• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5.gun embriyosu transfer günü dahil 8.gun

Kızlar tüm yazılanları okudum çok güzel heycanlar hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza 💕💕💕 sizlerden bi fikir almak istiyorum 27 sinde çift embriyo transferi oldum fakat bugün ovitralle vuruldum yarım doz o da etkiliyormuş testleri sizce evde ne zaman idrar testi yapıyım ? Kan testim 10 kasımda

Maşallah sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alın.. benimde 5. gün 4aa embriyosuydu dün transfer günü hariç 7. gündü kanda negatifi gördüm umudumu yitirdim mesajınızı görünce çok sevindim.. herhangi lekelenme falan yaşadınız mı
Teşekkür ederim sizde umudunuzu kaybetmeyin ilaçlarınızı asla bırakmayın doktorunuz bırak diyene kadar devam edin 9. Günde negatifi görmüş biri olarak söylüyorum

Kızlar bunu da şimdi ilk idrar ile yaptım.
Progestan fitil dex25 mg iğne, Progestan iğne ve Estroferm kullanıyorum sizce teste pozitif bir etkisi olur mu? 4. Denemem inanın bu süreç çok zor kendimi de esimi umutlandırmak istemiyorum cuma günü kan testi verilecek
Hayırlı olsun benimde 8. Günüm 5. Gün embriyosu göğüs ağrım ve adet olcakmışım gibi sancılarım var siz neler hissettiniz

Back
X