5.gün embriyosu transfer edildi ve 5.gün idrar testi negatif böyle olanlar var mı ?

Kızım 3 yaşında 8. Günü yaptım tekrar kanda ama var çıktı 🌸😅

Çoğu kişide okudum 5.gün silik çıkmış ama negatifi gördüm moralim bozuldu
Yok yok bozulmasın allahım büyük ben eşimden gizli yapmıştım 😂kesın yanlış dedım ona soylemedım iyki öyle yapmışım sende umudunu kaybetme

İlk bebeğimde 5. gün embriyosuydu 7. gün test yapmıştım aşırı silik bir çizgi çıkmıştı siz 5. gün çok erken yapmışsınız 8. günü bekleyin en azından şimdiden canınızı sıkıp kafanıza takmayın.

Kacinci günündesn canim varmi gelisme takip ediyorum burdan cok heycanli ama olmasada üzülme sakin yarin birgun bende bu seylerden geccem cok merak ettim acaba nasil senin durumun ilerlicek 5 ci gün embriyosu hemde .. birde bise sorabilirmiyim işlemler aciyomu? Transfer olsun ymurta toplama olsun en cokda rahim filmiyle yumurta toplamadan korkuyorum🥺

Kacinci günündesn canim varmi gelisme takip ediyorum burdan cok heycanli ama olmasada üzülme sakin yarin birgun bende bu seylerden geccem cok merak ettim acaba nasil senin durumun ilerlicek 5 ci gün embriyosu hemde .. birde bise sorabilirmiyim işlemler aciyomu? Transfer olsun ymurta toplama olsun en cokda rahim filmiyle yumurta toplamadan korkuyorum🥺
Test yapmadım daha 7. Gün yapmayı düşünüyorum yumurta toplama işlemi anastezi altında oluyor zaten adet sancısı gibi agrı çekiyorsun çok fazla değil gün içinde de evine gönderiyorlar zaten . Transfer işlemi de ağrılı birşey değil 10 dakika falan sürüyor rahim filmi ağrılı sadece ona da rabbim sabrını gücünü veriyor insallah bu yolda yürüyen herkese ve bana nasip eder 🙏

861F3495-49CC-454B-B415-230C5A2F15BC.webp

Kızlar bugün transferimin 6. Günü sizce var mıdır

Test yapmadım daha 7. Gün yapmayı düşünüyorum yumurta toplama işlemi anastezi altında oluyor zaten adet sancısı gibi agrı çekiyorsun çok fazla değil gün içinde de evine gönderiyorlar zaten . Transfer işlemi de ağrılı birşey değil 10 dakika falan sürüyor rahim filmi ağrılı sadece ona da rabbim sabrını gücünü veriyor insallah bu yolda yürüyen herkese ve bana nasip eder 🙏
Tsk ederm. Canim amin nasip artik 🥰🙏 insallah yapma zaten test biraz daha gecsin tabiki günlük hayatna devam et bise olmamis gbi :)

Back
X