. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Mehaba şuan bende aynı durumdayım 5+6 dün akşam kahverengi lekem oldu hemen gittim doktorum iğne yazdı progestanı arttırdı. Akşam kesilmişti ama şimdi yine ara ara kahve akıntı oluyor çok değil ama korkuyorum.oksapar ve corasprin kullanıyordum doktorum bırak demedi acaba kan sulandırıcılar mı yapıyor bıraksam pıhtılaşmam var korkuyorum bırakmasam hep böyle mi devam edecek
Valla doktorum gidince suratıma bakmıyorki sürekli iletişimde olayım. Bi hayırlısıyla kalp atışı duysam doktorumu değiştireceğim.Hayır ilaçlarınızı sakın bırakmayın onlar gebeliğin devamı için çok önemli, bir süre devam edebilir ama sonra kesiliyor. Doktorunuzla iletişim halinde olun sürekli.
ben 7 gun 39 cıktı kanamam oldu hala supheliyim bilmiyorumKızlar merhaba 5. Gün embriyo transferinin 7. Günü bugün değer 19.7 çıktı nasıl sizce?
İdrar testi yaptınız mıKızlar merhaba 5. Gün embriyo transferinin 7. Günü bugün değer 19.7 çıktı nasıl sizce?
Kimyasal oldu canım pazartesi yani yarın 2. Transferimi olucam nasipseİdrar testi yaptınız mı
Hadi inşallah hayırlısı olsun canımKimyasal oldu canım pazartesi yani yarın 2. Transferimi olucam nasipse
Merhabalar benimde yarın 7 günüm benimde 5 gün ve çift embiriyoMerhaba 2 tane 5 gün embriyosu kondu 7 subat bugün 7 günüm beta hcg 40 çıktı sizce nasil
Çok afedersiniz gazman gibiydim gaz kasık ağrısı memelerim kopacak gibiydi adet olcam diye bekliyordum resmenMerhabalar benimde yarın 7 günüm benimde 5 gün ve çift embiriyoama hiç bir belirtim yok yarın kan versem sizin gibi çıkarmı acaba. Sizin eminim belirtileriniz olmuştur
Evet dediğim gibi belirtilerden ben burdayım demişÇok afedersiniz gazman gibiydim gaz kasık ağrısı memelerim kopacak gibiydi adet olcam diye bekliyordum resmen
Ama belirti olmayabilir erken gebelikte çıkar al yapEvet dediğim gibi belirtilerden ben burdayım demiş
Offf ama korkuyorum yaaa. Direk gidip kan versem daha iyi olmazmıAma belirti olmayabilir erken gebelikte çıkar al yap
Ben ilk idrar verdin erken gebelik silik ciktiOfff ama korkuyorum yaaa. Direk gidip kan versem daha iyi olmazmı
Ne güzelBen ilk idrar verdin erken gebelik silik cikti
Kendine işkence etme eşine şöyle erken gebelik testi alsın yapNe güzel
Eşim istemiyo erkenden yapmamı. Yarın yaparsam gizli gizli yapıcam . Ama yarın negatif çıkarsa asıl o zaman işkence başlıcakKendine işkence etme eşine şöyle erken gebelik testi alsın yap
Çok olumsuzsun el musavvir çek karnında sen bebeği bastann reddetmissinEşim istemiyo erkenden yapmamı. Yarın yaparsam gizli gizli yapıcam . Ama yarın negatif çıkarsa asıl o zaman işkence başlıcak
Yok 2.ci olunca böyle oluyor galiba. Bide aynı şeyleri yaşıyorum kendimi o yüzden hazırlıyorum galibaÇok olumsuzsun el musavvir çek karnında sen bebeği bastann reddetmissin
Öncelikle duanı eksik etme yaradana güven Rabbim ol derse olurYok 2.ci olunca böyle oluyor galiba. Bide aynı şeyleri yaşıyorum kendimi o yüzden hazırlıyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?