• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5.gün embriyosu ama??

Saboli

Miniğim..
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
4.079
97
158
Dr hanım merhaba
Bu benim 3.tüp bebek denemem
Daha önce 2.gün ve 3.gün transferlerim oldu ikiside negatif
3.denememde doktorum embriyoları 5.güne bekleteceğini söyledi 3.gün 8 hücreli 1.kalite (6adet)olan embriyolarım 5.güne bekletildi ve 5.gün compact/morula aşamasına gelebildi..ve donduruldu.. canlılıklarının iyi olduğu söylendi..
ama benim aklıma takılan sorun şu 5.gün blastosist olmaları gerekmez miydi? 6.güne kadar bekletilmeliler mi ? bekletildiklerinde blast olurlarsa gebelik elde etme şansımız var mı? çok soru sordum ama endişemi anlayın nolur.. :26:

Son düzenleme:
merhaba bahsedilen embryo skorları 5-6. gün embrioları için kullanılan terimlerdir. endişelenmeyin. çözdürdükten sonra embrioların açılmaları beklenecektir. dilerim güzel sonuçlarınız olur. sevgiler.

Dr hanım merhaba
Bu benim 3.tüp bebek denemem
Daha önce 2.gün ve 3.gün transferlerim oldu ikiside negatif
3.denememde doktorum embriyoları 5.güne bekleteceğini söyledi 3.gün 8 hücreli 1.kalite (6adet)olan embriyolarım 5.güne bekletildi ve 5.gün compact/morula aşamasına gelebildi..ve donduruldu.. canlılıklarının iyi olduğu söylendi..
ama benim aklıma takılan sorun şu 5.gün blastosist olmaları gerekmez miydi? 6.güne kadar bekletilmeliler mi ? bekletildiklerinde blast olurlarsa gebelik elde etme şansımız var mı? çok soru sordum ama endişemi anlayın nolur.. :26:

Back
X