• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5.gun embriyosu transfer günü dahil 8.gun

Merhaba, bitanesi dondurulmuş 4bb idi ama diğeri taze hatching durumundaydı diğerini de çözüp ikisini birden koydular. Çok teşekkür ederim hala inanamıyorum inanın kan testinde görmeden emin olamicam gibi 🥺 Rabbim sağlıkla hepimize kolaylıkla nasip etsin insallah çok zor süreçler 😞😞
Dilerim kan testinde de o güzel haberi alırsınız rabbim hepimize yardım etsin tez vakitte bu duyguları yaşatsın inşallah bende 3 kez tüp bebek oldum ama sadece bikere trasmfwe olabildim oda kimyasal oldu şimdi kasımın sonuna tekrar transferim car inşallah nasip olur 🙏

Eklentiler

• IMG_4899.webp
    IMG_4899.webp
    88,1 KB · Görüntüleme: 10
Dilerim kan testinde de o güzel haberi alırsınız rabbim hepimize yardım etsin tez vakitte bu duyguları yaşatsın inşallah bende 3 kez tüp bebek oldum ama sadece bikere trasmfwe olabildim oda kimyasal oldu şimdi kasımın sonuna tekrar transferim car inşallah nasip olur 🙏
İnsalllah güzel haberi alırız burada hepimiz inanın bizi bizden başka kimse anlayamaz yaşamayan bilmiyor empati ile olacak durum değil çok zor 😞 Rabbim o günleri bize güzellikleriyle göstersin insallah 🙏

Merhaba,
Dayanamadım evde erken gebelik testi yaptım sizce gebelik var mı?
Bugün treansfer günü dahil 8.gunum ve inanılmaz karin ağrım var regli olucakmisim gibi:((
Karnım da sis:((
4. Denemem umutlanmak ta istemiyorum ama 5. Gün embriyosu 2 tane taze transfer yapildi
Maşallah 🧿 Sağlıkla ilerlesin inşallah🤲

Merhaba,
Dayanamadım evde erken gebelik testi yaptım sizce gebelik var mı?
Bugün treansfer günü dahil 8.gunum ve inanılmaz karin ağrım var regli olucakmisim gibi:((
Karnım da sis:((
4. Denemem umutlanmak ta istemiyorum ama 5. Gün embriyosu 2 tane taze transfer yapildi
Kesin var, ah o duyguyu iyi bilmez miyiz hiç, şuan be yaşadığını tahmin edebiliyorum sağlıkla ilerlesin en önemlisi o hayırlı olsun😇❤️

Kesin var, ah o duyguyu iyi bilmez miyiz hiç, şuan be yaşadığını tahmin edebiliyorum sağlıkla ilerlesin en önemlisi o hayırlı olsun😇❤️
Çok teşekkür ederim cokkk 🩷 yarın kan testi vericem kalbim yerinden çıkacak, çok karin ağrım var korkuyorum regli ağrısı gibi bundan öncekilerde de ağrım olmuştu böyle :(

Çok teşekkür ederim cokkk 🩷 yarın kan testi vericem kalbim yerinden çıkacak, çok karin ağrım var korkuyorum regli ağrısı gibi bundan öncekilerde de ağrım olmuştu böyle :(
Bol su+ uzan canım umarım karın ağrın yerleşme ağrısıdır bende karın ağrısı oldukça kanamam da olurdu o yüzden ağrıdan çok korkardım ama progestan fitillerle şükür ki bir şey olmadı bebeğime. Bol su rahim kasılmalarını azaltır o yüzden içebildiğin kadar su iç 🩷

Back
X