- 20 Eylül 2022
- 28
- 28
- 3
- 26
- Konu Sahibi Elleyssaa1
- #1
Transferin 5.günü idrar testi yaptım negatif böyle durumda olanlar var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoğu kişide okudum 5.gün silik çıkmış ama negatifi gördüm moralim bozuldu
MaşallahKızım 3 yaşında 8. Günü yaptım tekrar kanda ama var çıktı![]()
Yok yok bozulmasın allahım büyük ben eşimden gizli yapmıştımÇoğu kişide okudum 5.gün silik çıkmış ama negatifi gördüm moralim bozuldu
Tutar canini skma odagini baska yere ver birak süpriz olsn sana :)Bi kaç gün daha bekleyeyim bakalım insallah tutunmuştur![]()
Test yapmadım daha 7. Gün yapmayı düşünüyorum yumurta toplama işlemi anastezi altında oluyor zaten adet sancısı gibi agrı çekiyorsun çok fazla değil gün içinde de evine gönderiyorlar zaten . Transfer işlemi de ağrılı birşey değil 10 dakika falan sürüyor rahim filmi ağrılı sadece ona da rabbim sabrını gücünü veriyor insallah bu yolda yürüyen herkese ve bana nasip ederKacinci günündesn canim varmi gelisme takip ediyorum burdan cok heycanli ama olmasada üzülme sakin yarin birgun bende bu seylerden geccem cok merak ettim acaba nasil senin durumun ilerlicek 5 ci gün embriyosu hemde .. birde bise sorabilirmiyim işlemler aciyomu? Transfer olsun ymurta toplama olsun en cokda rahim filmiyle yumurta toplamadan korkuyorum![]()
Tsk ederm. Canim amin nasip artikTest yapmadım daha 7. Gün yapmayı düşünüyorum yumurta toplama işlemi anastezi altında oluyor zaten adet sancısı gibi agrı çekiyorsun çok fazla değil gün içinde de evine gönderiyorlar zaten . Transfer işlemi de ağrılı birşey değil 10 dakika falan sürüyor rahim filmi ağrılı sadece ona da rabbim sabrını gücünü veriyor insallah bu yolda yürüyen herkese ve bana nasip eder![]()
Canjm tebrik ederim silik çizgi çıkmış pozitif. İki gün sonra tekrarlaEki Görüntüle 3133254
Kızlar bugün transferimin 6. Günü sizce var mıdır
Canım bende şu an transferim de 5. Günüm negatif çıktı senin son sonuç ne olmuştu umarım pozitif olmuşturÇoğu kişide okudum 5.gün silik çıkmış ama negatifi gördüm moralim bozuldu