- 11 Nisan 2025
- 739
- 280
- 18
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın vereceğimnmm kanMerhabalar değeriniz nasil ilerledi çift mii![]()
İnşallah sabah kan vereceğim cesaretimi toplarsamaiyyyyy var varrr canımcımmm![]()
ay valla altın yumurtan inan olduğum yerde ben heyecanlandım beeİnşallah sabah kan vereceğim cesaretimi toplarsam![]()
Ayy gunler karıştı ya pardonnYarın vereceğimnmm kan![]()
Evvett hayırlı olsunnKızçelerim var dimi bunda![]()
Merhabalar sizin bu test görüntüsünden sonra mi sonuc304 cikti ? O zaman oradaki gibi tam koyulaşma görmemiz mümkün degil mi ? Ben renge göre beta tahmin etmeye çalışıyorum da ilki kimyasal olmuştu şimdi yine testte var gözüküyor ama gönlüm rahat olamiyorBuda predictor![]()
Tramsfer günü hariç 5. Gün bugünay valla altın yumurtan inan olduğum yerde ben heyecanlandım beever gitsin katlanarak artsın 4. gündü di mi bu minik T+ kaçtasınn sen
Ay evet kaçıncı gün?Kızçelerim var dimi bunda![]()
bu testin ertesi günü beta 304 çıktıMerhabalar sizin bu test görüntüsünden sonra mi sonuc304 cikti ? O zaman oradaki gibi tam koyulaşma görmemiz mümkün degil mi ? Ben renge göre beta tahmin etmeye çalışıyorum da ilki kimyasal olmuştu şimdi yine testte var gözüküyor ama gönlüm rahat olamiyor![]()
Darısı başımıza inşallahAy evet kaçıncı gün?
bu testin ertesi günü beta 304 çıktı
Kızlar bugün 2226 çıktıııAyy gunler karıştı ya pardonn![]()
Hay massallah AllahimKızlar bugün 2226 çıktıııyarın kese görmeye gideceğim
Kaçıncı gününüzde bu sonuç geldi ?Kızlar bugün 2226 çıktıııyarın kese görmeye gideceğim
Transfer+15.gündeyim. Ay bakalım bilmiyorum değerim biraz yüksek sanki bende çift bekliyorumKaçıncı gününüzde bu sonuç geldi ?
Ayy cok sevindimmTransfer+15.gündeyim. Ay bakalım bilmiyorum değerim biraz yüksek sanki bende çift bekliyorum![]()
Hep ediyorum bizi bizden başkası anlamaz ne istediğimizi ne hissettiğimiziAyy cok sevindimmbize de dua edin nolurrr
Bence bu erken gebelik testlerinde hiç aşırı koyu olmuyo, paylaşanlarda hiç kopkoyu görmedim. Önemli olan gün geçtikçe daha silik çıkmaması bence. İnşallah bebişin seninledirMerhabalar sizin bu test görüntüsünden sonra mi sonuc304 cikti ? O zaman oradaki gibi tam koyulaşma görmemiz mümkün degil mi ? Ben renge göre beta tahmin etmeye çalışıyorum da ilki kimyasal olmuştu şimdi yine testte var gözüküyor ama gönlüm rahat olamiyor![]()
Oyyy yüz bin kere maşallahKızlar bugün 2226 çıktıııyarın kese görmeye gideceğim
Çok teşekkür ederimmBence bu erken gebelik testlerinde hiç aşırı koyu olmuyo, paylaşanlarda hiç kopkoyu görmedim. Önemli olan gün geçtikçe daha silik çıkmaması bence. İnşallah bebişin seninledir
Oyyy yüz bin kere maşallahhadi güzsl haberleri bekliyoruz
![]()