• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5.gun embriyosu transfer günü dahil 8.gun

rice eyes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2025
10
8
1
33
Merhaba,
Dayanamadım evde erken gebelik testi yaptım sizce gebelik var mı?
Bugün treansfer günü dahil 8.gunum ve inanılmaz karin ağrım var regli olucakmisim gibi:((
Karnım da sis:((
4. Denemem umutlanmak ta istemiyorum ama 5. Gün embriyosu 2 tane taze transfer yapildi

Eklentiler

• IMG_3977.webp
    IMG_3977.webp
    15 KB · Görüntüleme: 149
  • IMG_3954.webp
    IMG_3954.webp
    83,7 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_3953.webp
    IMG_3953.webp
    201,1 KB · Görüntüleme: 131
Kızlar bunu da şimdi ilk idrar ile yaptım.
Progestan fitil dex25 mg iğne, Progestan iğne ve Estroferm kullanıyorum sizce teste pozitif bir etkisi olur mu? 4. Denemem inanın bu süreç çok zor kendimi de esimi umutlandırmak istemiyorum cuma günü kan testi verilecek

Eklentiler

• IMG_4004.webp
    IMG_4004.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 127
Progestan fitil dex25 mg iğne, Progestan iğne ve Estroferm kullanıyorum sizce teste pozitif bir etkisi olur mu? 4. Denemem inanın bu süreç çok zor kendimi de esimi umutlandırmak istemiyorum cuma günü kan testi verilecek
Bu ilaçlar etkilemez diye biliyorum, eğer çatlatma iğnesi yaptıysan o bazen birkaç gün yalancı pozitif gösterebiliyormuş, ama 10–12 gün geçtiyse genelde gerçek oluyor 🩷 İnşallah bu sefer tutmuştur 🤍

Hayır canım etkisi olmaz. Gözün aydın olsun🧿 hamilesin🍀🌺

İlk attığım görsel hemen çıkmıştı sonra namazi kılmaya gittim geldim 10 dakika sonra daha da belirginlesmis. Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun sağlıkla kolaylıkla kucaklarına almayı nasip etsin insallah hepimizin 🙏🙏

Eklentiler

• IMG_4005.webp
    IMG_4005.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 116
Kızlar 3.gün embriyo tranferi. Bugün 9.günüm. Sizce yalancı pozitif olabilir mi. Üstteki days doctor çizgi hemen çıktı. Alttaki b good

Eklentiler

• IMG_4897.webp
    IMG_4897.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 108
Kızlar 3.gün embriyo tranferi. Bugün 9.günüm. Sizce yalancı pozitif olabilir mi. Üstteki days doctor çizgi hemen çıktı. Alttaki b good
Yok canım pozitif duruyor. Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kaç hücreli idi. Benimde 3. Gün embriyosu 10. Günde 90 civarında idi.

İlk attığım görsel hemen çıkmıştı sonra namazi kılmaya gittim geldim 10 dakika sonra daha da belirginlesmis. Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun sağlıkla kolaylıkla kucaklarına almayı nasip etsin insallah hepimizin 🙏🙏
Pozitif canım hayırlı olsun. Rabbım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla. çok mutlu oldum adınıza🥰

Merhaba,
Bugün treansfer günü dahil 8.gunum ve inanılmaz karin ağrım var regli olucakmisim gibi:((
4. Denemem umutlanmak ta istemiyorum ama 5. Gün embriyosu 2 tane taze transfer yapildi
Merhaba hayırlı uğurlu olsun çoooook sevindim 🥹 kaliteleri neydi acaba

Merhaba hayırlı uğurlu olsun çoooook sevindim 🥹 kaliteleri neydi acaba
Merhaba, bitanesi dondurulmuş 4bb idi ama diğeri taze hatching durumundaydı diğerini de çözüp ikisini birden koydular. Çok teşekkür ederim hala inanamıyorum inanın kan testinde görmeden emin olamicam gibi 🥺 Rabbim sağlıkla hepimize kolaylıkla nasip etsin insallah çok zor süreçler 😞😞

Merhaba,
Erken gebelik testi pek yanıltmaz benimde 9 gün çıktı hayırlı olsun şimdiden

Merhaba,
Erken gebelik testi pek yanıltmaz benimde 9 gün çıktı on
Yaaaa çok teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun kaç günlük suan kan testi verdiniz mi
7 haftalık olduk evet çoktan verdik sizinde hayırlı olsun inşallah

Back
X